Şimdi Ara

Alafranga tuvaletten nefret ediyorum ! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
26.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Gerinizi yıkamak için ellemekten ne zevk alırsınız da alafrangaya laf edersiniz?
    Alafrangaya işedin mi sıçramıyor ama alaturka üst-baş batırıyor.

Hocam alafranga da nasıl sıçrama yok lütfen yapmayın. Otururken penisi işeme pozisyonunda alafranga deliğine denk getirmediğin müddetçe kıçınıza idrar isabet eder. Aynısı büyük içinde geçerli. Ama alaturka öyle değil. Deliğe nişan alıp hedefi noktalarsanız (delikte kapak olmaması önerilir) ne sıçrama ne de pislik. Alafranga da oturduğunuz yerde nasıl penisi doğrultup hedefi doğru olarak saptarsınız ya da büyük abdesti yapabilirsiniz? Zaten oturuyorsunuz hedef alma yok her yere mıçılıyor. İğrenç. Ayrıca oraya herkes kıçını koyuyor. Herkesin kıçı bir değil temiz olan var temiz olmayan var.

hocam senin kobra iş.rken tutulmayan hortum gibi kontrolden mi çıkıyor ya da çok tazikli mi atıyor nası alafrangada otururken sid.ği kıçına değdirebiliyorsun

yeni sünnet mi oldu acaba o zaman öyle oluyordu bende
  • yeni aldığım dairede 2 hela var ikiside alafranga..bu kadan iğrenç bu kadan e' bişey olamaz..
    Şimdi parasal açıdan az biraz kuvvet bulayım derhal alaturkaya dönecem..

Zıçarkende rahat olamayacaksan bu yaşam niye?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 26 Mayıs 2010; 14:33:38 >
  • quote:

quote:

quote:

Gerinizi yıkamak için ellemekten ne zevk alırsınız da alafrangaya laf edersiniz?

Hocam alafranga da nasıl sıçrama yok lütfen yapmayın. Otururken penisi işeme pozisyonunda alafranga deliğine denk getirmediğin müddetçe kıçınıza idrar isabet eder. Aynısı büyük içinde geçerli. Ama alaturka öyle değil. Deliğe nişan alıp hedefi noktalarsanız (delikte kapak olmaması önerilir) ne sıçrama ne de pislik. Alafranga da oturduğunuz yerde nasıl penisi doğrultup hedefi doğru olarak saptarsınız ya da büyük abdesti yapabilirsiniz? Zaten oturuyorsunuz hedef alma yok her yere mıçılıyor. İğrenç. Ayrıca oraya herkes kıçını koyuyor. Herkesin kıçı bir değil temiz olan var temiz olmayan var.

hocam senin kobra iş.rken tutulmayan hortum gibi kontrolden mi çıkıyor ya da çok tazikli mi atıyor nası alafrangada otururken sid.ği kıçına değdirebiliyorsun

Anlatamadım sanırım.

Alafrangaya otururken rahatça penisimi elimle nasıl tutabilirim ya da deliğe doğrultabilirim? Bak alafrangaya otururken diyorum. Mantıken delik tam altımda kalıyor ve ben oturma pozisyonunda olduğum için deliği sağlam bir şekilde tutturamam. Ama alaturkaya çömdüğümde sol elimin yardımıyla yavaşça deliğe doğru nişan alıp ateş ediyorum. Alafrangada böyle bir lüksümüz yok. Onu diyorum ben yoksa kontrolden çıktığı yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatamadım sanırım.

Alafrangaya otururken rahatça penisimi elimle nasıl tutabilirim ya da deliğe doğrultabilirim? Bak alafrangaya otururken diyorum. Mantıken delik tam altımda kalıyor ve ben oturma pozisyonunda olduğum için deliği sağlam bir şekilde tutturamam. Ama alaturkaya çömdüğümde sol elimin yardımıyla yavaşça deliğe doğru nişan alıp ateş ediyorum. Alafrangada böyle bir lüksümüz yok. Onu diyorum ben yoksa kontrolden çıktığı yok.

