Şimdi Ara

AKK için boşa giden 200.000 oy [18.12.2015 GÜNCEL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

quote:

Orijinalden alıntı: 2016ygs

Bu ülkenin insanlarını gerçekten anlamıyorum.Saçma sapan bi 'AĞAÇ'için milyonlar toplandı. ama bi ekonomi için b*ktan eğitim sistemi için saçma salak vergiler için toplananı daha görmedimsözde TÜRK milletiyiz

Gezi'yi hâlâ ağaç için gören varmış

Doğru sadece ağaç değil.

Metroda sevişebilme hakkı.

Açık alanda pozisyona girebilme hakkı filan gibi sıkıntılarda vardı.

Ama kimseden eğitim sağlık asgari ücret gibi bir şey duymadık biz

35 yaşında adamsın bu konuşma yakışıyor mu yaşına?

İstersem 500 yaşında olayım ne fark eder . Benim yaşadığım yer eylemlerin yapıldığı yerin tam ortası. Bir sürü konu ile alakalı pankart vardı. Yok Ankara metrosunda özgürce sevişmek istiyoruz Yok sokakta yapmak istiyoruz.

Zaten daha ilk gün biz bu eylemlere neden karşı çıktık ? Çünkü saçma sapan sırf sorun çıkartmak için yapılaş işlerdi.

Hiç görmedim işçi hakları asgari ücret emekli maaşı sosyal hakalrın iyileştirilmesi vb. konular ile ilgili slogan atanları...

Ama boş gördüğü yere diren kuku diren çük yazanları saymaya kalksam bu gün bitmez.

Savunmaya çalıştığınız şey bu halkınihtiyacı olan şeyler değil. Uçkur sevdalıların akıllarınca hükümet düşürme eylemi o kadar.

Ordaki herkes bir değil tüm olayların patlaması gibi düşün
    Ve ankara metrosu olayını bilmiyorsun sanırım?

Biliyorum bilmez olur muyum?. Güvenlik dibine kadar haklı. Benimle ortaklaşa kullanmak zorunda olduğun bir kamu hizmetinden söz ediyoruz. Ya o hizmeti veren kuruluşun kurallarına uyarsın yada kullanmazsın.

Metroda sevişirsen güvenlik müdahale eder. Benimde 12 güvenlik personelim var. Aynı talimatlar onlarda da var. Bahsedilen yer o şahıslara özel bir alan değil. Tüm halkın ortak kullanımına açık bir alan yani seninle benimle paylaşmak durumunda oldukları alan.

Bu alanlar içerisinde ahlak kuralları ya uyarsın yada dışarı çıkarsın bu kadar basit. Özel alan ile kamu alanını ayıramıyan adam benim sevişme özgürlüğüm var diye eylem yapıyor işe bak sen

12 güvenlik ne iş yapıyorsun?

Özel bir okulun bir çok hizmetini sağlıyorum güvenlik temizlik yurt personelleri teknik elemanlar bilgi işlem kütüphane vs. Öğretmen ve okul yönetimi hariç geri kalan her şey.

Taşeron gibi bir şey

Taşeron elemanların amiriyim işte. Onların bir çok evrak işi filan var onlarla ilgileniyorum maaşları mesai saatleri vardiyaları okul ile taşeron firmanın ilişkileri elemanlar ile okul yönetimi arasındaki ilişkiler vs benim işim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ülkenin insanlarını gerçekten anlamıyorum.Saçma sapan bi 'AĞAÇ'için milyonlar toplandı. ama bi ekonomi için b*ktan eğitim sistemi için saçma salak vergiler için toplananı daha görmedimsözde TÜRK milletiyiz

Doğru sadece ağaç değil.

Metroda sevişebilme hakkı.

Açık alanda pozisyona girebilme hakkı filan gibi sıkıntılarda vardı.

Ama kimseden eğitim sağlık asgari ücret gibi bir şey duymadık biz

35 yaşında adamsın bu konuşma yakışıyor mu yaşına?

