https://benimaksigortam.aksigorta.com.tr/myaksigorta/myGiris.xhtml/ Bu linkten poliçeniz olmasa dahi üye olun, ardından aksigorta mobile giriş yapıp kodunuzu alın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 12 Ağustos 2022; 13:37:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aksigorta'dan Gastroclub 1 Yıl üyelik ücretsiz
-
-
Bilgilerim güncel değilmiş, aradım güncelledim, siteye girdim güncelledim ama yine mobil uygulama ile eşleşmedi. Sıcak fırsatçı olmak da zor bu devirde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aksigorta derken ? müşteri profili olması yeterli mi yoksa aktif poliçenizin olması mı gerekiyor ?
-
Ben az önce üye oldum poliçeye gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben akbank kullanmiyorum ama aksigorta kaskom var olur mu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de yararlandım, çok teşekkürler.
-
Hocam AkSigortaya nasıl üye oluyoruz ? Akbank hesabımın bilgileriyle denedim o şekil de kabul etmedi.
-
Yararlandık teşekkürler
benimaksigortam.aksigorta.com.trBenim Aksigortamhttps://benimaksigortam.aksigorta.com.tr/myaksigorta/musteriKayit/myBireyselMusteriKayit.xhtml;jsessionid=ccqRnyrTJF1RwdiwsUD_YsnETyDTUsEMLQ9x0LiE0PXD08doAW-h!1179146011?cid=1556894
herhangi bir ödeme çıkıyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler.
beleş bişey var mı kahve dünyası falan ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sıfırdan üye olman lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne işe yarar içilir mi yenir mi
-
Paraf karttan dolayı zaten aboneliğim vardı, Ak sigortadan aldığımız kodu nereye gireceğiz? Ben bulamadım…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte o üye ol veya kayıt ol butonu benzer butonu bulamadım direkt müşteri hizmetlerine atıyor :/
-
faydalı bulmadım, bedava bişi yok,
-
Kullanamayacak olan arkadaş varsa özelden paylaşırsa sevinirim.bari hanımla gideriz onunda indirimi olur
-
Saçma sapan indirimler.
O dandik mekanlara gidip %10 indirim için kartı versem bana bu sefer indirmle setcard geçmez, zart olmaz zurt olmaz diye tonla terane okur.
Strese girdiğine değmez.
Bu gastropay yıllardı nasıl ayakta aklım almıyor, ilginç !
-
Gastroclub üyeliğine 1 yıllık macfit kampanyası devam etse efsane olurdu
Benzer içerikler
- midas kripto 200 tl
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- ziraat süper şube nedir
- getir finans
- enpara youtube premium
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- siber pazartesi
- apple müzik öğrenci
- bim yazıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X