Bildirim
AKLINIZ VARSA CASPER ALMAYIN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Biz senelerdir ikaz ediyoruz kullanıcıları ama dinleyen yok sonra kafalarını taşlara vuruyorlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden hocam ?
Keske nedenini de anlatsaydiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tamarti
Neden hocam ?
Keske nedenini de anlatsaydiniz
Nedenini şöyle anlayabilirsin. Bir teknoloji markete git casper ve x firmasının cihazını bir yan yana koy bak kasa kalitesi, işçilik, kullanılan malzeme! Sonra aç bu bölümdeki ve şikayet var da ki şikayetleri bi oku. Sonra casper kime nasıl üretim yaptırıyor onu bi araştır neden konuyu açan arkadaşın almayın dediğini anlarsın! -
arkasında 3 farklı made in yazan tek firma casperi gördüm made in china made in turkey made in taiwan -
Adamlar resmen göz boyaması yapıyorlar. i7 işlemci 8 gb ram 3 gb ekran kartı diyor kekolarda pat diye bu bilgisayar hızlı diye atlıyorlar.Detay özelliklere girip bakarsanız nedenini anlarsınız.3 gb ekran kartı diye alıyor adam ama 128 bit.At çöpe gitsin.Ayrıca aşırı derecede ısınıyor cihazları.Orada yazan özellikleri oyunun ilk 10-15 dakikasında veriyor ısınınca hızını düşürüyor normal hızın 4 de 1 ni alıyorsun yani bilgisayar ısınınca Pentium işlemci 1 gb ram 512 mb ekran kartı özelliklerinde bilgisayar gibi oluyor...Bakın tekrardan yazıyorum casperın ne bilgisayarını alın ne telefonunu alın neden başka birşeyini.Sizleri sevdiğim için yazıyorum burada ben dolandırıldım vatandaşlar dolandırılmasın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanboracks -- 22 Eylül 2015; 20:09:01 > -
8 yıllık laptobum var inatla çalışmaya devam ediyor varol casperrrr -
Hocam bugun casper metal kasa pc aldim bimeksre yasadiklarimi anlatiyim.once 1800 lira verip hp alalim dedik adam teshir urunu uzerinde bize laptopu gosterirke fandan tar tar ses geliyodu nedenini sordugumda yillik de ee benimkide 1 yil sonraolcaksa neden aliyim dedim sustum.asusa yoneldim klayvesi yapistirma gibi isteyen metal kasa olmayan asusa bi bakar.klavye rahat bildigin ice geciyor 1800 laptop abi bumu kalite casperin uzerine elma yapistiralim satalim bu sefer ayni cihazi overler.foruma bakarsaniz asusun citasinda problem oldugunu gorsunuz evet kasa kalitesi!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok saol bugün laptop almaya gitcektim 2 alternatifimden biri casperdı. -
Burada hala casperı öven arkadaşlar var.İsterseniz siz onlara güvenin alın casper ondan sonra tekrardan buraya yoruma gelirsiniz 1 sene sonra.O kadar söylüyorum haydi sağlıcakla... -
Gönül rahatlığıyla casper alabilirsin. 4.yılına giriyor laptop ısınma/fan/kasa kalitesi zırvalıkları yok.herşey senin kullanımına bakar,insanlara bir şey beğendirmek zordur. Kötüleyenlerin çoğu her sene iphone değiştiren tiplerdir genelde bunu teknoloji çılgınlığı ve marka takıntılığı olarak söylüyorum. Hangi marka sorunsuz bir iş ortaya koymuş ve müşteri memnuniyetini sağlamış elektronik alanda? casper da hepsi gibi. -
Ben çok şikayet ediyordum ama üstteki hocamızın dediği gibi senin kullanımına bakar her şey. Ben ne içini açıp temizledim, ne macun yeniledim ne de soğutucu kullandım haliyle yıprandı. Zaten ilk işim düzgünce temizlettirmek olacak şu laptop'ı. Sonra da soğutucu alıp düzgünce kullanacağim. -
asus aldım, daha yılını doldurmadan hddsi yandı. Servisten değişti. Servis menteşelere zarar vermiş, teslim alırken farketmemişim. Şu anda steamden oyun indiriyorum. Aynı ağ,aynı modeme bağlı asus ve ccasper. Casper 1.8mbps ile indirirken asus 240 ile indiriyor maksimum.
Klavye ile yazarken asus esniyor ama casperda hiç br esneme yok. Ne kasada ne de klavyede. Sadece klavye tuş geri bildirimi daha iyi olabilirmiş. -
Hala televizyon reklamlarına kanan arkadaşlar var, varsın casper almaya ve övmeye devam etsinler :)
Bir bilgisayarcı olarak söylüyorum, ALLAH DÜŞMANIMA NASİP ETMESİN öyle makina.
Cihaz bir lanet, müşteri hizmetleri BİN lanet.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X