Şimdi Ara

akşamları internet kısıtlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar türknet akşamları saat 20:00 ile 00.00 arası throttling uyguluyor türknet 100 mbps vdsl kullanıcısıyım benimle beraber aynı sorundan muzdarip olan kim varsa buraya yazabilir. bilen arkadaşlar varsa yeşillendirebilirmi. son 10 gündür böyle
    akşamları internet kısıtlanıyorakşamları internet kısıtlanıyorakşamları internet kısıtlanıyorakşamları internet kısıtlanıyor

• bunların alayı böyle. açıklarını kapatıp altyapılarını geliştirmek yerine giderleri kısıtlamak için gelirleri kazandıkları müşteriye çökmeyi hakir görüyorlar. Btk gibi kurumlar ise tüketicinin hakkını korumak yerine sömürücünün tarafında durmayı seçiyor. Forumda bu konu hakkında bilgili arkadaşlar umarım size cevap verir.
  • bunların alayı böyle. açıklarını kapatıp altyapılarını geliştirmek yerine giderleri kısıtlamak için gelirleri kazandıkları müşteriye çökmeyi hakir görüyorlar. Btk gibi kurumlar ise tüketicinin hakkını korumak yerine sömürücünün tarafında durmayı seçiyor. Forumda bu konu hakkında bilgili arkadaşlar umarım size cevap verir.
  • Genelde akşam 19:00'dan sonra sorunlar baş göstermeye başlıyor. Aynı sorundan müzdaribim konu sahibi zaten sokak arkadaşım. 2 hafta öncesine kadar böyle bir problem yoktu. son 1 hafta bu sorunlar çok olmaya başladı. örnek veriyorum CS:GO oynuorum oyun içindeyim belirli bir rounda kadar 50MS yurtdısı sunucu oldugu için sorun olmaya bi başlıyor 150MS sabit hemen hız testi yapıyorum down hızım 35'ten 15-20 lere çıkıyor 10-15 ping ms 80-90ms lerde. sonra Türknet oimden yazıyoruz sorun var diye adam sonraki gün öğlen gibi bana yazıyor efendim sorun yok pişkin pişkin birde sorun yok demezmi biz bi tarafımızdanmı uyduruyoruz bunları anlamadım gitti. bide demezlermi ping ms sürelerine müdahale edemiyoruz bilgisayarınızda virüs vardır bla bla bla 28 yaşındayım 15 senedir aktif bilgisayar kullanıyorum aynı zamanda bu işlerin nasıl ilerlediğinide bilirim. bilişimciyim boş boş konuşup insanın canını sıkmaktan baska birşey yaptıkları yok.@TurkNetDestek

Şimdi yetkili gelicek dicek tracert atın yok cart yok curt oim'den gönderin ekip incelesin tamam incelesin incelesinde sorun yok diyorsunuz baktığınızda bana sorun varken sorun var diyin kardşeim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert478 -- 19 Eylül 2020; 20:23:51 >

• bende aynı mahallede oturuyorum şuan baktım benimde hızım kısıtlanmış durumda 93-7.50 çıkan testler 35-7.50 çıkıyor normal saate pingim 10 oluyor şuan 18 ping var netspeedden kısıtlama yüzünden ayrıldım buna geçtim sorun olmuyor diye bunlarda başladı yapmaya yakında 20-30 lira fazla verip türk telekoma geçirtecekler zorla
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için online işlem merkezinden destek kaydı açarak bildirmenizi rica ederim. Gerekli kontrolleri yaparak size bilgi vereceğiz.
  • Bende uydunet kullanıyorum. Akşam eve gelince internetim %25 e düşmüş oluyor :D. Yatınca düzeliyor. %75 kesinti uyguluyor adamlar asdf. 2020 bitecek, uğraştığımız şey bunlar. 110ttl ücret alıyorlar birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 20 Eylül 2020; 13:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için online işlem merkezinden destek kaydı açarak bildirmenizi rica ederim. Gerekli kontrolleri yaparak size bilgi vereceğiz.
    destek kaydı açtım dikkate alan yok
  • quote:

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için online işlem merkezinden destek kaydı açarak bildirmenizi rica ederim. Gerekli kontrolleri yaparak size bilgi vereceğiz.
    Açtığımızda birşey değilşmyior. sorun olduğu zaman yazıyorum adam bana 12 saat sonra cevap veriyor sorun yok diyor :D problem geçince sorun olmaması normal değilmi ?
    Birde diyorsunuz oim'deki hız testinden 3 tane yapın gönderin siz çok uyanıksınız ordaki hız testi direkt olarka kendi sunucunuza baglı sorun olduğu halde bile orası sorun yokmuş gibi gösteriyor.
    örnek veriyim. Geçen akşam yine bu sorun oldu değerlere bakın saçmalığa bakın

Olması gereken Değerlerim 10-15MS 35/6 down/up

Sorun olduğu zamanki değerler ve saçmalıklar
    speedtest.com 70-90MS 15/20 Down/up
    Oim hıstesti npref 10ms 35/6 down/up
    Şahsi olarak kullandığım cmd tracert sonuçlarında google.com 80ms oynadığım TR sunucu 10MS'ten 50MS'e çıkıyor Yabancı sunucu 50ms'ten 150MS çıkıyor.