İstersem 500 yaşında olayım ne fark eder . Benim yaşadığım yer eylemlerin yapıldığı yerin tam ortası. Bir sürü konu ile alakalı pankart vardı. Yok Ankara metrosunda özgürce sevişmek istiyoruz Yok sokakta yapmak istiyoruz.

Zaten daha ilk gün biz bu eylemlere neden karşı çıktık ? Çünkü saçma sapan sırf sorun çıkartmak için yapılaş işlerdi.

Hiç görmedim işçi hakları asgari ücret emekli maaşı sosyal hakalrın iyileştirilmesi vb. konular ile ilgili slogan atanları...

Ama boş gördüğü yere diren kuku diren çük yazanları saymaya kalksam bu gün bitmez.

Savunmaya çalıştığınız şey bu halkınihtiyacı olan şeyler değil. Uçkur sevdalıların akıllarınca hükümet düşürme eylemi o kadar.

Ordaki herkes bir değil tüm olayların patlaması gibi düşün
    Ve ankara metrosu olayını bilmiyorsun sanırım?

Biliyorum bilmez olur muyum?. Güvenlik dibine kadar haklı. Benimle ortaklaşa kullanmak zorunda olduğun bir kamu hizmetinden söz ediyoruz. Ya o hizmeti veren kuruluşun kurallarına uyarsın yada kullanmazsın.

Metroda sevişirsen güvenlik müdahale eder. Benimde 12 güvenlik personelim var. Aynı talimatlar onlarda da var. Bahsedilen yer o şahıslara özel bir alan değil. Tüm halkın ortak kullanımına açık bir alan yani seninle benimle paylaşmak durumunda oldukları alan.

Bu alanlar içerisinde ahlak kuralları ya uyarsın yada dışarı çıkarsın bu kadar basit. Özel alan ile kamu alanını ayıramıyan adam benim sevişme özgürlüğüm var diye eylem yapıyor işe bak sen

12 güvenlik ne iş yapıyorsun?

Özel bir okulun bir çok hizmetini sağlıyorum güvenlik temizlik yurt personelleri teknik elemanlar bilgi işlem kütüphane vs. Öğretmen ve okul yönetimi hariç geri kalan her şey.

Taşeron gibi bir şey

Taşeron elemanların amiriyim işte. Onların bir çok evrak işi filan var onlarla ilgileniyorum maaşları mesai saatleri vardiyaları okul ile taşeron firmanın ilişkileri elemanlar ile okul yönetimi arasındaki ilişkiler vs benim işim.

Aynen demek istediğim oydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkleons

Ücretsiz İnternet Hizmeti Verilen Yerler

1 Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi(Galatasaray Lisesi)
    2 Sultanahmet Meydanı
    3 Eminönü Meydanı
    4 Beşiktaş Meydanı
    5 Kadıköy Meydanı
    6 Üsküdar Meydanı
    7 Sultanbeyli Meydanı
    8 Beyazıd Meydanı
    9 Mecidiyeköy Meydanı ve Cevahir Önü
    10 Miniatürk/İBB Bilgilendirme Çadırı
    11 Saraçhane Parkı
    12 Emirgan Korusu
    13 Hidiv Kasrı korusu
    14 Aksaray Meydanı
    15 Bakırköy Meydanı
    16 Beylikdüzü Meydanı
    17 Eyüp Meydanı
    18 Kartal Meydanı
    19 Sarıyer İBB İletişim Noktası
    20 Avcılar İBB İletişim Noktası
    21 Şirinevler Meydanı
    22 Pierre Lotti Tepesi
    23 Anadolu Hisarı İskelesi
    24 Dragos Sosyal Tesisler Çevresi
    25 Galata Kulesi ve Yakın Çevresi
    26 Alibeyköy Cep Otogarı
    27 Bayrampaşa Otogar

Toplanacaksın şöyle yerlerde telefon,tablet ve dizüstü bilgisayarlar ile internete yükleneceksin

Hiza da bir bak istersen.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Valla oyle. Tek mantikli olani agacti, onu da "Olay agac degil." diyerek bitirdiler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

quote:

quote:

quote:

Niye ozaman öyle tanıttınız .her konuşmanızda ' Bor oğoç oldo bor mollot oyondo'. dediniz

çok basit düşünüyorsun. 1. dünya savaşının başlama sebebi de avusturya-macaristan kralının prensine yapılan suikastti. sence böyle bişey dünya savaşını başlatabilir mi? tabiiki de hayır. tüm dünya savaş için kaynıyordu. öyle 'soçmo sopon bor oğoç oçon molyonlor toplondo' demenle olayları idrak edebilme seviyeni belli ediyorsun.