o kısmı anladımda kıçına idrar değdirme kısmını anlamadım ben
  • Gençken alaturka tuvalette yaparsin tamam.Ama yaslaninca ne olacak birde onu dûsûnûn!
    Ben çok yasli turist gördüm.Alaturka tuvaletten kalkamiyor!
    Bence bir evde 2 side olmali.Bôylelikle tartisma olmaz.
  • sabah uyandım alafrangaya oturduğum zaman deliği tutturamadım çiş önümden çıkıverdi
  • Ben alafranga kullanırım. Alturkada bacaklarım ağrıyor ve eklem yerlerime kıramp giriyor.
    Hem öyle sıçratma gibi bir durumda yok, kullandıkça öğreniyorsunuz. Tam olarak nereye bırakacağınızı bilmeniz lazım. Tam ortasına bırakırsanız tabikide sıçratır.
    Dışarıda tuvaletimi yapmam, mecbur kalırsamda tuvalet kağıdı ile oturacağım yeri kaplarım. Zaten bizim evde alafrangayı sadece ben kullanırım.
  • En iyi çözüm Normal tuvalette alaturka banyodada alafranga isteyen istedigini kullansın
  • valla ben alafranga zımbırtısını severım en azından cıkan seyı gormeden sıfona basıyorsun alaturkada da bakmıyorum da

hey neyse ben alafrangayı , alaturka gibi kullanıyorum popom'u evım dahıl hıc bır yerde degdırmedım cok saguk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 26 Mayıs 2010; 15:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastSoldi3r

quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

Valla 4-5 kere klozette sıctım o da mecburiyetten.Normal sartlarda hayatta klozette sıcmam.Birincisi oturdugun yere senden önce 300 tane göt oturmuş oluyor , ikincisi kıçınızdan cıkardıgınız bok aşağıya indi mi suya carpıyor ve buz gibi boklu suda o seken boktan götünüze sıçrıyor.Ulan yazarken bile midem bulandı.Yavaş atılmıyo ki bok , su az sıcrasın götümüze gelmesin, olmuyor her seferinde deniyorum illa ki götüme su geliyor.
    Ama alaturcada , hem bacak kası yapıyorsun , hem de sıcarken su gelme ihtimali yok.He dışarıda deliği kapaksız olan ve suyu yüksekte olan alaturcalar da var.Yani alaturca ama asagıdaki boklu su deliğe cok yakın ve sıcramaya müsait.Öyle yerde de sıcmak herkesin harcı değil.Öyle yerde sıçarken direk cumburlop deliğe sallamıcaksın , potaya carptırıp da atıcaksın boku , ya da mermere sıcıp sürüklenmesini saglıcaksın.Böylece sıçtıgın bok yavaş düştüğünden götüne kadar gelecek boklu su sıcramasına sebebiyet vermez.
    Ayrıca göt silme olayına gelince , önce selpakla baya baya silerim , en son kıçımda kalan küçük çikolata parçacıklarını toplamak için çıplak elle suyla alırım.Sonra da güzelce elimi sabunlarım.
    Ama bu medeni abilerimiz gider her türlü götün değdiği yere götünü sürer , kıçını da adam gibi temizlemez , hatta sıçrayan boklu suyla götüne duş aldırır , sonra biz medeniyiz diye ortalıkta gezer.

Abi sen işin tekniğini biliyorsun vallahi helal olsun.

• Sıçmakda Yassak Mı Gurban

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1270833863455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 26 Mayıs 2010; 16:07:15 >
  • vücudun durumuna bağlı çok sıkıştıysam hiç farketmez
  • Evde ikisi de var fakar alaturkayı tercih ediyorum.
    Daha çabuk bitiyor iş
  • yorumları okudum kakam geldi şimdi.
  • erkekler için umumi alafranga daha bir eziyet
  • Son yılların en boktan konusu
  • Kıçımı elimle temizlemek bana göre değil valla.Ben illa kullanmak zorunda kalırsam alaturka o zaman tuvalet kağıdını ıslatıp öyle temizliyorum.Elle kıçını temizle sonra onla ekmek tut ye,ıyk.Neyse isteyen istediğine sıçsın,ben alafrangadan vazgeçmem.
  • valla kim ne derse desin alafranga
    alaturka hep iğrenç gelmiştir ve alaturkada yaparken durduğum her saniye kendimden geçmişimdir hele temizlerken hep aklıma gelmeyen küfürleri ederim
    ama kurtuldum alafranga 4ever
    klozeti temizler oturur işimi halleder suyla temizler tuvalet kağıdıyla kurular toplanıp sifonu çekerim sabunla 3 dakika 2 kere yıkayıp çıkarım
    bu kadar basit

tuvaleti biz bulmuşuk ama geliştirememişiz.
  • aynen ya hiç rahat olmuyo bakıyom olmuyo çıkıyom o alafranganın kapağına iki ayağımla geliyom alturka pozisyona sonra 21 parae :D
  • Alafranga gibisi var mı yahu.Ben alaturkaya yapamam alışmışım heryerde alafranga arıyorum.Tabi dışarda halka açık yerlerdee bende k.çımı değdirmekten hoşlanmıyorum bu yüzden dışarda yapmamak için elimden geleni yapıyorum.
    Buarada taharette kabasını tuvalet kağıdıyla almadan direk elini mevzuya daldıran insanları anlamıyorum eseflede kınıyorum.Sol elinizle tokalaşmayın bare
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.