Şimdi Ara

AKK için boşa giden 200.000 oy [18.12.2015 GÜNCEL] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadas daha kampanyanin basinda belli etmisti foyasini whatsapp grubunda biri buna bir oneri sundu direk kufretmisti attigin resmi eger kendin aldiysan hala whatsapp grubundasindir o yuzden olaylardan geri kalmissin dedim konuyu ilk gordugumde birseyler yapilicak sanmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 20 Temmuz 2015; 14:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Elbette sürmez ve ağaçları salt oksijen kaynağı görmek yanlış olur.
    Ben sadece iddia edilen %70'in doğru olabileceğini kaynak vererek kanıtladım. Bunu dedim diye illa tüm ağaçlar yok olsun, sorun olmaz dedim sayılmaz.

ee? Tamam o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bu ayda hiçbirşey olmayacak önümüzdeki ay mahkemeye başvuracaklar. He diyince yapılmaz böyle ciddi işler.

• Yok FAX, yok afiş asalım falan diye geçiştiriyorlar... Sorsa ya birine: "abi dilekçeyi nereye vereceğiz?" diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Türk telekom heraldr dh yi tehdit etti konuyuda kapamışlar. Resmen bi kampanya çöp olmuş, bence o çocuk bile bilmiyodu olayın bu kadar büyüyeceğini.

130 bin imza atılmış ve çocuğu resmen aforoz etmişsiniz 17 yaşında birisi nasıl hukuki işlem başlatabilirki :)

hukuki işlem başlatamıyorsa yaşı yeten birisine devredebilirdi. konuda 2-3 kişi devralmak için teklifte bulundu ancak kabul etmedi. onun yerine kısaltmalı linkler kullanarak aklınca para kazanmaya çalıştı ve konu kapatıldı
  • Ben hollandada yaşıyorum telefonu alınca yanında beleş internet verdiler sınırsız.sizin internetten hızlı :D

• grid2 kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun

not: film sefiller galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasted35

Ben hollandada yaşıyorum telefonu alınca yanında beleş internet verdiler sınırsız.sizin internetten hızlı :D

Hangi kampanya link atsana bende Hollanda'da yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: Blasted35

Ben hollandada yaşıyorum telefonu alınca yanında beleş internet verdiler sınırsız.sizin internetten hızlı :D

Hangi kampanya link atsana bende Hollanda'da yaşıyorum

2 yıl önce halam aldı telefon yanında vermişler beleş internt.kampanya adını bilmiyorum ama Ziggo'nun

• bimer e 170 bin şikeyet maili daha etkili olurdu gibime geliyo
  • yazık ya..

• EMRE ADLI KİŞİYE SONSUZ GÜVENENLER + LASIN. O ÇOCUK BU İŞİ BAŞARIR.

NOT : HİÇ TANIMIYORUM
  • Konuyu Mesut Çevik üstlense keşke Ama işte Ttnet ile araları bozulur DH'nin.Tek çare dilekçe vermek.Sözlü olarak hiçbir şey düzelmez yazılı olmalı bu işler böyle yürüyor.50 bin dilekçe gönder TİB'e bak neler oluyor neler.1 gün belirleyip herkes 1 dilekçe yazıp göndericekti belkide şimdiye akk kalkmıştı veya 75 gb kota 1 tb olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Temmuz 2015; 18:36:48 >
  • Konuyu tekrar açıp başka birine devretseler olmaz mı acaba

• Yazık oldu birseyler döndü içinde

• Tüm suçu DH yönetimine atmayın, konu sahibi kaşındı. Kendisi reklamlı link koyduğun şikayette ben bulunup konuyu kapattırmıştım, olayın bu raddeye geleceğini hiç düşünmemiştim. Zaten konuyu kapatan admin konuda diğer üyelerle tartışıyordu, oda konunun kapanması için bahane olmuştu.
    Ancak türkiyedeki hem teknoloji hem normal içirik yayınlayan tüm siteler, bloglar, youtube kanallar kampanya büyüsün diye haberler girerken DH ana sayfasında biçbir destek yapılmadı, haber olarak içerik girilmedi. Eminim ki DH tarafından kampanya destek alsaydı bugün konu bu hallere gelmezdi.
  • arkadaslar tekrar kenetlenip bir şeyler yapamaz mıyız ? hukukçu arkadaşlar da bi yardım etse. bence ekip kurup tekrar bu arkadasla bağlantıya geçelim ve ortak karar alıp yine tek konuda ama hep beraber akıllıca hareket edelim.
  • Bu ülkede sokağa dökülmedikden sonra birşey cözülmez malesef bu her zaman böyle olmuştur
  • Hiç aklınız alıyor mu DH yönetimi bu duruma destek versin? Reklamların çoğu TTNET zaten. Ve konularla alakalı reklam içeriği çıktığını düşünürsek, aradaki bağlantıyı kurmak zor olmasa gerek.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.