Gezicilerin istekleri:
    Taksim Dayanışması olarak aşağıdaki taleplerin Hükümet tarafından bir an önce yerine getirilmesi için somut adımların atılmasını bekliyoruz.

- Gezi Parkı park olarak kalmalıdır. Gezi Parkı'na topçu kışlası veya başka bir yapı yapılmayacağının açıklanmasını,

- AKM'nin yıkımından vazgeçilmesini,

- Başta İstanbul, Ankara ve Hatay valileri ve emniyet müdürleri olmak üzere olayların yaşanmasına neden olan sorumluların görevden alınmasını,

- Gaz bombası ve benzeri materyallerin kullanımının yasaklanmasını,

- Gösterilere katılan ve gzaltına alınan kişilerin derhal serbest bırakılmasını,

- 1 Mayıs alanı olan Taksim ve Kızılay başta olmak üzere Tükiye'deki tüm meydanlarda toplantı, gösteri yasaklarına son verilmesini,

- İfade özgürlüğünün önündeki tüm engellerin kaldırılmasını talep ediyoruz.

Buradanda anlaşıldığı üzere meseleniz :

'BOZ OYLOM HOKKO OSTOYOROZ
    BOSON OZGORLOĞO OSTUYOROZ '

gibi saçma vaatlerle milleti oyaladınız.(burada idrak edebilme seviyen belli )
    Eğer olayınız eğitim ile ekonomi ile alakalı olsaydı eylemlerde en önde ben olurdum bunu bilesin

he yav

• afiş/faks etkinliği başlatmış şimdi de. hani nerde dilekçe hani toplanmıştınız nerde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Valla oyle. Tek mantikli olani agacti, onu da "Olay agac degil." diyerek bitirdiler.

Yanlış anlamayın ama akıl var mantık var. Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ? Durum bu olsa halk geziden yana olmaz mıydı..

Halk geziden yana diye ısrar ettiler. O zaman %52 ile tek başına 8 partinin çatı adayına karşı Erdoğan nasıl seçim kazandı bu açıkça geziye verilen cevap değil miydi.

Bunları iyi düşünüp öyle konuşmak lazım.

Cevap ortada işte demek ki gezi eylemlerinde eylemcilerin endişesi halkın endişeleri ile örtüşmüyor demektir bu.

• liselinin başlattığı kampanyadan ne beklenirdi zaten...
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

Yanlış anlamayın ama akıl var mantık var. Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ? Durum bu olsa halk geziden yana olmaz mıydı..

Halk geziden yana diye ısrar ettiler. O zaman %52 ile tek başına 8 partinin çatı adayına karşı Erdoğan nasıl seçim kazandı bu açıkça geziye verilen cevap değil miydi.

Cevap ortada işte demek ki gezi eylemlerinde eylemcilerin endişesi halkın endişeleri ile örtüşmüyor demektir bu.

Geziyle ilgili söylediklerine katılıyorum da "Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ?" kısmı bu halk için geçerli değil. Bu halk yolsuzluklar devam etsin istiyor, asgari ücret 1500 lira olmasın istiyor, saray gibi israflar olmalı diyor.

Çok değişik bir halk.

• quote:

quote:

quote:

Geziyle ilgili söylediklerine katılıyorum da "Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ?" kısmı bu halk için geçerli değil. Bu halk yolsuzluklar devam etsin istiyor, asgari ücret 1500 lira olmasın istiyor, saray gibi israflar olmalı diyor.

Çok değişik bir halk.

Aslında sadece karşı trafı saldıran düşman olarak benimsedikleri için onlara karşı savunuyorlar o kadar.

