Şimdi Ara

Alarm Sistemi Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..Öncelikle sistemi kurmak istediğim bahçeli müstakil bir evdir.Hırsızlık olayından sonra alarm sistemi bağlatmaya karar verdim ancak anlamadığım bir kaç konu var..bunlardan birincisi alarm sistemini dışarıya kurmak istiyorum örneğin baklona hırsız balkona çıktığında haraket sensörünün algılayıp alarma geçmesinden sonra hırsızın bu sistemi fiziksel darbe ile susturma şansı varmıdır ve hırsız değilde herhangibi bir evcil hayvan olduğunda da duyarlımıdır bu sistemler..2.si piyasada takip ettiğim homart ht5000 ve Guardset KS-898A ikisi arasında kaldım guardset çin malı bildiğim kadarıyla diğerini bilmiyorum sizce hangisi daha kullanışlıdir neden? son sorumda kablosuz alarm sistemlerinin ucuz olduğu bu sürede paradox gibi alarm sistemleri neden tercih ediliyor bu paradoxların kablosuz belirttiğim alarm sistemlerinden ne gibi artıları vardır bu artıların evin hırsıza karşı korunmasında önemli denilebilecek husus varmıdır..Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckral -- 17 Şubat 2010; 5:25:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.