Şimdi Ara

Akıllı Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez akıllı telefon alacağım daha önce kullanmadım.Bir süredir araştırıyorum ama kullananlardan tavsiye almak istiyorum. Çok büyük hantal bir telefon istemiyorum aklımda bir kaç telefon var. (LG G2 mini, Samsung S4 mini ve s5 mini, Nexus 5, sony m2 ve sony z, nokia lumia 925 gibi) Özellik olarak bu tarzlarda olan telefonlara bakıyorum.
    Fiyat olarak verebileceğim en yüksek rakam 1300-1400 arası. Bu kriterlere uygun olan önerilere açığım.

• G2
    Nexus 5
    Xperia Z
    925

925 şu an hepsiburada'da baya bir indirime girdi.Oyun fazla oynamam diyorsanız kaçırmayın.
  • acıkcası samsung helede mını serısı onermem kasma donma yapmaya en meyıllı cıhazlardır,oncelıkle o butcede alacagınız en ıyı cıhaz G2 dır,hem ıyı donanım ve batarya hemde ınce cerceve ve fp acısında cazıp olması ve saydıgınız cıhazların tumunden ustundur.

bırde yazdıgınız mınılere ıthafen kesınlıkle xperıa z1compact bakmanızı onerırım,hem uygun ebatlarda hem oldukca guclu,su ve toza dayanıklı ayrıca saglamlıktada bataryadada lıstenızdekı cıhazlardan ustun ve sd kart avantajıda mevcut.

sızın lıstede en mantıklı cıhaz nexus ama ondanda ozellıkle kamera ve batarya babında cok beklentınız olmasın,dıger yonlerden haylı ıyı zaten.
  • Z yerine z1 bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

acıkcası samsung helede mını serısı onermem kasma donma yapmaya en meyıllı cıhazlardır,oncelıkle o butcede alacagınız en ıyı cıhaz G2 dır,hem ıyı donanım ve batarya hemde ınce cerceve ve fp acısında cazıp olması ve saydıgınız cıhazların tumunden ustundur.

bırde yazdıgınız mınılere ıthafen kesınlıkle xperıa z1compact bakmanızı onerırım,hem uygun ebatlarda hem oldukca guclu,su ve toza dayanıklı ayrıca saglamlıktada bataryadada lıstenızdekı cıhazlardan ustun ve sd kart avantajıda mevcut.

sızın lıstede en mantıklı cıhaz nexus ama ondanda ozellıkle kamera ve batarya babında cok beklentınız olmasın,dıger yonlerden haylı ıyı zaten.

Katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.