Akrabalarımla aynı mahallede yaşıyorum;kuzenlerim olsun, amca, hala tarafı olsun hiçbiriyle sağlıklı bir ilişki içerisinde değilim. Ben güvenilir ve aklı başında bir izlenim uyandırdığım için hepsi gelip birbirleri hakkında bana konuşur, nefretlerini anlatırlar. Ben bugüne kadar hiç oralı olmadığımdan dolayı hiçbiriyle şahsi bir sorun yaşamadım. Ama devreye miras davası girdi ve tarafıma büyük haksızlık yapılmaya çalışılıyor. Herkes kendi hakkını almışken, hatta bir amcam diğerlerine göre daha fazla yer almışken (1000 mt. ev yeri) ben yol tarafında olduğum için (yol dediğime bakmayın, değerli olan bir lokasyon değil.) az alsam da çok daha avantajlı olduğumu dile getiriyor. Tapuda 1 kusür görünmesine rağmen ben aldığım 400 mtlik yeri kabul ediyorum ancak bu sefer bitişiğimdeki amcam benle onun tarlasını yola bakacak şekilde paralel bölmek istiyor. Ev yapacağım ama kimse çıkıp da hakkı hukuku konuşmuyor. Laftan da anlamayan cahil bir güruhlar, ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Suhuletle mi çözeyim, yoksa bu tarz insalarla tüm iletişimi mi kesip direkt icra marifetiyle mi hallediyim kararsız kaldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 25 Temmuz 2021; 12:28:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim