Bildirim
Akıllı Elektrik Sayacı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
trepaş elektrik dahıtım şirketine yeni sözleşme yapmaya gittiğimde saatin üzerindeki düğmeye tek tek bas t t1 t2 t3 ne varsa saatte fotoğrafını çek bize getir oradaki kw ları eski aboneye devredip bana yeni abonelik açmışlardı sizde de durum bu şekilde olur büyük ihtimal, ama kaçak kullanım var diyorsunuz işler biraz karışabilir eski abonenin üzerinde bu saatin seri numarası işlenmişmi enson gelen faturaya bakın saatin seri numarası bir birini tutuyormu belki faturayı manuel okumayla yazmışlardır size ş.sizler genelde eski saati söküp başka saat bile takabiliyor ve kaçak kullanıma düşmüş olunuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 13 Aralık 2018; 15:13:15 > -
Eski abone çıktıktan sonra sayaç yenilenmiş, sıfırlanmış sayaç taktıklarını söylediler. Dairenin boş kaldığı 5-6 ay boyunca kullanım olduğunu tahmin ediyorum. Sayaç sıfırlanmadan takılmış ve anormal atlamalar yapmış olabilir incelemeye gönderildi.
Benim sorum bu akıllı sayaçların 12 aylık kullanımı kaydettiği bellekleri oluyormuş. Bu modelde böyle birşey varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsafa93 -- 14 Aralık 2018; 5:48:22 > -
kardeş ben bi dağıtım şirketinde çalışmaktayım belirttiğin sayacın son 1 yıllık tüketimi bellidir. bulunduğun bölgede olan dağıtım şirketine başvuru yap sayacının optik okunarak aylık tüketimlerinin rapor şeklinde verilmesi talep et. optik okuma raporunda her ayın son saniyesinde bulunan endeksleri sayaç hafızasına kayıt edilir oda optik okunarak alınır. örneğin ayın 20. de sayacını optik okuduklarında 20.12.2018 30.11.2018 31.10.2018 30.09.2018 ... gibi günlerin endekslerini alırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X