Şimdi Ara

AKP'lilerin 'Biz Secimi Bile Bile Kaybettik' algisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Utanmasalar biz isteyerek verdik diyecekler

Akp zaten ulke siyasetinden coktan dislanmis olmasi lazim, bu kadar kotu yonetime ragmen hala secimlere giriyor olmasi bile mucizeyken,

Yok emeklilere sunu verseydik olurdu, yok bunu yapsaydik olurdularla kendilerine avuta dursunlar.

Akp icin gerileme donemi baslamistir, cokusude yasayacaklar. Bunu kabullenin artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akp ye hunharca oy veren forum ahalisi bile sandığa gitmedik demeye başladı. Oysaki seçimden önce oy vermek için can atıyorlardı.  

Asıl sandığa gitmeyen, hatta gidip inadına akpye oy veren küskün ve kızgın bir muhalif tayfa var. Alınmasına kesin gözüyle bakılan seçim, KK sayesinde kaybedildi, yerine kk dan hallice genel başkan geldi. Üstüne yerel seçimlerde dağılmaması gereken muhalefet parçalandı, haliyle oylarda dağılıp akp nin işine yarayacağı bir ortama büründü. Genel seçimi de kaybetmenin özgüvensizliği ve moral bozukluğuyla seçime giriliyor. Böylesi bir kitle koşa koşa sandığa gitti ama akp seçmeni gitmedi haaa..  .

Senin seçmen kağıdın geldi mi? Çen büyüdün mü? Ufaklığa bak 18 yaşını yeni doldurmuş. Ben üye olduğumda sen portakalda vitaminmişsin la  

Niloyayoutube
    Niloya'nın videolarını buradan izleyebilirsiniz: http://goo.gl/d7Glpm Yeni Niloya videolarını buradan izleyebilirsiniz: http://goo.gl/HtPuJN Niloya videolarını takip etmek için tıklayın: http://goo.gl/oEw2mP
    https://www.youtube.com/watch?v=adkeGXTtnUQ

Tospik  

Seçimi bilerek kaybettilerse ne diye tüm bakanlarını belediye başkan adaylarına oy toplamak için şehirlere ve mahallelere gönderdiler?Koskoca bakanlar makamlarında oturup işlerini yapmak yerine,şehir şehir,mahalle mahalle,sokak sokak dolaşarak belediye başkan adayları için oy istedi.Bu devletin başı olan CB dahi belediye başkan adaylarına oy toplamak için mitingten mitinge koşturdu.

Bu mu bilerek kaybetmek?

• AKP'lilerin "Biz Secimi Bile Bile Kaybettik" algisi.

Murat kurum size aldı aktroller sürün bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl bomba Yrp Akp iktidarı bitsin diye genel seçimde koalisyon yaparsa ölür. İdeolojinilerini sevmiyorum ama aynı hareketi zamanında Necmettin Erbakan da yapmıştı.
    Akpliler tarihin tekerrür ettiğini gördükleri için panik yapmış haldeler. Umarım bütün muhalefet aklını başına devşirirde buldukları her fırsatta AKP'yi sıkıştırırlar.Yoksa değil 2028 Erdoğanı 2100 seçimlerinde bile indiremezler.

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

YRP'ye oy veren kitlede CHP nefreti büyük. YRP, AKP iktidarı bitsin diye CHP ile koalisyon yaparsa kendilerini bitirirler, AKP'ye can suyu verirler.

• Araba benzinle, at arpayla, AKP'liler algıyla gider.

• kk olmasaydı çoktan ekrem yada mansur cb olmuştu sonrası mağlum

• Bunu paylaşsınlar daha anlaşılır.

AKP'lilerin "Biz Secimi Bile Bile Kaybettik" algisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

Doğrudan koalisyon yapmasına gerek yok akıllı bir strateji izleyip secmenini yönlendirebilir. Saadet partisinin yaptığı gibi ortak payda mevcut durumdan kurtulmak olursa iki tarafta sesini çıkarmaz. Saadet partili hanımefendiler chplilerle beraber 10. Yıl marşını söylemisti. Mesele boş tencereyse gerisini tartışmalarına gerek yok.

• Züğürt tesellisi.

• 2014'te ekmeleddin yerine doğru dürüst bir aday olsa 10 sene önce bunlardan kurtulmuştuk.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    AKP'lilerin "Biz Secimi Bile Bile Kaybettik" algisi.
  • Twitterda dün geceden beri girip girip bakıyorum hepsi en çok neyden şikayetçiyse ondan kaybetmişler gibi algı oluşturmaya çalışıyor. Şu haldeyken bile çıkarcılar. Sokak köpeklerini toplayamadık diye kaybettik diyeni gördüm adamın evinin önünde köpekler var fırsat bu fırsat toplattırabilir miyim diyor. Eski bakan süleymanla yediği içtiği ayrı gitmeyen bir troll var az önce bu adam gönderildiği için kaybettik diye twit attı.

• Aynen kesin bile bile kaybetmişlerdir. Zaten o yüzden emeklilik, yardım vs goygoyu yapıp duruyordu akepe. O yüzden kıçı kırık bir belediye seçimi için akepe bakanları ve RTE sanki kendi cumhurbaşkanlığı seçimiymil gibi miting yapıp duruyordu. Bütün kanalarda RTE bu yüzden propaganda yapıyordu zaten kaybetmek için. Bunu iddia eden akepeli... Neyse şimdi 8 günlük cezadan daha yeni çıktım. Bir şey yazmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Nisan 2024; 15:39:13 >
  • Çoğu Ak partili seçime gitmedi. Seçime katılımın az olması bu tezimi doğruluyor.

Ak parti emeklilere 15 bin verip ekonomiyi riske atmak istemedi. unutmayın 16 milyon emekli var ülkede ve her geçen yıl katlanarak artıyor, eyt ile sırası gelen emekli oluyor.

Seçimi kaybederim ama ekonomiyi 16 milyon insana 5 bin er lira vererek riske atmam dedi.

Bu sonucu zaten hepimiz bekliyorduk ...

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Siz inanıyor musunuz Yeniden refah partisinin CHP ile koalisyon yapacağına... İnanıyor iseniz başka söz söylememe gerek yok... AKP'lilerin "Biz Secimi Bile Bile Kaybettik" algisi. 

• set S kullanıcısına yanıt

Önce cevap verdiğim mesajı oku. Sonra benim mesajımı tekrar oku. En son kendi mesajını oku ve ulaştığın sonuçtan beni haber et.

• set S kullanıcısına yanıt

Ekonomi süper şu an 5 bin lira verseydi batacakti ülke. Arkadaşlarım bana Einstein diyor.

• Akp ye hunharca oy veren forum ahalisi bile sandığa gitmedik demeye başladı. Oysaki seçimden önce oy vermek için can atıyorlardı. AKP'lilerin "Biz Secimi Bile Bile Kaybettik" algisi. 

Asıl sandığa gitmeyen, hatta gidip inadına akpye oy veren küskün ve kızgın bir muhalif tayfa var. Alınmasına kesin gözüyle bakılan seçim, KK sayesinde kaybedildi, yerine kk dan hallice genel başkan geldi. Üstüne yerel seçimlerde dağılmaması gereken muhalefet parçalandı, haliyle oylarda dağılıp akp nin işine yarayacağı bir ortama büründü. Genel seçimi de kaybetmenin özgüvensizliği ve moral bozukluğuyla seçime giriliyor. Böylesi bir kitle koşa koşa sandığa gitti ama akp seçmeni gitmedi haaa.. AKP'lilerin "Biz Secimi Bile Bile Kaybettik" algisi. .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.