Şimdi Ara

AKK'Lİ TARİFE ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben evimde adsl kullanmaktayım,3 mbit gibi berbat bir hız ile sürünüyorum.O yüzden ihtiyacımı karşılamak için evdeki hattı kapattırıp,4.5G'ye geçmeyi düşünüyorum.Prime eksper,jet wifi falan tarifelerini gördüm bunların ve benzerlerinin 1 Ocak'ta hız limiti kalkacak mı acaba? Ve siz değerli dostlarımdan,1 Ocak'ta limitsiz kullanabileceğimiz VINN yada mobil tarife önerilerini istiyorum.Ve ayrıca jet wifi tarifesi abone alımına kapanmış sanırım.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• Türkcell'in superbox var, 10 mbit 150 küsür, sınırısız ise 267 TL idi sanırım.
    Ben bugün hattımı Prime Eksper Aşımsız 10 GB tarifesine taşıyacağım. 1 ay bekleyecem AKK'yi kaldırırlarsa devam, yoksa da başka tarife bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Türkcell'in superbox var, 10 mbit 150 küsür, sınırısız ise 267 TL idi sanırım.
    Ben bugün hattımı Prime Eksper Aşımsız 10 GB tarifesine taşıyacağım. 1 ay bekleyecem AKK'yi kaldırırlarsa devam, yoksa da başka tarife bakacağım.
    Hocam superbox bayağı pahalı ya.Jet wifi'ye zaten abone almıyorlar.Turkcell'in evde 4.5G VINNWİFİ tarifeside önceden superonline abonesi olmuş olmayı ve altyapısız yerde oturmayı gerektiriyormuş.Yani herhalde bir tek bu aşmayan prime tarifesi kaldı.Yalnız daha yeni telefonda bir kaç kez m.h. ile konuştum.Prime eksper'de aşmayan tarifemiz yok,akk sadece sabit hatlarda kalkacak ve mobilde kalkmayacak gibisinden şeyler zırvaladı.Çok zor durumda kaldık..

• alpersddk kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri tüm tarifeler için aynı şeyi söylüyor, sonra bir anda müşteri alımına kapatıp sınırsız hale getiriyor. BTK'nın kararı olduğu için uymak zorundalar çünkü.
    Ben riski alıp Prime Eksper Aşmayan 10 GB tarifesine geçiş yapacağım. Birazdan iş yerinden çıkıp TT bayiine gideceğim, ne olur ne olmaz da tarifenin sayfasından bir çıktı alıp götüreceğim yanımda.
  • Yukarı..
  • İrfan kullanıcısına yanıt
    Prime eksper aşmayan 10GB tarifesi AKN'li değil ki AKN'si kalksın.. O tarife isminde AKN ve sınırsız gibi ibareler yer almıyor o yüzden AKN kurallarından muaf sayılıyor..

Dediğin gibi olsaydı önce Mayıs 2017den sonra geçerli olan gece 02:00-08:00 arasında hız limitinin kaldırılması ve kullanımların kotadan düşülmemesi kuralını uygularlardı.. Yani bu tarifede AKN kuralları geçerli değil ve 2019dan sonra da aynı şekilde (10 gb sonrası 256 kbps hız düşümlü) devam edecek.. BTK'ya şikayet falan yazıp bunu da komple iptal olmasına neden olmayın çünkü başka sınırsız mobil tarife yok şu an için.. (superbox'ı mobil saymıyorum çünkü direkt telefonla değil modeme takılan sim kart ile kullanılabiliyor)
  • Türk Telekom'un tarifeyi sunarken farklı isimler kullanıyor olması aslında paketin AKN şartlarında bir paket olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    Bu tarifede TT, ben sana sınırsız değil, 10 GB internet veriyorum, bittiğinde paketini aşmaktan ücret ödemiyorsun, onun yerine 256 kbps hızla sınırsız bir şekilde kullanmaya devam ediyorsun diyor.
    Sonuç olarak 10 GB sonrası SINIRSIZ bir şekilde 256 kbps internet erişimi sunuyor olması AKN ile aynı anlama gelebiliyor.
    Bununla ilgili kararı illa ki BTK, THH gibi merciler verecektir. Yıllardır bizi sömüren, halen daha sömürmeye çalışan operatörler, BTK kararındaki "gelişen teknoloji" kısmını anlamazlıktan geliyor. Günümüzde 4,5G altyapıları ile rahatlıkla uygun, sınırsız internet paketleri oluşturulabilirken, operatörler bundan daha az para kazanacakları için kaçınıyorlar.
    Son olarak, Türk Telekom en azından mevcut abonelerinin tarifelerini iptal etmiyor, yalnızca paketi müşteri alımına kapatıyor. Bu paketin de son abonelik tarihi 31 Aralık 2018, yani BTK'Ya şikayet falan yazdığımızda bir başkasını olumsuz etkilemiş olmuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 28 Aralık 2018; 20:23:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asimsiz uydurmasi sadece oparatorlere ait bir kavram btkya gore asimsiz diye 256 ya duser diye bir ibare yok akn var bu taridede akn uygulanmakta ve 31 aralik gecesi tarife alimina kapaniyor tesadufe bak sinirsiza cevirmek zorunda kalacaklari icin olmasin sakin bugun olmaz 1 ay sonra olur illaki kaldirmak zorunda kalip geri adip atacaklar

AKK'Lİ TARİFE ÖNERİSİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sesimizi duyuralım arkadaşlar!
  • Bu güne kadar 2-8 olayına uymamış olmaları tarifenin AKN formatında olmadığını göstermez. Bu tarife tamamen AKN tanımına uyuyor, 1 Ocak 2019 itibariyle kaldırmaları gerekiyor.
  • Ben geçtim, kaybedecek bir şeyim yok, en kötü ihtimalle 1 2 ay kullanır, taahhüt bozarım, 10 TL taahhüt farkını öderim.

• İrfan kullanıcısına yanıt
    Sadece asmayan tarife degil akn bulunan diger tarifeler de 31 aralikta kapaniyor 4 kere 500 mb sonrasi 256 olanlarda kapaniyo anladilar akn kuralina uymak zorundalar

AKK'Lİ TARİFE ÖNERİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 29 Aralık 2018; 3:39:34 >
  • Elini cabuk tut akn olan butun paketleri kapatiyolar 😂 prime 256 ya dusenlerin hepsini
    Belkide anladilar aşmayan diyerek 2 8 olayindan kaytardılar ama bu asil tarihteki kanuna uymak zorundalar kafamda deli sorular😃
    AKK'Lİ TARİFE ÖNERİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 29 Aralık 2018; 3:53:21 >
  • Ortada karmakarışık bir durum var.Operatörler bizi oyuna getirmeye çalışıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.