Şimdi Ara

Akşam Akşam Bir Bayanın kendini bilmezliği..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün halk otobüsünde (istanbul Mimarsinan/Yenibosna Otobüsleri) başıma gelen öldürücü olayı anlatıyorum.Sanırım o hanfendinin yerinde olsam yol ortasında iner terk ederdim otobüsü.Neyse uzatmadan mevzuyu anlatıyım.

Beylikdüzünde bindim otobüse tıngır mıngır gidiyorum.Otobüse 3 durak sonra bir bayan bindi.Otobüs ama tıklım tıklım.Neyse 23-25 yaşları arası bir bayan bindi otobüse kapı ağzında kartı basabılıyormuyuz mimarobada incem dedi.Kaptanda basın hanfendi dedi.Ardından bastı öğrenci olarak geçti.Kaptan kurnaz tabi ilk öncek kızı süzdü öğrenci tipide yok kartınıza bakabilirmiyim dedi.Ardından kartı kızdan güzel bir şekilde aldı bir baktı ki bir erkeğin öğrenci kartı.

Kaptan dedi vermiyorum bu kartı yaptığınız ayıp.Hanfendi birden bir sinirlendi görseniz gözlerden alev fışkırıyor.Siz nasıl kartıma el koyarsınız, o benim kardeşimin, siz kendinizi ne sanıyorsunuz, cahil bi şöförsün sen ne anlarsın şimdi polisi çağırıyorum dedi. Ardından Kaptanda çağır kardeşim onlar eglirse bende senden davacı olucam sahtekarlık davası açıcam dedi.(Dayı gayet yeterli bilgiye sahipmiş oysaki)

Varan 1:

Bayan hızını alamadı ve aradı 155'i (hem haksız hemde güçlü) Şu otobüsdeyim kaptan beni gasp etti elimdeki kardeşime ait öğrenci kartımı aldılar şikayetçiyim dedi.Polis demezmi adam haklı siz haksızsınız hanfendi.Huzursuzluk çıkarmayın bizide aramayın dedi polis uzatmadan ve kadın hıkık etti falan kaldı öyle kapattı telefonu.(madem seni poliste kapak yaptı neden dısarıya belli ediyosun kıvır arkadaşım)

Varan 2:

Bayan hızını alamadı Beyaz masayı aradı(153 sanırım orasıydı).Şu otobüsteyim kaptan elimden kartımı aldı.Çağrı merkezindeki elemanda noldu anlatın dedi.Kardeşimin kartı ile bindim bundan dolayı başkasına ait kartı kullandığım için kartıma el koydu ona bu hakkı kim verir nerde yaşıyoruz.O benim kardeşimin okuldan verilen giriş kartı nasıl okula giricek vs.(vay arkadaş kadın iyice damardan girdi halbuki bildiğim okul için ayrı kart basıp verdikleri).Çağrı merkezindeki bayanda demezmi siz haksızsınız hanfendi ayrıca 77TL cezası var bunun bunuda siz ödiyiceksiniz.Hopppaaa Beni aldı gülme.Bizim sazan bayanda kadın ne derse tekrarlıyor iyice gömdüler kızcağızı.

Varan 3 :

Kız telefonu kapattı uzatmaya devam ediyor.Bu seferde otobüsteki yolcular alevlendi.Ulan biz eşşekmiyiz 3 lira para veriyoruzda sen 1 tl basıyorsun varmı böyle bir dünya.Sesini kesip susucaksın yada iniceksin otobüsten demeler falan.Kızı iyice mındar ettiler.Bende uzatmayalım falan diyorum ama bizim leyla hala otobüste.Neyse en sonunda indi ve bu olayda böyle kapandı.

Anlatmak istedim ve sizlerle paylaştım dostlar.

Bikaç değinmek istediğim nokta olarak;

Evet biz eşşek değiliz öğrenci değilsen o kartı kullanmıyıcaksın arkadaşım.O adam şöför diye onu cahil ve salak yerine koyamazsın.Yerini bilip adam gibi davranıcaksın.Hem suçlu hem güçlü olmuyacaksın.Eğer ki hanım hanım bir kız olsa idin.En başında özür dileyip olayı tatlıya bağlasaydın.Hem kardeşinin kartını kaptırmıyıcaktın, hemde gece gece oturduğun yerde 77tl kaçmıyıcaktı iyi oldu.

Yorumları alalım..

• Okuyalım mı

Edit: temiz okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartyy -- 10 Aralık 2015; 22:05:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN KADININ GÖZLERİNDEN ALEV FIŞKIRIYOR
  • Yorum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana inanın ve konuyu gizleyin

• Okuyunla ejderha yok

• Hak etmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 77 lirayı peşin ödesinde sevenleri ayırmasın

• Konu dışına konu açmıyalı uzun zaman olmuştu.2 muhhabet edelim dedik ama güzel trollemeler arkadaşlar beğendim.Sizsiniz..
  • Iyi olmus adama helal olsun

• Kadınlar kendilerini çok akıll sanıyorlar ya,cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ya beter olsunlar.Sırf kadın olduğu için bu işten kurtulmaya çalışmış belli ki.Şu hareketleri bir erkek yapsa ağzını burnunu kirarlardi bu kadar uzattigi icin.Kaptan da sabırlı adammış ben olsam açardım kapıyı kovardım otobüsten.

• rez
  • Böyle uyanık çok

• Bazı okulların öğrenci kartı ile iett kartı birleşik. Hergün karşılaşılan insan tipi artık alıştırdılar

• Kadın haketmiş 77 değil 777 lira ceza kesilmesi lazım bu kadına hem suçlu hem güçlü yetmiyor üstüne birde o kadar insanın en az yarım saatini çalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Kadın haketmiş 77 değil 777 lira ceza kesilmesi lazım bu kadına hem suçlu hem güçlü yetmiyor üstüne birde o kadar insanın en az yarım saatini çalmış

Yarım saati önemli olan değil.Otobüs yolunda gittiği yere yine gitti.Ancak o kadar insan emektar insanlar.İşten güçten çıkmışlar evlerine gidiyolar.Başları akşama kadar şişmiş birde bu bayanın ahını vahını çektiler.Gereksizdi.Bukadar insanın kafasını şişirmeye gerek yok.

Bu kadar rezil olmak kendisine yetmiştir diyicem ancak otobüsten indiğinde halen sinirli bir şekilde laf ederken kendisini haklı görüyordu ya işte o an dedim ki evet Türkiye'de haksız olupta kendini sonuna kadar haklı gören insanlar bulunmaktadır.Özellikle kendini üstün görüp adama bir şöför parçası gözü ile bakıp rezil olması ama yetmeyip kendini haklı görmesi asıl cahilliğin kimde olduğunu ve kendimize nerelerden baktığımızı görmemiz gerektiği anlamını taşıdı.Güzeldi güzel.Kurnaz, çakal sürüsü bunlar^^

• Oooh varya okurken içimin yağları eridi iyi olmuş

• Bu mu?
  • Iyi olmuş mal karı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Bu mu?

Yok dostum bu başka bir değişik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.