Şimdi Ara

AKK için boşa giden 200.000 oy [18.12.2015 GÜNCEL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
6.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşlar 7 ay oldu ve bu 7 ay içerisinde ne düzgün bir eylem yapıldı ne de gerekli yerlerle iletişime geçildi. Şimdi ise facebook'ta insanlardan araya adam sokmaya çalışıyorlar, 200.000 oy'u resmen boşa harcadılar. Eğer bu akk hala varsa bunun tek suçlusu EMRE GÜLLÜCE kişisidir.

--------------------------------------------------------------------------------------

Her şey başta güzel gidiyordu taki bu arkadaşın bu kadar oy topladıktan sonra girdiği havaya kadar. Kendi forum sitelerini açtılar, tamam iletişim için gerekliydi fakat akk odaklı olması gerekirken yok radyo yok bilmem ne gibi bir çok gereksiz şey yapıldı. Resmen forumun tanıtımını yaptılar, hiç bir hazırlık olmadan etkinlikler yapıldı, adam gibi organizasyon yapılmadı. Az önce de yine fax etkinliğin başlatmış fakat bugünün resmi tatil olduğunun farkında değil.

Olan bu kadar toplanan oy'a oldu, 2 ay oldu nerdeyse hala adam gibi bir ses getirecek etkinlik yapılamadı, 170.000 oy resmen çöpe gitti şu arkadaşın egosu yüzünden. Zaten donanımhaber de bu kadar nefret topladıktan sonra her şey bitmişti. Olan yine bize oldu..

--------------------------------------------------------------------------------------

Hiç bir çıkarım yok deyip, kendi açtığı sitelere reklam yapmaya devam ediyor :

Tahmin edin bu sitenin yöneticilerinde kim var ?

Şehitler üzerinden kendi reklamını yapıyor :

Kendi bloğuna hit çekmeye çalışıyor :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 8 Mayıs 2017; 22:1:20 >

• türkiye için hayal bunlar
  • memlekette 2 takipçisi olan bişeyler yapma peşinde kimse amacının peşinde değil
  • Bende imzalamıştım. Noldu biri özet geçsin?
  • imzayla olacağına inanan var mıydı
  • bu akk bitek bende mi yok anlamadım ki
  • Ücretsiz İnternet Hizmeti Verilen Yerler

1 Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi(Galatasaray Lisesi)
    2 Sultanahmet Meydanı
    3 Eminönü Meydanı
    4 Beşiktaş Meydanı
    5 Kadıköy Meydanı
    6 Üsküdar Meydanı
    7 Sultanbeyli Meydanı
    8 Beyazıd Meydanı
    9 Mecidiyeköy Meydanı ve Cevahir Önü
    10 Miniatürk/İBB Bilgilendirme Çadırı
    11 Saraçhane Parkı
    12 Emirgan Korusu
    13 Hidiv Kasrı korusu
    14 Aksaray Meydanı
    15 Bakırköy Meydanı
    16 Beylikdüzü Meydanı
    17 Eyüp Meydanı
    18 Kartal Meydanı
    19 Sarıyer İBB İletişim Noktası
    20 Avcılar İBB İletişim Noktası
    21 Şirinevler Meydanı
    22 Pierre Lotti Tepesi
    23 Anadolu Hisarı İskelesi
    24 Dragos Sosyal Tesisler Çevresi
    25 Galata Kulesi ve Yakın Çevresi
    26 Alibeyköy Cep Otogarı
    27 Bayrampaşa Otogar

Toplanacaksın şöyle yerlerde telefon,tablet ve dizüstü bilgisayarlar ile internete yükleneceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TTnet bağlamıştır 50mbit fiberi sustumuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Saçma sapan bir forum. 265 kisiyle hala uğraşıyor. Birşey yapabileceğini sanıyor. Boş boş işler peşinde

Her gelen üyeye hoş geldin mesajı felan yazıyorlar
  • Olum bir ara kalkar inşallah diyordum, arada bir konuya felan bakıyordum. Sonra biyeri kalktı elemanın. Uçtu gitti konu. Allah belasını versin. Profilene baktımda ilgi alanına tumblr yazmış. Baştan hata yapmışız. Tumblr boy dan ne bekliyonki. Ağzı bir karış havada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hong kong da yaşıyorum akk diye birşey yok,internet ödemeleri senelik alınıyor.Türk parasıyla yaklaşık 300 liraya falan denk geliyor.Türkiyede resmen sömüyor firmalar.Kotalı olduğu halde hızı biraz yüksek internet istiyorsan ortalama 70 lira ödemen lazım,yıllık 840 lira yapar.İnanın sömürmekten başka birşey değil.Araba pahalı,internet pahalı,ev pahalı,elektronik anormal pahalı yazık gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Olum bir ara kalkar inşallah diyordum, arada bir konuya felan bakıyordum. Sonra biyeri kalktı elemanın. Uçtu gitti konu. Allah belasını versin. Profilene baktımda ilgi alanına tumblr yazmış. Baştan hata yapmışız. Tumblr boy dan ne bekliyonki. Ağzı bir karış havada.

Hocam burada Tumblr stereotipçiliği yapmazsak ama
  • Yahu konuyu nereden nereye getirdiniz.

AKK başlıklı konuda gezi eylemleri tartışılıyor. Ey Allahım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

Treth denen aktrollün yorumlarını artık en çok eksi yiyenler kısımlarında okuyorum bloğunu açmaya gerek kalmıyor

hocam adam bi yandan da haklı. İstanbul'da asgari ücretle geçinmek ne kadar zor biliyor musunuz? Tek başınıza kirada oturarak asgari ücret ile evinizi geçindirmenin zorluğunu bir kez olsun yaşadınız mı merak ediyorum acaba?
    Kesinliklikle malum partili falan da değilim , hiç bi partiyi tutmuyorum. Hepsi yan gelip yatıyor. Mecliste şiir okuyan mı dersin , meclise inek sokan mı dersin. Bu adamlar senin benim verdiğim vergiler ile 20 milyar maaş aliyor. Buna laf yapan yok? Yaptıkları iş sabahtan akşama kadar popo büyütmek. Başka yaptıkları hiçbir şey yok. Adamlar karar aliyor , olan onların çocuğuna , onların hayatlarına değil. Garibana olan oluyor. Ben bu ülkede böyle siyasetçiler varken hergün lanet olsun diyorum şahsen.
    İnşallah birgün kurtulurum bu ülkeden de , saçma sapan sistemlerinden de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

quote:

Orijinalden alıntı: 2016ygs

Bu ülkenin insanlarını gerçekten anlamıyorum.Saçma sapan bi 'AĞAÇ'için milyonlar toplandı. ama bi ekonomi için b*ktan eğitim sistemi için saçma salak vergiler için toplananı daha görmedimsözde TÜRK milletiyiz

Gezi'yi hâlâ ağaç için gören varmış

Doğru sadece ağaç değil.

Metroda sevişebilme hakkı.

Açık alanda pozisyona girebilme hakkı filan gibi sıkıntılarda vardı.

Ama kimseden eğitim sağlık asgari ücret gibi bir şey duymadık biz

35 yaşında adamsın bu konuşma yakışıyor mu yaşına?

İstersem 500 yaşında olayım ne fark eder . Benim yaşadığım yer eylemlerin yapıldığı yerin tam ortası. Bir sürü konu ile alakalı pankart vardı. Yok Ankara metrosunda özgürce sevişmek istiyoruz Yok sokakta yapmak istiyoruz.

Zaten daha ilk gün biz bu eylemlere neden karşı çıktık ? Çünkü saçma sapan sırf sorun çıkartmak için yapılaş işlerdi.

Hiç görmedim işçi hakları asgari ücret emekli maaşı sosyal hakalrın iyileştirilmesi vb. konular ile ilgili slogan atanları...

Ama boş gördüğü yere diren kuku diren çük yazanları saymaya kalksam bu gün bitmez.

Savunmaya çalıştığınız şey bu halkınihtiyacı olan şeyler değil. Uçkur sevdalıların akıllarınca hükümet düşürme eylemi o kadar.

Ordaki herkes bir değil tüm olayların patlaması gibi düşün
    Ve ankara metrosu olayını bilmiyorsun sanırım?

Biliyorum bilmez olur muyum?. Güvenlik dibine kadar haklı. Benimle ortaklaşa kullanmak zorunda olduğun bir kamu hizmetinden söz ediyoruz. Ya o hizmeti veren kuruluşun kurallarına uyarsın yada kullanmazsın.

