< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
Bu genel bir sorun bende de var dlss fsr arasında geçiş yapın düzeliyorquote:
Orijinalden alıntı: osmandemi2
Arkadaşlar oyunun ayarlarında dlss yoktu . Ekran kartını dlu ile sildim tekrar yükledim düzeldi fakat şimdi de bir anda sanki mürekkep dökülüyormuş gibi baktığım yer siyah oluyor . Bunu çaresi var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O mürekkep problemi için Path tracing denoise ayarını highdan lowa getirin. High'da onu yapıyor. Diğer ayarları değiştirseniz bile başta çözülüyor ama bir süre sonra yine başlıyor. Kalıcı çözüm şimdilik denoise low olması. Grafikte pek bir fark da yapmıyor.
Oyun muhteşem ötesi bu arada. PT ile kurtarabildim çoğu yeri. Grafikte son nokta olmuş. Senaryo da inanılmaz başarılı olmuş. Spider - Man 2 ile dönüşümlü gittim. Spider Man 2 PS2 oyunu gibi kalıyor bu oyunun yanında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Kasım 2023; 16:4:6 > -
Ayrica Poets of The Fall ne efsane bir grupmus. Anger's Remorse muthis. Oyun sinematik sunum nasik yapilir dersi vermis. Bu tur oyunlara bayiliyorum. Yilin oyunu oldu benim icin.
Bence boyle bir Max Payne oyunu da gelecek. Cok ozlemisiz Max Payne evrenini. Nasil yakisir su ture su atmosfere of.
Bir de path tracing veya ray tracing ben de baata ne gereksiz diyordum ama ciddi etkiliyor atmosferi arkadaslar. Cidden bir filme donuyor Pt acinca. Evet cok performans yiyor ama simdiye kadar yapilmis en teknolojik grafik olayi.
Yani pt hic gormesek evet eksikligini cekmeyiz belki. Ana sinematij grafikler istiyoruz neticede. Ve gorunce ac kapa yapinca o farki goruyorsunuz. Isiklarin dogalligi, homojen dagilmasi, golgelerin uzaklik hesabina gore belirlenmesi. Bunlar oyunlara cok saglam derinlik katan seyler. Cok buyuk performans yiyorlar ama kolay isler degil. Umarim ekran kartlari su PT yi kaldiracak guclerde standartlasir hepimiz ulasiriz ve PT artik her oyunda yayginlasir. Cok saglam sinematik grafikler gorecegiz onumuzdeki senelerde. Alan Wake 2 bunu buram buram gosteriyor.
Mesela HDR tek basina bir ise yaramaz, yansima tek basina yaramaz, global illumination tek basina yaramaz. Ses dizayni tek basina yaramaz. Ama bunun gibi detaylari ust uste koymak her biri sandvice koyulan bir malzeme daha demektir. Sadece oyun oynamak isteyenin bunlara ihtiyaci yok. Tak kulakligi 1080p monitorde 200 fps birbirini vur. Ama sinematik deneyim isteyen biriyim ben. Bunun icin ortam kurmus, Atmos ile desteklemis. Sirf koltuguma yayilayim da oynayayim diye. 30 Fps olsun bitti gitti bana.
Atmos demisken ayrica AW2 nin o kadar muazzam bir Dolby Atmos destegi var ki. Tavan hoparlor kullananlar anlamistir farki. Tavan hoparlorlerime can verdi oyun. Ne zamandir boyle guzel calismiyorlardi. Filmler su oyun kadar iyi kullanamiyor Atmosu oyle diyeyim. Yagmur sulari, helikopter gecisleri, ustten birinin yurumesi, fisiltilar, ormanda ucan kuslar, yapraklarin hisirtisi. Hepsi object olarak tavandan geliyor eger ustunde olusuyorsa o sesler. Muazzam bir deneyim yasatiyor bu oyun. Buyuk emek var ya.
