Şimdi Ara

AKK için boşa giden 200.000 oy [18.12.2015 GÜNCEL] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
145
Cevap
2
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muco53

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Valla oyle. Tek mantikli olani agacti, onu da "Olay agac degil." diyerek bitirdiler.

Yanlış anlamayın ama akıl var mantık var. Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ? Durum bu olsa halk geziden yana olmaz mıydı..

Halk geziden yana diye ısrar ettiler. O zaman %52 ile tek başına 8 partinin çatı adayına karşı Erdoğan nasıl seçim kazandı bu açıkça geziye verilen cevap değil miydi.

Bunları iyi düşünüp öyle konuşmak lazım.

Cevap ortada işte demek ki gezi eylemlerinde eylemcilerin endişesi halkın endişeleri ile örtüşmüyor demektir bu.

Kim daha iyi hayat şartları içim mücadele eden insanlara karşı durur ki ? Sizce bu tema üzerinden eylem yapsalar karşı çıkan olmaz mı diyorsunuz yapmayın lütfen Halkın Eleştirisine tahammülü olmayan bir devlet var. kaldı ki böyle bir eylemi ana muhalefete oy vermeyen kesimlerin yaptıgını düşünürsek böyle eylemin yapılma ihtimali sıfırdır. geri kalan insanlar da, bu eylemi yapanları "devlet düşmanı , vatan hainleri" diye adlandırılarak zaten destek vermeyecektir.

Kısaca Türkiyede yapılan eylemin amacına değil , hangi kesimin yaptıgına bakılıyor !

Arkadaşlar konunun içine ettiniz bilmem farkında mısınız

Valla kusura bakma haklısın. Ben konuya yada başlığına hiç bakmadan direk mesaja cevap verdim. Konuyu sonra fark ettim.

• Ulan adamlar sizi ne diye tinlasin forumda goruyordum hic girmedim bir cacik ciksaydi sasardim zaten bos muhabbetler iste pehhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi reklamını çok iyi yaptı liseli ergen forumunu kurdu milleti kandırdı boş yere şimdi yok faxmışta yok oymuşta sözde etkinlikler yapıyor.

DH'den sınırsız yedi zaten beter olsun birdahada boyundan büyük işlere kalkışmasın liseli velet.
  • O kadar oy meclise milletvekili sokar lan.
  • Türk telekom heraldr dh yi tehdit etti konuyuda kapamışlar. Resmen bi kampanya çöp olmuş, bence o çocuk bile bilmiyodu olayın bu kadar büyüyeceğini.

130 bin imza atılmış ve çocuğu resmen aforoz etmişsiniz 17 yaşında birisi nasıl hukuki işlem başlatabilirki :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenlerin cirit attığı forumda siz ne olmasını bekliyordunuz ki? Evden çıkmayan asosyal bir genç kitleden ne olacaktı? O siteye de imza falan vermem kullanıcı bilgilerini çalmaktan başka yaptıkları bir iş yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HezarfenPilot

AKK kampanyası gayet iyi ilerlemektedir 200 imza olunca asıl işlemler başlayacaktır.

Sus la sacmalamaya devam ediyorsun utanmadan

• Yazık olmuş.

• Kampanyayı başlatan kişinin kaale alınmayacak bir ergen olduğunu görünce ben de umudumu kesmiştim.
  • Adam gibi adam yapmasi lazim bu isi mesela mesut cevik vuracak masaya yumrugunu kariyeri falan atacak bi kenara arkasindan degil 170 bin 500 bin kisi gelir.

• Kendini ünlü etme hevesinin peşinde olduğunu düşünüyorum. Son baktığımda hala afiş işi ile uğraşıyordu. Halkın desteği olmadan artık o işi beceremez. Bu kampanyayı düzgünce yapabilecek olgun birisi tekrar başlatırsa daha iyi sonuç alınabilir.
  • Boş iş

• Beyler, bizim bu internet kurumu özeleştirildi. Devlet artık nasıl bir sözleşmeye imza atmışsa, adamlara karışamıyorlar istekleri gibi at koşturabiliyorlar. Santralde yeterli, alt yapıda yeterli. Bugun AKK kaldırıldı desin, sistem çökmez yani. Yine aynı şekilde upload hızlarıda öyle.
    Ama Türkiye'de Google'yi açmayı başarı sanan kesim %'si fazla olduğu için, adamlar hiç uğraşmıyor. Neden uğraşsınlar. Yapsada yapmasada aynı para gelecek, adamlar tekel. Devlet Turksell'e koltuk çıkabilir, ama işte anlaşması neyi içeriyorsa onlara bile destek veremiyorlar, alt yapı için belediye izin vermiyormuş diye ağlıyor adamlar.

• Buyur

Emre beyin foyası ortaya çıktı. Gerçekleri söyleyince banladı tabi.

EDİT:Resmi görünecek şekilde ayarladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 20 Temmuz 2015; 20:19:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Diğer blog sayfasındaki yazıya bakmadım.
    Umarım lise seviyesince İngilizce'niz vardır.
    http://earthsky.org/earth/how-much-do-oceans-add-to-worlds-oxygen

?
    ağaçlar olmasa karadaki yaşamın sürebileceğine inanıyor musun cidden?

• crash95 kullanıcısına yanıt
    Klasik ergen hocam.Eleştiri ve gerçekler söylenince hemen kaçma yoluna başvurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Diğer blog sayfasındaki yazıya bakmadım.
    Umarım lise seviyesince İngilizce'niz vardır.
    http://earthsky.org/earth/how-much-do-oceans-add-to-worlds-oxygen

toefl vermiş biriyim ben ama lise seviyesinde ingiliççem yok :(((

• crash95 kullanıcısına yanıt
    Sen cok geride kalmissin be kardes

• Morpheause kullanıcısına yanıt
    Derken anlayamadım.

• Archspire kullanıcısına yanıt
    Elbette sürmez ve ağaçları salt oksijen kaynağı görmek yanlış olur.
    Ben sadece iddia edilen %70'in doğru olabileceğini kaynak vererek kanıtladım. Bunu dedim diye illa tüm ağaçlar yok olsun, sorun olmaz dedim sayılmaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.