Şimdi Ara

LED MONITOR BESLEME ARIZASI TAMIR ETTİRDİM UFAK BİR SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün durup dururken 23'' led monitörüme görüntü gelmemeye başladı. Ortada ki ışık sürekli yanıp sönüyordu monitör ne kapanıyor ne açılıyor fişi çekmeden ortada ki ışık da durmuyordu. Götürdüm teknik servise adam 60tl ye tamir etti sorun ne diye sorduğumda da besleme arızasını onardık mı değiştirdik mi öle birşeyler söyledi. Bir daha sıkıntı çıkarır mı yani uzun yıllar kullanmak istiyorum falan dedim kendisi sadece 3 ay garanti verdiğini herhangi bir sıkıntı da gene getirmemi söyledi.

Şimdi arkadaşlar merak ettiğim benim başıma böyle birşey ilk defa geliyor. Monitörüm de gerçekten güzel olduğu için satmaya da kıyamıyorum uzun süre kullanmak istiyorum fakat bir daha böyle bir sorun çıkarır da masraf açar ya da komple gider diye korkuyorum. Bu besleme arızalarının tekrarlama olasılığı var mı? uzun süre sıkıntısız kullanabileceksem hiç satmayı düşünmüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• bozulup bozulmama senin şansına kalmış. çünkü arıza yapma durumu şebeke gerilimi, ortamın ısısı, nemi kullanılan malzeme kalitesine göre değişir.
  • En basiti kondansatörlerin ömrünü araştır, sorunun cevabını kendin bulacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmadığın zamanlarda elektrikten fişini çek yada anahtarlı prize tak ömürünü uzatırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.