Şimdi Ara

Alalı 1 ay olmayan 240 hz monitörümün paneli kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti kapsamı içine girmez biliyorum ama daha 20 gün oldu alalı param çöp mü oldu yani napabilirim biri bi yol göstersin Alalı 1 ay olmayan 240 hz monitörümün paneli kırıldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapacak bir şey yok servisini ara panel değişimi için fiyat al muhtemelen 15k para isteyecekler monitörü bu şekilde hurda niyetine satlığa koyabilirsin panel harici parçasına ihtiyacı olan alabilir.
    Çöp oldu.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Zaten 8bine aldım en azından 5bin isterler diye düşünüyorum geri dönüş yapıcam belki merak eden olur... resmen param boşa gitti haram para olsa neyse dicem..

• Nasıl kırıldı?

• Ferhatatat F kullanıcısına yanıt

ben 20k lık bir monitör sandım ki yüzde 75 ini panel ücret olarak hesapladım.paran nasıl boşa gitti hocam olacağı varmış olmuş

• omertocarlos kullanıcısına yanıt
    Monitörün altında kablo kalmış kasayı çekince altında kalan kabloda gerilince monitör öne doğru düştü o anki şoku anlatamam 20 gün olmuş alalı ve monitör zaten o kadar dengesiz icat edilmişki asansör özelliği olmamasını o zaman anladım

Bilmiyorum kötü hissettirdi sonuçta bunun için günlerce işe gittim evlat acısı gibi vurdu.. gecmis olsun bana diyelim

Geri dönüş: garanti dışı 11.5k para istendi oysaki monitör hâla 8bin.. Aoc gibi ünlü bi markada böyle bi saçmalık yaşamak istemezdim monitör çöp olmuştur. Belki merak eden olur diye yazdım iyi forumlar. Samsung odyssey g4'le yoluma devam ediyorum

• Ferhatatat F kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun,tavsiyem monitörün her parçası için ayrı fiyat biçmen (anakart, kasa, güç kartı vs) bu sayede sarı site veya başka sitelerde ilan geçersen kurtarabileceğin max parayı kurtarabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.