Şimdi Ara

AKK için boşa giden 200.000 oy [18.12.2015 GÜNCEL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

İnternetsiz yaşayabilirsin de ağaçsız biraz zor yaşarsın evlat... O saçma dediğin ağaç kaç yılda ne kadar emeklerle yetişiyor haberin yok...

mesele ağaç değil anlasana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Valla oyle. Tek mantikli olani agacti, onu da "Olay agac degil." diyerek bitirdiler.

Yanlış anlamayın ama akıl var mantık var. Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ? Durum bu olsa halk geziden yana olmaz mıydı..

Halk geziden yana diye ısrar ettiler. O zaman %52 ile tek başına 8 partinin çatı adayına karşı Erdoğan nasıl seçim kazandı bu açıkça geziye verilen cevap değil miydi.

Bunları iyi düşünüp öyle konuşmak lazım.

Cevap ortada işte demek ki gezi eylemlerinde eylemcilerin endişesi halkın endişeleri ile örtüşmüyor demektir bu.

Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ? Sizce bu tema üzerinden eylem yapsalar karşı çıkan olmaz mı diyorsunuz yapmayın lütfen Halkın Eleştirisine tahammülü olmayan bir devlet var. kaldı ki böyle bir eylemi ana muhalefete oy vermeyen kesimlerin yaptıgını düşünürsek böyle eylemin yapılma ihtimali sıfırdır. geri kalan insanlar da, bu eylemi yapanları "devlet düşmanı , vatan hainleri" diye adlandırılarak zaten destek vermeyecektir.

Kısaca Türkiyede yapılan eylemin amacına değil , hangi kesimin yaptıgına bakılıyor !

• Yazık oldu o kadar imzaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elemanın numarasina mesaj mı yağdırsak? Bir daha kalkışmaz böyle bir şeye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PresidentObama

Bir gün bir firma akksiz interneti bize sunucak bu 10 yıl sonrada olur 50 de farketmez işte o zaman akkyi bize dayatan diğer internet şirketleri nasılda mala bağlıyacaklar o günü görmeden ölmem umarım

Rekabet Kurumunun 4054 sayılı kanunu sebebi ile AKK içermeyen net paketlerini 99 tl den aşağıya sunamıyor firmalar.

AKK siz internet için tüm firmaların aynı anda fiyat indirimine gitmesi lazım.

Yani sen firma kurup ben akk siz 20 mbit bağlantıyı 50 ty le vereceğim diyemiyorsun rekabet kurumu gelip cezayı dayıyor.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PresidentObama -- 20 Temmuz 2015; 2:02:33 >

• Niye banlanmış bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2016ygs

Bu ülkenin insanlarını gerçekten anlamıyorum.Saçma sapan bi 'AĞAÇ'için milyonlar toplandı. ama bi ekonomi için b*ktan eğitim sistemi için saçma salak vergiler için toplananı daha görmedimsözde TÜRK milletiyiz

Ah yavrum ah sizin gibi bakan körler bi bitmedi memlekette
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Galiba bi arkadaşa küfretmiş

• Liseli ergenin peşinden giderseniz böyle baka kalırsınız.
  • Lisesiz ve ergensiz de olsa sonuç değişmezdi. Sanki bütün suç adamın.

• quote:

İnternetsiz yaşayabilirsin de ağaçsız biraz zor yaşarsın evlat... O saçma dediğin ağaç kaç yılda ne kadar emeklerle yetişiyor haberin yok...

Dünyada ağaç formasyonu oluşmadan önce de canlı yaşamı vardı. Abartıp durmayın şu ağaçları. Dünya'daki oksijenin yaklaşık %70'ni algler üretiyor zaten. Yeryüzündeki tüm ağaçlar ve çalı formasyonları ortadan kalksa bile yaşam hep devam edecektir.http://tuncayyuksel.blogspot.com.tr/2012/11/dunyadaki-oksijenin-yuzde-70ini-ureten.html?m=1

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Dünyada ağaç formasyonu oluşmadan önce de canlı yaşamı vardı. Abartıp durmayın şu ağaçları. Dünya'daki oksijenin yaklaşık %70'ni algler üretiyor zaten. Yeryüzündeki tüm ağaçlar ve çalı formasyonları ortadan kalksa bile yaşam hep devam edecektir.http://tuncayyuksel.blogspot.com.tr/2012/11/dunyadaki-oksijenin-yuzde-70ini-ureten.html?m=1

kaynak güzelmiş insan her okuduğuna inanırsa böyle olur lise okusaydın keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Archspire kullanıcısına yanıt
    Diğer blog sayfasındaki yazıya bakmadım.
    Umarım lise seviyesince İngilizce'niz vardır.
    http://earthsky.org/earth/how-much-do-oceans-add-to-worlds-oxygen

• konu baya sapmış.. adam gibi biri açsada yine imza toplansa ama işin sonuna kadar gidebilmeli bu arkadaş
  • Ben imza atmiştim ama sonra baktım kim açmiş imza toplama şeysini diye ergenin teki çıkınca dedim zaten bir halt olmaz bundan.

Ben size diyeyim internette oy toplamayla olacak iş filan değil. Hakkaten sivil toplum kuruluşları destek alıp sokağa çıkılması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk kez imza attım o da fos çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archspire

quote:

quote:

Sana arkadaş güzel headshot yapmış ama bir de ben yapmadan geçmeyeyim.

Bu arada imzama bir bak bakalım. Fen lisesini bitirdim. Bu sene mf3'de 11k oldum. Tercihlerimi de yaptım. Allah izin verirse tıp fakültesine gideceğim. Üye profilim de gizli değil.

• AKK kampanyası gayet iyi ilerlemektedir 200 imza olunca asıl işlemler başlayacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Archspire

quote:

quote:

Sana arkadaş güzel headshot yapmış ama bir de ben yapmadan geçmeyeyim.

Bu arada imzama bir bak bakalım. Fen lisesini bitirdim. Bu sene mf3'de 11k oldum. Tercihlerimi de yaptım. Allah izin verirse tıp fakültesine gideceğim. Üye profilim de gizli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Valla oyle. Tek mantikli olani agacti, onu da "Olay agac degil." diyerek bitirdiler.

Yanlış anlamayın ama akıl var mantık var. Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ? Durum bu olsa halk geziden yana olmaz mıydı..

Halk geziden yana diye ısrar ettiler. O zaman %52 ile tek başına 8 partinin çatı adayına karşı Erdoğan nasıl seçim kazandı bu açıkça geziye verilen cevap değil miydi.

Bunları iyi düşünüp öyle konuşmak lazım.

Cevap ortada işte demek ki gezi eylemlerinde eylemcilerin endişesi halkın endişeleri ile örtüşmüyor demektir bu.

Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ? Sizce bu tema üzerinden eylem yapsalar karşı çıkan olmaz mı diyorsunuz yapmayın lütfen Halkın Eleştirisine tahammülü olmayan bir devlet var. kaldı ki böyle bir eylemi ana muhalefete oy vermeyen kesimlerin yaptıgını düşünürsek böyle eylemin yapılma ihtimali sıfırdır. geri kalan insanlar da, bu eylemi yapanları "devlet düşmanı , vatan hainleri" diye adlandırılarak zaten destek vermeyecektir.

Kısaca Türkiyede yapılan eylemin amacına değil , hangi kesimin yaptıgına bakılıyor !

Arkadaşlar konunun içine ettiniz bilmem farkında mısınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.