Şimdi Ara

Akşamları ping sorunu (kütahya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 haftadır sadece akşamları 19-20 den sonra ping 200-350 arası değerleri buluyor saat 23'e doğru tekrar düzeliyor.
    Ttneti aradım ama bana etkili bir çözüm sunamadılar
    -Wifi kapatın, kabloyla bağlanın, virüs olabilir vs.

2 senedir böyle bir sorun yaşamamıştım bu hafta ne oldu da böyle olmaya başladı anlayabilmiş değilim. Kütahya merkezde olup aynı sorunu yaşayan var mı ?
    Altyapı yetmemeye mi başladı ne oldu acaba...
    Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
    Akşamları ping sorunu (kütahya)Akşamları ping sorunu (kütahya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 7 Aralık 2018; 20:38:18 >

• Aynı sorunu bende yaşıyorum.Bina içi tesisatınız sorunlu diyorlar fakat gece düzeliyor.Akşamları ping sorunu (kütahya)
  • Valla akşamları net kullanamaz oldum
  • Sanırım siz adsl kullanıyorsunuz,hız düşüşüsü büyük sorun.99/4 hızım var.hızımda düşüş oluyor fakat net kullanımla ilgili bir problememim olmuyor,oyunlarda ping yükseliyor.oynuyamıyorum.
  • Hat degerlerinizde değişme olmuyorsa,snr margin,hat zayıflaması,ulaşılablir hız değerleri gibi,sorun sizde değil.Ben artık arıza kaydı bile vermiyorum,müşteri hizmetlerine göre sorun hep bende.Akşamları ping sorunu (kütahya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarkii -- 7 Aralık 2018; 21:46:9 >
  • Benim de en büyük sıkıntım oyunlarda zaten, 300-350 ping ile oyun oynamak çok zor. Hız isterse 8mb olsun ben sadece düşük ping değerleri istiyorum
    Akşamları ping sorunu (kütahya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 7 Aralık 2018; 21:58:0 >
  • TTnet desteğe sorunu tekrar ilettim bakayım yarın ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutahyada altyapi berbat fiber kabin sayısı toplasan 1duzine etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ping değerleri ile ilgili yapabileceğiniz bişey yok.Hat zayıflama değerleriniz yüksek,kabloları kontrol edebilirsiniz.ping ve hat kalitenizle ilgili ölçümleri
    DSL Reports
    Speed test - how fast is your internet? | DSLReports, ISP Information
    http://www.dslreports.com/speedtest
    adresinden yapabilirsiniz.

• anarkii kullanıcısına yanıt
    İyi de benim anlamadığım daha 1 hafta öncesine kadar her şey normaldi. Normalden kastımda en azından oyunlarda 80-120 ping alıyordum.Aynı interneti 2 senedir kullanıyorum bu sorun bu hafta başladı,ne değişti de bu hale geldi onu anlayabilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 7 Aralık 2018; 22:31:21 >
  • Sizin bölgenizde altyapı yetersizliği sebebi ile akşam saatlerinde hızınızda düşme ve pinginizde yükselme oluyordur,benim hattım düzeldi su an,sorun sürekli devam ediyorsa türk telekom bölge müdürlüğüne başvurun.Müşteri Hizmetleri sizin sorununuzu çözemeyecek. ekAkşamları ping sorunu (kütahya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarkii -- 7 Aralık 2018; 22:44:21 >
  • Teşekkürler, şimdi baktım da bölge müdürlüğü haftasonları kapalıymış, pazartesi bir de oraya gideyim.
  • Süperonline tarafında da aynı sorun oldu özellikle bu akşam hız ve pingte çok yavaşlama vardı. Vdsl kullanıcısıyım. Fiber kullananlarda problem oldu mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam ttneti aradım durumu anlattım, arıza kaydı oluşturmalarını istedim. Ben konuşmayı yaptıktan 1-2 saat sonra internetim gitti ve geldiğinde her şey düzeldi.
    Hatta şuan eskiden aldığımdan daha iyi bir ping değeri alıyorum.
    Acaba sorun neydi, ben yoğunluktan olduğunu düşünüyordum ama bugün pazar olmasına rağmen internette hiçbir sıkıntı olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.