Şimdi Ara

AKP'li Eski Bakan Çelik: Kendi Militan Yargımızı Oluşturduk. Eskiden Mazlum Olanlar Şimdi Zalim Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Navi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP kurucularından Hüseyin Çelik: Mazlumlar zalim oldu; kendi militan yargımızı oluşturduk, 15 Temmuz yargısı giyotin gibi çalışıyor

"Şu anda parti devletleşmiştir, devlet de partileşmiştir"

AKP'nin kurucularından, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Türkiye'nin bir hukuk devleti olmadığını ve yargı bağımsızlığından söz edilemeyeceğini savunarak, "Şu anda parti devletleşmiştir, devlet de partileşmiştir" dedi. "Ne yazık ki biz de kendi militan yargımızı oluşturduk" diyen Çelik, "Geçmişte kendisi mazlum olan birileri bugün gücü eline aldıktan sonra eğer zalim kesilmişse bu korkunç bir şeydir" ifadelerini kullandı. 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana devam eden FETÖ davalarını da eleştiren Çelik, "15 Temmuz yargısı diye Türkiye’de bir yargı oluştu. Bu aslında yargı falan değil, bu bir çeşit istiklal mahkemeleri. İstiklal mahkemelerinde savunma hakkı var mıydı? İstiklal mahkemeleri nasıl ki giyotin gibi çalıştıysa, 15 Temmuz yargısı da maalesef giyotin gibi çalışıyor" şeklinde konuştu. 

Hüseyin Çelik, katıldığı Youtube yayınında, kurucuları arasında yer aldığı AKP'ye yönelik yargı ve hukuk konusunda eleştirilerde bulundu. "Biz yargının bağımsızlığından söz ediyoruz. Sadece kağıt üzerinde yazıp, kendimizi kandırıyoruz. Ne yazık ki, biz de kendi militan yargımızı oluşturduk. Yani geçmişte kendisi mazlum olan ama bugün gücü eline aldıktan sonra eğer birileri zalim kesilmişse, bu korkunç bir şeydir" diyen Çelik, şöyle devam etti:

https://www.youtube.com/watch?v=LjQtiE4MtuI

• eleştirdiği tek şey fetöye karşı olan durum galiba

o yüzden boş konuşmuş

• bu yola giden taşları döşeyen mimarlardan biri değilmiş gibi konuşuyor:

• Ne zaman eski akp'li biri özeleştiri yapsa, dediklerine bakmadan, iktidardan önce muhalif kesim onu linç ediyor. 😀
    Özkan sanırım bu konuda haklı, muhalefet bir tuhaf...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl da kendi kendilerini inandırmışlar mazlum olduklarına

Bunun bir adı var mı psikoloji de.?
    Mesela birileride çıkıyor ben mehdiyim diyor
    Ben buyum diyor.

O zaman bende gralım.

Bana mazlumu çağırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 31 Ocak 2025; 9:19:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.