Bildirim
Akk ve tivibu hizmeti
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Tivibu hakkinda pek bilgi sahibi degilim ama hd yayinlari izletmeye basladiklarini hatorliyorum bu durumda tivibu aboneligi olan ve hd yayinlari 24 saat izleyen bi abonenin hizini 1mbit e indirdiklerinde sonuc ne oluyor bunu merak ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: nuestra
Tt nin akk sorunu artik beni canimdan bedirmeye basladi ,erak ettigim bir durum var. Ttnet in sagladigi tivibu yayinlari download kotasindan dusuyormu? Dusmuyorsa bu hizmet satin alinarak akk ya yakalanmamak mumkunmu ?
Tivibu ev akk dan etkilenmez. ama tivibu web kotadan düşer. -
şimdi sizin kafanızda şöyle bi soru işareti oluşmuştur: tivibu ev alırsam akk'den yırtarmıyım. hayır tivibu ev için farklı port'mu ip'mi artık adı her ne oluyosa farklı bişey sağlıyolar. o sayede internet hızınız 1mb'e düşsede tivibu ev etkilenmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MicroChip34
şimdi sizin kafanızda şöyle bi soru işareti oluşmuştur: tivibu ev alırsam akk'den yırtarmıyım. hayır tivibu ev için farklı port'mu ip'mi artık adı her ne oluyosa farklı bişey sağlıyolar. o sayede internet hızınız 1mb'e düşsede tivibu ev etkilenmiyor.
tivibuev farkılı bi protokolden çalışıyor ama aynı net kapasitesini ,mbit cinsindne hızını kullanıyor.hem hd izleyip hem nete girme ile hızınız düşebişlir.bunun için hızınızı 20 ye felan yükseltiyorlar ama stabil çalışmadığı için yüksek hızlar haliyle sorun oalcaktır.tabi şuda var neden tivibu alayım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
quote:
Orijinalden alıntı: MicroChip34
şimdi sizin kafanızda şöyle bi soru işareti oluşmuştur: tivibu ev alırsam akk'den yırtarmıyım. hayır tivibu ev için farklı port'mu ip'mi artık adı her ne oluyosa farklı bişey sağlıyolar. o sayede internet hızınız 1mb'e düşsede tivibu ev etkilenmiyor.
tivibuev farkılı bi protokolden çalışıyor ama aynı net kapasitesini ,mbit cinsindne hızını kullanıyor.hem hd izleyip hem nete girme ile hızınız düşebişlir.bunun için hızınızı 20 ye felan yükseltiyorlar ama stabil çalışmadığı için yüksek hızlar haliyle sorun oalcaktır.tabi şuda var neden tivibu alayım ?
Tam olarak kafamdan gecen buydu :) cevaplariniz icin tesekkurler
-
tivibu ev kullandım, farklı bir hat geliyor gibi iki port bulunuyor.
bilgisayardan girdiğimiz internetin yine hızının düşebiceği anlamına geliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X