< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdinc1 -- 13 Haziran 2020; 17:11:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdinc1 -- 13 Haziran 2020; 17:11:29 > |
Birazdan gelirler serbest piyasa derler.
|
Eee o zaman neden hemen gidip almadın ya da kapora vermedin? Ben de buna tutuluyorum. Oyun oynar gibi ilan bakan mı dersin, parası olmadığı halde ilanları arayan mi... Alacaksan al, satacak san sat. Bu kadar basit. Oyuna çevirmeyin şu işleri dedikçe herkes isyan etti durdu. Komunizm mi var kardeş? Devlet herseye karışıyor dersiniz eğer devlet bir şekilde fiyatlara müdahale ederse. Sen de al, sat. Yasak mı? Değil. Nokta.
|
Bizim milletteki km hastalığı artık bitmeli bu nedir yahu. Alet premium değil,klasik değil bir şey değil eski kasa Auris.
Allah aşkına Toyota’da düşük km olsa nolur olmasa nolur. Kullanıcıların çoğunluğu orta yaş ve üstü. Arabayı zorlamazlar etmezler. 0 km alıp 3 senede 100 bin km 2014 Auris kullandım araç sıfırdan farksızdı. Tek yapmanız gereken ilk sahibinden ve servis bakımlı olanı almanız. Zaten bakımlı olan bir Toyota 200-300 bin km’de dahi saat gibi çalışıyor. Sırf düşük km diye araba arayan olmaya devam ettikçe bu tip çıkarcılar da milleti kazıklamaya devam eder. |
Almayın kardeşim. Alan olmadıktan sonra 150 ye satsa ne olur... alan var ki fiyatlar yükseliyor. Milletin enayiliği yüzünden biz araba alamıyoruz :)
|
R Radikal ve Sert demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Cumaya gitmeyle müslüman olunmuyor, Peygamber efendimizin hadislerini oku kuran oku ayet oku. O fiyatlardan koyulmaması gerektiğini bil. Mobide de de böyle bir olay yok. Bunlardan daha kötüsü senin bu ahlaksızlığı savunman, bunu savunduğun için toprak altında rahat edecem sanma sende Çünkü ahlaksızlığı yapmasanda yapanı savunmak yapmış olmak gibidir. |
98.000 e 2012 auris alacak badem var mı diye düşünürken 120.000 e var mı diye düşünmeye başladım? konu sahibi arkadaşın da ulan ben ne yapıyorum 98.000 bu arabaya verilir mi diye kendine kızacağına, ticaretini yapan adama kızması da ayrı bir olay.
|
Benim buradaki derdim bari biniciye gitseydi araç. Bu aracı da alan olur illaki, ancak yazık olacak fazladan 22 bin TL'sini kaptıracak. Forumun %90'ını 2. el araç fiyatlarının nereye gittiğini tartışırken şöyle bir savunma yapmanız son derece şaşırtıcı. |
Bu adam baya bir low profil ya, attığı hiç bir yorum şaşırtmıyor
|
yasak mı? suç mu?
isteyen istediği fiyatı yazar.kimse de karışamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 13 Haziran 2020; 21:25:55 > |
|
|
|
|