Kendi değerlerine karşı yapılmış bir saldırı olarak görüyorlar Erdoğana yapılan saldırıları.

Halk kesiminde devlet baba anlayışı başa getirdikleri kişiyi yüceltme ve sahiplenme durumu var.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum. Karşı taraf uzun zamandır iktidarda olmadığı, isimler değiştiği hâlde çıkıp "Milletin anası ağlıyor, asgari ücret çok az, her şeyde vergi var, eğitim zırt." falan deyip "Ama başkası gelmesin." diyenlere de rastladım.

Tamamen taraftarlık, başka bir şey değil. Karşı tarafa göre taraftarlık değil, kendi tarafına tapınma. "En azından safımız belli."den tamamen çıkmış olay.

• Biliydim böyle olacağını, ulu'da da yazmıştım zaten.
    Eleman reklamlı linkleri paylaştığında ne mal olduğunu belli etmişti zaten, yine de garip bir şekilde destek eksilmedi.

AKK Forum filan hiç girmiyorum bile zaten, tamamen boş işler bunlar.

Böyle ciddi kampanyalar yapacak insanların belli yaşa gelmiş, hem sosyal medyaya hakim hem de normalde avukatından mühendisine geniş çevresi olan bir insan olması lazım. Yoksa böyle ergen heveslerinin peşinde yitip gider işte maalesef kampanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Olum bir ara kalkar inşallah diyordum, arada bir konuya felan bakıyordum. Sonra biyeri kalktı elemanın. Uçtu gitti konu. Allah belasını versin. Profilene baktımda ilgi alanına tumblr yazmış. Baştan hata yapmışız. Tumblr boy dan ne bekliyonki. Ağzı bir karış havada.

Hocam nicki neydi bu elemanın

• 170.000 değil 1.700.00 de olsa akk kalkmaz tabi bu şekilde giderse. Değişeceği de yok ama insan bekliyor işte.
  • 5 MİLYON OY VERSEK BİLE BİŞEY YAPMAZLAR GÖZLERİ SADECE PARA GÖRÜYOR ŞİRKETLERİN

ANCAK TEK 1 YOL VAR

İNTERNETİ OLAN HERKES İNTERNETİ İPTAL ETCEK

o nasıl olur be diyen aynştaynlara cvp : atıyorm 10 kişilik bi grupta 1 kişi kesmicek ve interneti iptal edenler ondan kullancak
  • Isterse bir milyon imza toplansın firmaya bir yaptırımı olmadığı sürece sonuç almak zor maalesef.
    Esaretin bedelinde miydi neydi tam hatırlamıyorum adam hapishaneye kütüphane açmak için yetkililere 6 sene boyunca mektup yolluyordu. En son bıkıp açıyolardı kütüphaneyi. Yani sürekli etkinlik yapmak şart.
    Toplanan kişilerden faydalanıp projeyi yapan arkadaş forumunu falan popüler yapamaya çalışıyorsa gaflete düşer. Güzel bir amaç uğrun çok kısa sürede toplanmış topluluk ortada amaç falan kalmayınca çok kısa sürede dağılmasını da bilir.

• Turktelekom bu elemana dese ki sana 5000 lira verecegiz bu imza kampanyasını kapat 1 dakika düşünmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 20 Temmuz 2015; 22:25:26 >
  • PresidentObama kullanıcısına yanıt
    superonline 25 mbps akksiz veriyor 99 tl gel gör ki o da heryerde yok olsa birdakika durmam geçerim ttnete 75 tl bayılıyorum 25 daha koyardım.Ben ttnetten 25 üstü akksiz 99 tl gibi bi paketi sunacağını düşünüyorum ona da geçerim olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Olum bir ara kalkar inşallah diyordum, arada bir konuya felan bakıyordum. Sonra biyeri kalktı elemanın. Uçtu gitti konu. Allah belasını versin. Profilene baktımda ilgi alanına tumblr yazmış. Baştan hata yapmışız. Tumblr boy dan ne bekliyonki. Ağzı bir karış havada.

Hocam nicki neydi bu elemanın

Cooka Coola

https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1886000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.