Şimdi Ara

Al-Satçı 1 hafta içinde 22 bin TL fazlasına koymuş. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
1
Favori
19.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki ilan daki araç 1 hafta önce galeri malum sitwye 198000 tl koymuştu dün tesadüf gördüm başka biri almış 224 000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 15 Haziran 2020; 19:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/thaldrinlol/status/1272130101568770048?s=19

Açıklayıcı sanırım. Yorumlarda da bir araç 1 ayda 23bin lira zamlaniyor.

• Ne kadar ses çıkarırsak çıkaralım boş. Böyleleri bitmez, artar. Ben yoruldum artık yorum yazmaktan. Bu düzen böyle gider.

• 8 yaşında araba ? Boş paket sıfır egea bak clio 4 bak al geç 98 bin nedir

• vay dingil vay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de araba alamayan bir bireyim ama oturup buna şaşırmam ?

Kim aldıysa akıllıymış. Bizler o kadın/adam ın pratikliğinde olmadığımızdan cebimiz para görmüyor belki de

• Devlet araç ithalatında yaş sınırını kaldırdığı gün, biz bunlardan anca o zaman kurtulmuş olacağız. Sahi ya biriniz bir kampanya başlatsa ve biz de destek olsak, iyi olmaz mı?

• Bayilerden sıfır arabaları toplayıp bayiden daha pahalıya satan akbaba galericileri nereye koyacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Bayilerden sıfır arabaları toplayıp bayiden daha pahalıya satan akbaba galericileri nereye koyacağız?
    O tiplerin sonu gelicek 1 temmuzda.

• O fiyata o araba satılmaz zaten .

• valla çok sabırlıymışsın. ciddiye alıp düzgünce cevap veriyorsun. ben ilk seferinde ona birşey anlatamayacağımı anladım direkt engelledim. kaldı ki yazdıkların da çok doğru şeyler.
  • 26bin km de 14bin hasar kaydı, iyiki 100bin km kullanmamış arabayı yoksa kesin tabanı güneş görürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Birazdan gelirler serbest piyasa derler.
    Ne diyem, Mahmut mu diyem?
  • Yasak mi? Illegal mi?
  • 8 yıllık orta sınıf bir arabaya 120 bin TL veren enayi varsa doktora görünsün. İster piyasa öyle olsun ister dolar vs vs. Şu araba 120 bin tl değil 40-50 bin tl eder. ALMAYIN ALDIRMAYIN.
  • bu araç 120 mi cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayında sıfır corolla otomatik 117.000tl’ydi. Fiyatların geldiği noktaya bak. Şaka gibi

• Peugeot 2008 için bir adama mesaj attım. Bayide araç olsa 195 bin tl olacak arabaya 217,500 yazmıştı. Neyse konuştuk 214 bin tl’ye indi. Ben gittim başka bir araç için kapora verdim sıfır araç alacağım. Merak ettim baktım ilana üstüne 2 lira daha koymuş. Arkadaşıma mesaj attırdım. O da herife şey demiş; sen benim arkadaşıma 214 bin demişsin neden 217,500 yazdın falan :) o da utanmaz arlanmaz ne diyor ? Yarın 220 bin tl yazacağım :) Neden ? Çünkü bayilerde araba yok işlerine gelirse.

• Bu araç 119 bin mi? 2 sene önce cla 180 o fiyata idi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.