Bildirim
albea 1.2 avtive 8 valf araca lpg taktırma hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hiç bir zararı ve diğer arabalardan hiçfarkı olmaz 8 valf arabanın. -
arkadaşım düz yolda sorun yaşamazsın ama rampaya geldiğin zaman şişer kalır, 1.4 8 V cilodan biliyorum oda benzinli araçtı lpg bile yoktu. Düz yolda kedi gibi rampada gitmiyordu 16V olsa sorun olmaz ama karar senin -
quote:
Orjinalden alıntı: alisoglu
2003 model albea 1.2 avtive 8 valf araca lpg taktırmak istiyorum 8 valf olması sorun yaratırmı bu model ve özelliklerde lpg taktıranların deneyimlerini merak ediyorum...
Birde Bursada hangi merkezde lpg dönüşümü yaptırablirim ?
Ve son olarak hangi markayı önerirsiniz?
Teşekkürler
merhaba sayın alisoglu,
herhangi bir sorun yaratmaz. çekiş ve performansda düşüş olmaz gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. marka olarak ise BRC yi tavsiye ederim. şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
iyi günler.
-
Sorun yaratmaz benzınde nasılda gazdada o sekılde gıder yalnız benzınde dahı 8V cok tatsız çekemıyor nerdenmı bılıyorum bende 1.2 16V palıo var 80hp senın motor 60 hp benım araç bile rampada bayılıyorku senınkını tahmin bile etmek ıstemıyorum.hele bıde araca 5 kişi bınınce cok tatsız oluyor.
Aracını uzun surelı daha kullanacaksan taktır sonucta ben keske 1yıl once taktırsaymısım dıyorum 14 kurus yakıyorum km de marka BRC -
atiker ile brc arasında kararsızım
atikeri bursada 1.200 ytl ye takıyorlar fiyat almıştım brc yi kaça taktırabilirim -
Onun adı BRC senden 1600 alırlar+ruhsata işletme 250=1850 YTL yılda ortalama 15000km yapsan 3 yılda anca kendini amorti eder yani 3 yıldan sonra tasarruf sağlarsın ATİKERe gelince nakit olursa adamların sana yaklaşımı bile farklı oluyo 1200+250 ruhsata işletme=1450 YTL onu da anca 2 senede amorti edersin öyle milletin abarttığı gibi %40-50 gibi tasarruf sağlayamazsın %25 olursa öpte başının üstüne koy -
B R C NİN PEŞİN FİYATINA 10 AY TAKSİT KAMPANYASINA BAŞLADIĞINI BURADAN DUYURMAK İSTEDİM
ÜSTELİK TOFAŞIN TERCİHİ :) -
Bir arkadaşımın çok meşhur bi lafı vardı; TOFAŞın oirijinal yakıtı LPG diye şimdi ona hak veriyorum -
slm ben bu araçlara normal sistem bile taktım ama sana sıralı taktır derim çünkü aralarında fazla bi fiyat farkı yok atikeri tavsiye ederim taktıracan adreside atiker sayfasından bulabilirsin bayi listesinden veya m.m.o sından saygılarwww.muratotogaz.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X