Metroda sevişirsen güvenlik müdahale eder. Benimde 12 güvenlik personelim var. Aynı talimatlar onlarda da var. Bahsedilen yer o şahıslara özel bir alan değil. Tüm halkın ortak kullanımına açık bir alan yani seninle benimle paylaşmak durumunda oldukları alan.

Bu alanlar içerisinde ahlak kuralları ya uyarsın yada dışarı çıkarsın bu kadar basit. Özel alan ile kamu alanını ayıramıyan adam benim sevişme özgürlüğüm var diye eylem yapıyor işe bak sen

12 güvenlik ne iş yapıyorsun?

• quote:

quote:

Olum bir ara kalkar inşallah diyordum, arada bir konuya felan bakıyordum. Sonra biyeri kalktı elemanın. Uçtu gitti konu. Allah belasını versin. Profilene baktımda ilgi alanına tumblr yazmış. Baştan hata yapmışız. Tumblr boy dan ne bekliyonki. Ağzı bir karış havada.

stereotipçilik neki
    Google bile bişey bulamadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ülkenin insanlarını gerçekten anlamıyorum.Saçma sapan bi 'AĞAÇ'için milyonlar toplandı. ama bi ekonomi için b*ktan eğitim sistemi için saçma salak vergiler için toplananı daha görmedimsözde TÜRK milletiyiz

Doğru sadece ağaç değil.

İstersem 500 yaşında olayım ne fark eder . Benim yaşadığım yer eylemlerin yapıldığı yerin tam ortası. Bir sürü konu ile alakalı pankart vardı. Yok Ankara metrosunda özgürce sevişmek istiyoruz Yok sokakta yapmak istiyoruz.

Zaten daha ilk gün biz bu eylemlere neden karşı çıktık ? Çünkü saçma sapan sırf sorun çıkartmak için yapılaş işlerdi.

Hiç görmedim işçi hakları asgari ücret emekli maaşı sosyal hakalrın iyileştirilmesi vb. konular ile ilgili slogan atanları...

Ama boş gördüğü yere diren kuku diren çük yazanları saymaya kalksam bu gün bitmez.

Savunmaya çalıştığınız şey bu halkınihtiyacı olan şeyler değil. Uçkur sevdalıların akıllarınca hükümet düşürme eylemi o kadar.

Biliyorum bilmez olur muyum?. Güvenlik dibine kadar haklı. Benimle ortaklaşa kullanmak zorunda olduğun bir kamu hizmetinden söz ediyoruz. Ya o hizmeti veren kuruluşun kurallarına uyarsın yada kullanmazsın.

Metroda sevişirsen güvenlik müdahale eder. Benimde 12 güvenlik personelim var. Aynı talimatlar onlarda da var. Bahsedilen yer o şahıslara özel bir alan değil. Tüm halkın ortak kullanımına açık bir alan yani seninle benimle paylaşmak durumunda oldukları alan.

Bu alanlar içerisinde ahlak kuralları ya uyarsın yada dışarı çıkarsın bu kadar basit. Özel alan ile kamu alanını ayıramıyan adam benim sevişme özgürlüğüm var diye eylem yapıyor işe bak sen

Özel bir okulun bir çok hizmetini sağlıyorum güvenlik temizlik yurt personelleri teknik elemanlar bilgi işlem kütüphane vs. Öğretmen ve okul yönetimi hariç geri kalan her şey.

• quote:

quote:

quote:

stereotipçilik neki
    Google bile bişey bulamadı.

Stereotip böyle bir özelliği olan insanların bazı diğer özelliklerinin de aynı olduğu kalıp gibi bir şey. Misal "bütün siyahiler basketbolda iyidir".

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru sadece ağaç değil.

Özel bir okulun bir çok hizmetini sağlıyorum güvenlik temizlik yurt personelleri teknik elemanlar bilgi işlem kütüphane vs. Öğretmen ve okul yönetimi hariç geri kalan her şey.

Taşeron gibi bir şey

• Türk Telekom bu gence para filan mı teklif etti acaba?

Al şunu ve kampanyayı batır filan mı dedi ki?

O kadar kişinin desteği filan hepsi boşa gitti. 170.000 imza filan.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.