Şimdi Ara

Aktif gün sonrası spor yapmak size de bitkinlik veriyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah uyanıyorum işe gidiyorum işte yoğun tempolu bir şekilde çalışıyorum daha sonrasında da eve gitmeden önce spor salonuna arıyorum birkaç egzersiz yapıyorum ama sonrasında kamu çok fazla bitkin hissediyorum aslında etrafındaki insanlara baktığın zaman spor yapmak onlar enerji ve zindelik verirken beni düşünüyor. Bu konu çok kişiyle konuştum ve birkaçı bana doğal enerji oluşumunu destekleyecek takviye kullanabileceğim konusunda öneri verdiler. ürün bu kullandınız mı daha önce

Aktif gün sonrası spor yapmak size de bitkinlik veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himmetagbey -- 28 Ocak 2022; 11:45:24 >

• Spordan hemen önce alınabilecek en etkili takviye kafein yani kahve tüketimidir. Muz yemekte etki edebilir. Bunları deneyip yeterli değil derseniz pre-workout cinsi takviyelere bakabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam beslenmede bir problemin vardır. Yeterli kalori alımı yapmıyorsundur. Ben haftada 8-9 antrenmanla kapadığım zamanlarda bile bunu hissetmiyorum. İstersen özelden veya buradan boy kilo hatta biliyorsan yağ oranını paylaş günlük ihtiyacına bakalım. Yemek listenede bakalım buna göre yorumlayalım. Sadece bu aralar biraz fazla yoğunum biraz sonra ofisten çıkacağım hemen cevap veremeyebilirim ama kesin dönüş sağlarım.

• eğer gün içindeki fiziksel yorgunluktan değil de zihinsel bir yorgunluktan bahsediyorsan tam tersi durum geçerli yani aksine bir meditasyon gibi bütün kafa yorgunluğunun gitmesi, vücudunda ise tatlı bir ağrının kalması gerekli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.