Şimdi Ara

Alan Wake Xbox Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaş yapmış yayınlamış. Nette gezerken buldum :)

Aşağıdaki linkten dosyayı indirip arşivden çıkarın. RGH li cihazınızdaki oyun klasöründeki data klasöründe bulunan orjinalleriyle değiştirin. İyi oyunlar. Lütfen kişisel mesaj yazmayın. Mesajlarınızı bu başlık altına yazın.

http://www.sendspace.com/file/y4gg5h

• Paylaşım için teşekkkürler. FW'li cihazda da bunu uygulayabilirmiyiz. DVD'ye değiştirip de yazsak çalışır mı? Çalışırsa mükemmel olur.

@byflash
  • Deneyelim bakalım olacakmı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 12 Kasım 2013; 12:46:46 >
  • Fw de oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmwareli cihazınızda kullanabilirsiniz. Bilgisayarınıza dvdyi ISO olarak imaj alın. Wx360 programı ile iso içindeki dil dosyasını replace edin. Dvdye tekrar yazın ve oynayın.
  • oha super. oyunda bazı yerleri anlayamamıştım harika oldu bu.
  • ya hacı sunu dvdye yazmadan önce açsan ya türkçe oynardım şimdi gidip bi 10 dvd daha almam lazım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Bir arkadaş yapmış yayınlamış. Nette gezerken buldum :)

Aşağıdaki linkten dosyayı indirip arşivden çıkarın. RGH li cihazınızdaki oyun klasöründeki data klasöründe bulunan orjinalleriyle değiştirin. İyi oyunlar. Lütfen kişisel mesaj yazmayın. Mesajlarınızı bu başlık altına yazın.

http://www.sendspace.com/file/y4gg5h

hocam wx360 ile yaparken file is too large hatası alıyorum türkçeye çevirip dvdye çeken var mı şimdiye kadar?
  • Bunu iso dosyasina nasil uygulariz bendeki cihaz xkeyli, iso disyasini cikarsam icine atsam sonra tekrar iso yapsam calisirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 1 Ağustos 2014; 8:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Bunu iso dosyasina nasil uygulariz bendeki cihaz xkeyli, iso disyasini cikarsam icine atsam sonra tekrar iso yapsam calisirmi.

yok dostum maalesef olmuyor sadece Rghli makinalar için geçerli iso dosyası ile oynasan bile bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxXThe_DarknessXxX

quote:

Bunu iso dosyasina nasil uygulariz bendeki cihaz xkeyli, iso disyasini cikarsam icine atsam sonra tekrar iso yapsam calisirmi.

yok dostum maalesef olmuyor sadece Rghli makinalar için geçerli iso dosyası ile oynasan bile bozuluyor

Anladım hocam sağol , yinede bi deneyeceğim belki tutar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XxXThe_DarknessXxX

quote:

Anladım hocam sağol , yinede bi deneyeceğim belki tutar :)

tamam dostum sen bilirsin xboximage browser ile iso dosyasını açabilirsin
  • ulan oyunu bitirdim ya şimdi mi yapılır bu neyse yine de anladım %70 ini dizi gibi oyun valla rpg lere falan çıksa da türkçe yama xbox 360 da oynayabilsek keşkee...
  • acaba türkçe olarak bi daha mı başlasam
  • Jtagli cihazlarda yama çalışıyomu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.