Şimdi burda kim kimi kandırıyor ? destek kaydı açtığımda bana o an kim bakıyorsa o anki hat değerlerime bakarak yorum yapıyorum yok efendim sorun görünmüyor. ya git işine be paramla rezil oluyorum resmen. Netspeed'i akşamları internet yavaşlıyor diye bıraktık 20 lira fazla verelim türknet olsun diye. son 2 haftadır yerlerdesiniz.

• Bu türknette çok normal bir olay(!). Çünkü bende yakın zamanda kullandım sürekli ping değeri yüksekti ve internet kalitesi çok düşüktü.Aldığım hıza göre gerçekten hızlı olması gerekirken aksine internet sürekli kopuyor ve stabil çalışmıyordu . Bu durum o kadar sık oluyordu ki kendimi sürekli hız testi sayfasında buluyordum . Çok kalitesiz bir firma . Verdiği internet hizmeti kötü .Akn muhabbetine geçmiştim. Bir kaç ay anca dayanabildim . Zaten ben geçtikten sonra akn kalktı.. Sonra tekrar eski firmaya döndüm.
  • Yeterli yatırım yapıp altyapıyı güçlendireceklerine günü geçiştiriyorlar. İnsanların yoğun kullandığı saatlerde ping yükseliyor bunun sonucunda hız düşüyor. Online eğitim başlayınca sıkıntılar dahada büyüyecek.
  • mavione kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız özellikle ping dalgalı oluyor ve hızı yüksek olanlarında düşürülüyor.
  • 100 Mbit satacak alt yapıları bile yok da işte satıyorlar.
  • Aksam yine sorun oldu ticket açtık adam bana sabah yazıyor demezmi bide sorun yok 7 gündür aktif olarak kullanıyorsunuz resmen dalga.

Destek Numarası:36601890@TurkNetDestek
  • mert478 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınıza eklediğiniz hız testi sonucunu kontrol ederek teknik arkadaşım size bilgi verecek.
  • quote:

Merhaba, destek kaydınıza eklediğiniz hız testi sonucunu kontrol ederek teknik arkadaşım size bilgi verecek.
    @TurkNetDestek İşte Sunduğunuz çözüm !

Çok güzel nasıl alkışlıyalım sizi ?

Şaka gibi pişkin pişkin 7 gün 19 saattir onlinesiniz demezmi dalga geçer gibi.

Neyi anlamıyorsunuz ??

Akşam saat 20:00'den sonra berbatsınız ya download düşüyor ping süreleri tavan yapıyor neyi anlamıyorsunuz ? ben size internet mi kopuyor diyorum ?

• mert478 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınız 35 Mbps' de buluşuyor. Ping sorunu da yaşadığınızı ilettiniz. Güncel ping tracert sonucunuzu destek kaydınıza ekler misiniz?
  • güya 100 mbps net aldık, dün akşam maçı izlerken 2.77 idi.
    gene kimden neyi saklıyorlar acaba?
  • Şu an TTNET 70Mbit paketini kullanıyorum ve son derece memnunum, pek sorunla karşılaşmadım ancak karşılaşsam daha hemen çözdüler. Maalesef bu ay sözleşmem bitiyor ve aynı paketten devam etmek istersem fiyat fazla oluyor.

Şimdi sırf bu yüzden yeni ISS arıyorum, Turknet, Netspeed gibi. Turknet'in hiçbir iyi yorumuna denk gelmedim hep şikayet var. Fiyatları iyi sadece. Diğer ISS ler hakkında bilgim yok neye geçiş yapıcam inanın çok zor.

Ya TTNET ile devam mutlu mesut devam edip, devasa fatura ödeyeceğim ya da hızımı düşürücem 35MB'ye.
    Ya da şüpheli bir şekilde Turknet ya da diğer ISS'lere geçiş yapacağım ne yapsam bilemedim.
  • furerg kullanıcısına yanıt
    Türknet VDSL...

Türknet benim gözümde hız konusunda çok iyi ama müşteri destek ve sorun çözme de sınıfta kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 22 Eylül 2020; 12:57:33 >
  • furerg kullanıcısına yanıt
    Online oyun oynamıyorsanız gıbırnet'i tavsiye ederim bu ara sık sık kısa süreli kopmalar yaşanıyor online oyunda sıkıntı yaşatıyor. Umarım yakın zamanda çözerler onun dışında f/p.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.