Crysis zamanindan beri sesiyle goruntusuyle teknolojisinden etkilendigim sayili oyunlarin en basina yerlesti AW2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Kasım 2023; 16:58:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu oyunun ismi Last of us, Gow veya Spiderman olsaydı anında GOTY olurdu. Adamlar az bir kadro ile büyük bir oyun yapmışlar helal olsun demek düşer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Digital FoundryyoutubeWe've established that Alan Wake is a stunning game both on consoles and on mainstream PCs, but what if you want to push up to the next level and tax your GPU with high-end path tracing features? In this extended video, Alex goes in-depth on each and every RT feature in the game, checks out DLSS ray reconstruction and discovers Remedy's chosen fusion of RT and non-RT lighting. Rounding off, there's some optimised settings if you're looking to get some semblance of 'bang for the buck' from the menu of ray tracing options. Optimised RT settings, chosen for RTX 3080 and RTX 4070: Direct Lighting: On Ray Reconstruction: On Indirect Lighting: Low (4070) or Off (3080) Transparency: Low (4070) or Off (3080) For general optimised settings (in addition to the above or without RT altogether): Post-Processing: Low Texture Resolution: Medium or Higher Texture Filtering: High Volumetric Lighting: Low Volumetric Spotlight Quality: Low Global Illumination Quality: Medium Shadow Resolution: Low (or High if you can afford it) Shadow Filtering: Medium SSAO: On Global Reflections: Low (or High if you can afford it) Screen-Space Reflections: Low (or High if you can afford it) Fog Quality: Medium Terrain Quality: Medium Far Object Detail (LOD): Medium Scattered Object Density: Medium Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Join the DF Patreon to support the team more directly and to get access to everything we do via pristine quality downloads: https://bit.ly/3jEGjvx Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies or pullovers? Check out our store: https://bit.ly/2BqRTt0 For commercial enquiries, please contact business@digitalfoundry.net 00:00:00 Introduction 00:01:06 Ray Traced Direct Lighting 00:05:44 Path Traced Reflections 00:11:49 Path Traced Global Illumination 00:19:16 Path Tracing Idiosyncrasies 00:23:03 Ray Tracing Optimised Settings 00:27:57 DLSS Ray Reconstruction 00:30:08 Conclusionhttps://www.youtube.com/watch?si=Wn-lgS4e9KEUE3Du&v=tXfwvohROPA&feature=youtu.be
leş gibi grafik leş gibi optimizasyon yüklemem ile silmem bir oldu ortada grafik felanda yok.
-
Şu tür oyunları oynayanlar hiç mi korkmuyorlar ya
O kadar oynamak istiyorum resident evil, dead space, alan wake falan ama yok imkansız benim için.
Millet nasıl rahatlıkla oynuyor vallahi anlamıyorum..
hocam türkiyede yaşıyoruz, bi oyun mu bizi korkutacak
-
Korkunla yüzleş,karanlıkta kulaklıkla oyna bir daha korkmazsın.
-
Ben de sizin gibiydim hayatta oynayamazdım korku gerilim oyunlarını, TLOU 2'deki hastane bölümü beni çok gererdi. Ayrıca burada kimsenin korkmadığını pek sanmıyorum zaten tatlı gerilimi sevdikleri için bu türü seviyorlar.
Bu oyunların ayrı keyfi var gerçekten. Benim için özellikle cadılar bayramı on numara bayram oldu korku oyunları açısından.
-
Su videoyu simdi cektim, sag taraftaki tablodaki yansimaya dikkat. Full RT+PT halde, yansiyan objeler tamamen dinamik golgeleriyle bir yansiyor. Bu inanilmaz bir seviye. Yuksek sistem gereksinimleri cok cok normal cunku bunu bu seviyede yapan oyun yok. Cp 2077'de veya diger oyunlardaki global tek kaynakli gunes golgeleriyle ayni sey degil bu cunku.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Kasım 2023; 0:9:24 >
Ya arkadaş phantom liberty Türkçe çıktı çıktığı gün oynamaya başladık
Bunda habire yama bekle beklede bekle
İnsanın beklerken tüm isteği kaçıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana enteresan gelen yanı ayna yansımalarının çok kötü olması.
Bütün yansıma detaylarını, uzaktaki yansımalar da dahil birebir yapamayacaklarından (bu şekilde 5090 olsa yine zorlanır bence) bilerek böyle yaptıklarını sanıyorum.
-
İlham alınan eserler:
True Detective
Fargo
Twin Peaks
Hannibal
Midsommar
-
Bu oyun 990 PRO yu ne kadar ısıtıyor acaba varmı bu ssd de oynayan?
-
20 saat sonunda bitirdim, tam 20 saat sürdü bir tık fazla oyalandım, sağa solu araştırdım. Çok beğendim, oyun benim istediğim tarzda ilk başladığım zaman True Detective + Fargo dizisini izliyorum sandım, başlangıç muazzamdı. Sonra SH ye dönüştü biraz da Blair Witch'a döndü. Bu harita bakma olayı tam SH olmuş, baya esinlenmeler var. DLC'leri iple çekiyorum.
Remedy'nin sınırlarını zorladığı oyun olmuş, yıllardır bekliyorduk ama bu kadarını beklemiyordum şahsen 10/9'luk bir oyun olmuş. Umarım Yılın ödülleri'nde hakkını verirler bu oyunun arada kalmaz. Bu yıl baya çekişmeli geçicek zaten, hakkında hayırlısı.
Bir sonra ki projeleri muhtemelen Max Payne 1-2 Remake olucak, üretime geçmişler. 2027 gibi oynarız, o günleri görürsek artık, kısmet :)
-
Asus tuf gaming a15 rtx4060 ile oynuyorum. Araç ile gidilen ara sahnelerde takılmalar, oyun içinde takılmalar yaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
BenchmarKingyoutubeAlan Wake 2 | OPTIMIZATION GUIDE | Every Setting Tested | Best Settingshttps://www.youtube.com/watch?si=eKLI6njbGYG4nD34&v=ANcq4xBMmzw&feature=youtu.be
Şu ayarları dener misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X