Ben 25 yaşındayım hiç akpye oy vermedim hep chpye oy verdim ya da kullanmadım. Chp'ye oy veren kişiler acaba AKP olmazsa yine CHP ye oy verirler mi. Not: Hiç akp'nin olmadığını varsayarak soruyorum bunu. Yani siyasal islamın hiç olmadığını AKP haricinde mevcut partilerin olduğunu varsayarak soruyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akp olmasa chp'ye ov verir misiniz.
-
-
Şuanda da CHP'ye değil İYİ Parti'ye veriyorum. Şuanki CHP'ye başka muhalif seçenek varken vermem asla, tam SJW partisi oldular.
Ha, AKP olmasa da İYİ'ye verir misin dersen evet veririm.
Parti asıl ilkelerinden uzaklaşmaya başladı ama yine de benim için en İYİ seçenek açıkcası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğu perinçeğe veririm
-
Ciddi misin
İyi Parti ve Babacanın partisine karşı bir sempatim var. Bir daha ki oyum 2. Sinden birine olacak
Oy kullanmazdım
gerçi şimdi de kullanmadığım oluyo
HAYIR
-
kullanmamak yerine aralarında size en çok hitap edene oy verseniz daha iyi olmaz mı? Diğer türlü belki de en nefret ettiğimize destek olmuş oluyoruz.
Ali Babacan gibi biri kimdeyse ona verirdim.
ama malum şahıs gibi biri kimdeyse o kazanmasın diyede tam zıttına oy atabilirdim bağırıp çağırıp cahil cühela olanlar bana göre değil ben zaten cahilim bari beni yöneten bilgili olsun....
-
Babacan mantıklı gibi duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Enes4499Ciddi misin
çok ciddiyim
-
Topu topu 1 kere CHP ye oda Ekrem genç olduğu için oy verdim hala o zihnyetle bir anlıkta olsa aynı çatı altında bulunduğum için pişmanlık duyuyorum.
AKP şart değil Deva var MHp var bir sürü parti var. CHP ye oy vermenin anlamı yok. Bir CHP li ile aynı fikirde hiç bir şekilde anılmak istemiyorum bu bana tiksinti veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Ağustos 2020; 18:13:55 > -
Hayır TKP ye veririm akp olmasa
Bende AKP ile aynı görüşte olduğumu düşündükçe tiksiniyorum. Ama şuan ki CHP de en az AKP kadar zarar veriyor ülkeye.
Akp varken CHP ye oy veriyor musun hocam
akp varken de chp'ye oy vermiyorum
CHP'ye oy vermem zihniyet yapısını iyi biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X