|
AKP’nin sürpriz seçimini tahmin ediyoruz
-
-
chp alır
-
Ülkede ne yaparsan yap chpye vermeyecek koyu dindar kesim var hemde sayıları çok aşırı fazla
Ekonomiyi çok değil bir tık toparlasalar uzun yıllar yönetmeye devam ederler -
peki kemal bey hakkında görüşleriniz nelerdir sizce yönetebilirmi ülkeyi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
Ülkede ne yaparsan yap chpye vermeyecek koyu dindar kesim var hemde sayıları çok aşırı fazla
Ekonomiyi çok değil bir tık toparlasalar uzun yıllar yönetmeye devam ederlerölüyo onlar artik :d
-
Seçim, 15 Aralık 2021 tarihinde olur. -
2022 mayıs/haziranda olur -
evet tahminleri alalım
-
Bu sene olması bence artık imkansız, olsa bile en erken aralık ayında.Ben seçimin 2022'nin ilk yarısında olacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraş Ali -- 21 Haziran 2021; 13:7:54 > -
akpye basacağım mührü.. yıllarca dil döktüm adalet-yolsuzluk diye, ceplerindeki paradan iki kuruş azaldı diye çark ediyorlar. bencil ve sadece cebini düşünen, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar ülkesi burası. yok öyle artık kolaya kaçış hep beraber dibi göreceğiz.. inadına reis 2023 2053 2071
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-74C919D2Bpeki kemal bey hakkında görüşleriniz nelerdir sizce yönetebilirmi ülkeyi?
Ülkeyi bakkal çırağına ver şu anki hükümetten daha iyi ve temiz yönetir. Sorun kimin yönetebileceği değil kimin yönetemediği.
-
quote:
Orijinalden alıntı: therkutÜlkeyi bakkal çırağına ver şu anki hükümetten daha iyi ve temiz yönetir. Sorun kimin yönetebileceği değil kimin yönetemediği.
Alıntıları Gösteryani arka planda neler dönüyor önemli olan bu şimdiye aslında bundan çok daha iyi yerlere gelmiştik ama bu olmadı izin vermediler ama inşallah verirler ne diyeyim..
-
kimler olduklarını biliyorsunuz..
-
ah şu çılgın dış güçler -
kangal alır -
quote:
Orijinalden alıntı: fueledsam
ah şu çılgın dış güçlerne yazıkki gerçek
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ölüyo onlar artik :d |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X