Selamlar; Akıllı saat almak istiyorum. Xiaomi Watch S3 (M2323W1) yada Huawei Watch GT4 (55020BGS) arasında kaldım. Kullanan var mı? ios telefon kullanıyorum. Ama apple watch sersisinin çok sık şarj edilmesi gerektiği için hiç yanaşmıyorum bile o kısıma. Yine de karşılaştırma listesine ekledim; www.epey.com Just a moment... https://www.epey.com/akilli-saat/karsilastir/895282-907121-926548-937401/apple-watch-series-9-45mm-gece-yarisi-aluminyum-kasa-ve-spor-kordon_xiaomi-watch-s3_xiaomi-watch-2_huawei-watch-gt-4-yesil-41mmlinkinden özellik karşılaştırması yapılabilir. Xiaomi Watch S3 'ün batarya kapasitesi harikaymış. Bu nedenle onu almayı düşünüyorum. Kullanan var mı aramızda? Gerçekten o kadar uzun süre gidiyor mu şarj etmeden? NE AMAÇLA KULLANACAĞIM? 1. Öncelikle saatin teması değiştirilebilir olmalı. Bazen analog bazen dijital bazen karma şekilde kullanarak can sıkıntısından kurtulmak istiyorum. 2. Adım takibi yapsın, çok oturduğum zaman uyarı versin istiyorum. (masa başı bir işte çalıştığımdan en azından ara sıra kalkıp bi düzene gireyim istiyorum) 3. Spor / sağlık takibi vs gibi uygulamaları da olsun tabii. 4. Batarya kapasitesi olabildiğince büyük olsun istiyorum. Zırt pırt şarjı ile uğraşmak istemiyorum. 5. Sürekli açık saat bence batarya israfı. Kolumun hareketi ile sadece saate bakarken ışığı yansın istiyorum. 6. IOS telefonla uyumlu olmalı. Sırf cihaz yada işletim sistemi uyumsuzluğu yüzünden kullanamadığım bir özellik olsun istemiyorum. Bu amaçlarla bana akıllı saat önerisinde bulunabilecek var mı? Fiyat olarak öyle uçmayalım, 15 - 20 bin TL maksimum sınır diyelim. Ancak istediğim 5-8 bin TL ye bu işi kapatmak. Teşekkürler. |
Bildirim