Şimdi Ara

AKK için boşa giden 200.000 oy [18.12.2015 GÜNCEL] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKK ttnete neyi sokup cıkarıyor anlayamadım konuya biraz yabancıyım detaylı bilgi alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

AKK ttnete neyi sokup cıkarıyor anlayamadım konuya biraz yabancıyım detaylı bilgi alabilirmiyim ?

Mesela 18 megabit 50 gb Adil Kota, sınırsız internet paketin var. Sen 1 ay icinde sana verilen 50 gb kotayı gecersen 18 megabit hızın 3 megabite düşüyor ama bu hızla tabi istedigini gene indirebiliyorsun sınırsız yani sadece sana tanınan adil kota hakkını gecersen eğer hızında çok ciddi düşüşler oluyor. Avrupada adamlar nasıl daha az para alıp daha iyi hizmet ederiz diyor bizde ise tam tersi. :) aylık 70 tl veriyorum 18 megabit hız 50 Akk sınırsız ve verdigi upload 715 kb :) avrupada adamlar playstation 4 te online oynarken hem canli yayin hem de kamera açıyorlar. Türkiye'de ise onlar gibi yayın açman için en az 300-400 tl lik fiber lazım.Kaldı ki o avrupada ki herifler 20-30 tl ödüyorlar bizim tarife paketlerimize. Türkiye bu yönden alt yapısı tek kelime ile rezalet o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TTnete sövmeye geldim Treth aklımı çeldi kime söveceğimi şaşırdım.
    Neyse;
    Lan ben daha 10 gün önce akk geldi diye kotayı arttırdım parasını verip. 100 küsür mü ne yaptılar kotayı. Ulan aradan 10 gün geçti bunun 3 günü bayram dolayısıyla evde değildim zaten kalan 7 günde maksimum dizi izledim günde 1 bölüm, bir tanede 4gb lık oyun indirdim. Geldim 9 gb elder scrolls indirdim kota girdi, sabaha oynarım diyodum kalan 40 gb akkye düştü 300le indiriyor. Arayıp sövecem o olacak. Lanet olsun bu hayat ya. Lan paramızla rezil oluyoruz.
  • O değilde biz bu çocuğun maskesini nasıl düșürebiliriz? Resmen internet alemi bu çocuğu kahraman sanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehit olayında bile kendi reklamını yapıyor :

AKK için boşa giden 200.000 oy [18.12.2015 GÜNCEL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 21 Temmuz 2015; 9:19:07 >
  • Arkadaşlar halinize şükredin bizim eve 0.750 mb internet geliyo santrale olan uzaklığı nedeniyle.

• Şark Kurnazlığı yapmış yani.
  • abicim adam ergen tamam anladık bir şeyden anlamıyor onu da anladıkta çocuğa yüklenerek bir yere vardınız mı? yok. çocuk banlandı konu uçtu mu ? evet. Elde var sıfır mı? evet. adam gibi konu varken atıp tutanlar ben hallederim diyenler çocuk uçunca ortadan kayboldu mu? evet. Konu ve imza kampanyası bilen birine devredilmesi gerekiyordu edilmedi gene kimse uğraşmadı ve gene en sevdiğimiz laf etme eylemimizle ortada kaldık.
  • Internetin destekledi akk sinirina ulastim 200GB 50 Mbit VDSL kullaniyorum ustunu hat desteklemiyor ne yapayim artik

• 9Tales kullanıcısına yanıt
    Benim düşüncem,

Eğer millet bu konuda konuşmaya devam ediyorsa üstde de belirttiğim gibi herkes benim düşündüğümü düşünüyor (sanırım)

akk konusundan haberdar ettiği tüm site, sosyal medya youtuber vs. Gerçek yüzünü göstermemiz lazım size ettiği küfürlerin SSi varsa dağıtın o sitelere. Sadece DHde değil hayattada cezasını çeksin (vicdan azabı olarak)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Ergenlerin cirit attığı forumda siz ne olmasını bekliyordunuz ki? Evden çıkmayan asosyal bir genç kitleden ne olacaktı? O siteye de imza falan vermem kullanıcı bilgilerini çalmaktan başka yaptıkları bir iş yok.

+1

Bu Akk konusunda da imza atanların yarısı 18 yaş altı bireyler.Kim ipler böyle bir imza sitesini,koskoca mahkemeye bu site üzerinden mi başvuracaksın.
  • Empati kuruyorum,böyle bir kampanyayı başlatsam kesinlikle bir büyüğe devrederim yada yardım alırım.

Bu ergen gibi yardımları reddetsem bende ttnet'in verdiği parayı ,interneti alır çekilirim.

