Şimdi Ara

Akıllı Adam yayınları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akıllı adam yayınlarının konu özetli kitapları hakkında en ufak bir bilgisi olan var mı?
    http://www.alternatifkitap.com/akilli-adam-yayinlari-ygs-lys-geometri-konu-ozetli-hizli-calisma-kitabi.html
    verdiğim linkte sadece geometri var ama öbür derslerde de bilgisi olan arkadaşları yardıma davet ediyorum.
    Arkadaşlar bir de delta yayınlarının strateji kartları hakkında bir bilgisi olan var mı?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/delta-ygs-lys-geometri-strateji-kartlari/productDetails.aspx?productId=kkddelta16579&categoryId=1518795&SKU=KKDDELTA16579
    aslında bu konuda böyle ilginç ve çalışmamızı kolaylaştıracak kaynakları tartışabiliriz.Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Allah zihin açıklığı versin.

• böyle poker kağıtları gibi hocam bugun kırtasiyeye gittiğimde gördüm ben de türkçesi hoşuma gitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal_ -- 14 Ocak 2012; 19:25:51 >
  • Ben sayisalciym bende tarih ve cogrfyasi var. Cografyaya daha bakamadim ama tarihini başarılı buldum. Tarihten 17 sorudan 11 net falan yapmıştım.
  • Bizzat Gittim, Gördüm.

Herkese Tavsiye ed-tMİYORUM

Berbatdı. Edam tarih süper.

Akıllı adamın benim için en iyi yönü:

bende olan " Son 45 yılın çıkmış FİZİK SORULARI-ÇÖZÜMLERİ "

Matematigide var. Ben mat1 ve mat 2 yi bitirir bitirmez, Alıyorum. fiziğide her soruyu çözmüşler.

Onun dışında "son 10 yılın Kitapçıkları" var. Ben bunun yerine ösym zaten, İnternete veriyor. Onu indir. cd ye koy kırtasiyeden bir şekilde çıkart bence..
  • eyvallah kardeşlerim tavsiyelerinizi dinleyeceğim edam yayınlarını tavsiye ediyorlar özetli olarak bir de ona bakayım en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.