Şimdi Ara

Al-Satçı 1 hafta içinde 22 bin TL fazlasına koymuş. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
1
Favori
19.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hem para değer kaybediyor hem de alım gücü azalıyor. Parayı çöpe atmak=bu devirde araba almak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar ekmek düşmanı firsatci çakallar , serbest piyasayı bahane bulup krizi firsata çevirip fahiş kâr ederler.

• Ha birde vergiyi unutmuşum. Vergi vermeden kılçıksız para kazanırlar. Bunlara göz yumanlara ne demeli

• birileri hala kapitalist düzende yaşadığını anlayamadı. bunlar gayet olağan şeyler. isteyen istediği şeyi istediği fiyata satar ve kimse buna hesap soramaz. alan razı satan razı. ee sorun?
    bu adaletsiz düzende kimse senin fakirliğini çekmez. sen araba alabil diye kimse arabasını ucuza koymaz.herkes satabildiğinin en üstüne satmaya çalışır.
  • Kapitalizmin en önemli özelliği alım satımda büyük serbestliktir. Sadece küçük kazançlardan vergi toplarsan ve çok fazla kuralcı bir yönetim sergilersen kapitalist sistem düşük gelirli insanlar için acımasız bir köleliğe döner. Ülkemizin yavaş yavaş vergi kalemini büyük kazananlara doğru açması gerekiyor. Yurtiçinde ve yurtdışına yönelik üretimi kıran bürokrasi saçmalıklarıyla dolu engelelrden komik vergilendirmelerden kurtulması gerekiyor. Butik üretimleri desteklemek ilk yapılacak şeyler. Lüx araçlardan vergini katlı al ama el arabasından hallice 1 motorlu arabalardan bu yükü kaldır artık.
  • Zaten 15-20 yaşındaki araçlar en aşağı 70-90 bin tl civarında o da eli yüzü düzgün gibi görünen artık kilometresi 200 bin mi olur şaseyi ortadan kaynakla mı bağlamış olurlar bilmem ama o araçlar alınır tabi tercih meselesi.

he diyosanız ki benim ayağım yerden kesilsin silkelensem de olur buyrun alın. Ama aklı başında hiçbir insan 30 bin tl lik araca 60-70 bin tl vermez .
  • Koca devletler bile alan olduğu için uyuşturucu ticaretini bitiremiyorlar. alan varsa satan biri çıkar mutlaka. almayın o fiyatlara bu kadar basit. illa şişirilmiş fiyatlı toyota vw honda vs. almak zorunda değilsiniz.
  • konuyu baştan sona okumadım ama bir süre önce aracımı satışa çıkardım.

ufak bir kazadan dolayı aracın arka kapısı ve çamurluğu değişti. kendim o dönemde yurt dışında olduğumdan eşim de mecburen aracı yetkili servise götürmek durumunda kaldı. kazanın fotoları vs de olmasına rağmen insanlara laf anlatmaktan canım çıktı.

şimdi ben bu aracı versem galericiye allayıp pullayıp en az 10 bin karla canının istediğine satar.

aynı aracı benden 70'e almayanlar güle oynaya galeriden 80'e alır.

biraz da müstehak oluyor bazı şeyler, araç satma deneyimim bana bunu öğretti malesef.
  • Arkadaşlar paralı müşteri galeriye gider alır, ev alırkende paralı müşteri emlakçıdan alır. sahibindene bakanların çoğu işi gücü olmayan ölücü ve al satçı tayfası. Parası olan şehir şehir ilçe vb gezmez girer galeriye parayı basar alır. Bu işler böyle yürür. Hala internet alışverişi uygunken Media Markt ,vatan vb mağazalar nasıl fahiş fiyata mal satıyo sanıyorsunuz bu işleri anlamayan ve parası olup kargo vb düşünmeyip parayı basıp alanları kullnıyor. Daha çok örnek verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bana serbest piyasa ekonisi demesin..!
    Bu uyanık çakallardan hala otomobil alan var mı ?
  • DeI Piero D kullanıcısına yanıt
    İlan at bakalım o fiyatlara araba arıyoruz hocam
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.