Yani demek istediğim bu arkadaş desteğimizi kabul etseydi böyle saçma işlere girişmez,kampanyasından da çekilmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Şehit olayında bile kendi reklamını yapıyor :

Hakikaten tam dayaklık veletmiş. Bende kampanyaya imza verenlerdenim ama bu çocuktan bi cacık olmaz. Birisi ayrı bi kampanya başlatsa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Ergenlerin cirit attığı forumda siz ne olmasını bekliyordunuz ki? Evden çıkmayan asosyal bir genç kitleden ne olacaktı? O siteye de imza falan vermem kullanıcı bilgilerini çalmaktan başka yaptıkları bir iş yok.

+1

Bu Akk konusunda da imza atanların yarısı 18 yaş altı bireyler.Kim ipler böyle bir imza sitesini,koskoca mahkemeye bu site üzerinden mi başvuracaksın.

O mevzu başka, daha önce bu site üzerinden davam oldu ama "birey" olman lazım. Buradaki veletleri devlet adam yerine koymaz.
  • Başka üyelik açarak imza atılan bir siteyi devlet takmaz ki zaten.Kim bilir kaç imzayı aynı kişiler attı

• Konuyu adam akıllı biri açsa aynı imzaya o ulaşsaydı keşke cesur olmak lazım yoksa koyun gibi önümüze ne koyarlarsa ona mahkum olmaya devam ederiz madem bu kadar kişi rahatsız akk den hukukçu bir arkadaş varsa forum da veya ne bileyim bunu yapabilecek mahkemeye gidebilecek açsın konu 170 bin imza yani az değil.
  • 12 Temmuz'da email atmış neymiş Fatih Portakal'dan destek isteyecekmişiz. Lan olum o zamanlar bile 162 bin küsürdü oy sayısı hala ne Fatih Portakalından bahsediyor bu çocuk. 170 bin kişi boşuna imza attı demek ki web-tekno'da falan boşuna tanıtım yapılıp sokaklarda röportaj yapıldı.
  • Önümüzdeki günlerde meşgul olmasaydım yeni bir imza kampanyası ile etkinlik başlatabilirdim. Umarım aklı başında birisi bunu yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

AKK ttnete neyi sokup cıkarıyor anlayamadım konuya biraz yabancıyım detaylı bilgi alabilirmiyim ?

Mesela 18 megabit 50 gb Adil Kota, sınırsız internet paketin var. Sen 1 ay icinde sana verilen 50 gb kotayı gecersen 18 megabit hızın 3 megabite düşüyor ama bu hızla tabi istedigini gene indirebiliyorsun sınırsız yani sadece sana tanınan adil kota hakkını gecersen eğer hızında çok ciddi düşüşler oluyor. Avrupada adamlar nasıl daha az para alıp daha iyi hizmet ederiz diyor bizde ise tam tersi. :) aylık 70 tl veriyorum 18 megabit hız 50 Akk sınırsız ve verdigi upload 715 kb :) avrupada adamlar playstation 4 te online oynarken hem canli yayin hem de kamera açıyorlar. Türkiye'de ise onlar gibi yayın açman için en az 300-400 tl lik fiber lazım.Kaldı ki o avrupada ki herifler 20-30 tl ödüyorlar bizim tarife paketlerimize. Türkiye bu yönden alt yapısı tek kelime ile rezalet o yüzden.

anladım zaten kota mevzusunu biliyorum. demekki para için böyle yapıyorlarmış. doğaldır. maalesef bu böyle bizim milletin adam olması 50 yıl sürecek

• Uygunsuz içeriği şikayet edin butonu ile şikayet edin. Bu ne biçim egoistlik. 18senelik akrep burcuyum ben bile bu kadar olmadım

Şikayet kısmına bunu yazdım yolladım,vicdanım rahat

"Bu arkadaş kampanyayı "bilinçli" bir şekilde yürütemiyor. Egoları doğrultusunda kendini tatmin ediyor. Bayram tatilinde faks kampanyası ne alaka? O kadar imza aldı saçma saçma şeyler yapıyor. Bu işi yürütemediğini düşünüyorum. Tabii bu fikirde olan emin olun ki sadece ben değilim. Kampanyanın başladığı yer olan DonanımHaber forumundan sınırsız uzaklaştırma aldı arkadaş. Whatsapp grubunda doğru yolu gösteren arkadaşlara alev püskürdü. Yetmedi gruptan attı. İnsan sosyal bir varlıktır,bu doğrultuda eleştiriye açık olmalı.

Yetmedi kendine ayrı bir ****. En çok eleştiriyi kısaltma linklerle para kazanma konusunda aldı. Bu kampanyanın Emre Güllüce'den alınıp bilinçli,dinamik,sosyal birisinin getirilmesi için DonanımHaber Forum'da bir oylama yapılmasını talep ediyorum"

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.