Şimdi Ara

Alçılı ayak ile araç kullanmak yasak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar dün kaza geçirdim ayak bilegim burkuldu ve ayak bileğimde ödem oluşması sonucu biraz şişti ve alcıya aldılar tekrardan burkmamak için alçıda yarım alçı arkada var sadece ve ayağımı çok rahat oynatabiliyorum acı vs de yok kırık çatlak olmadıgı için varmı bilgisi olan cezası var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canın yandı diye ayağını alçıya aldır ama başkasının canını hiçe sayıp trafiğe çık bravo.

• bunu sormak bile hata ayağın biri yeterli işlev görmüyor kullanıp ne yapacaksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence bu gönderiyi silin :D düşünsenize tam sürüyorsunuz frene basıcaksınız ayağınıza ağrı giriyor basamıyorsunuz ?

• Hadi başkasını düşünmüyorsunuz, sert bir frende kendi ayağınız çok daha kötü hale gelecek.

• araç otomatik ise ve sol ayağınızda problem varsa sorun olmaz.

• Sorunuz;

İş içinse rapor alın, market içinse getir ya da migros hemen uygulamasini kurun , çocuk içinse servise yazdırın.

Hayat eve sığar..

Edit: Bende ayağımı kırmıştım, hastaneye gitmek için arkadaşımdan rica ettim arabamla götürmüştü. Eğer bu imkan da yoksa riske hiç gerek yok taksi çağırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 18 Eylül 2021; 22:14:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam size sanırım atel yapılmış . Atelin amacı daha fazla zarar almasını engellemek veya hasta opere olana kadar stabil etmek amaçlıdır . Mesela ayak bileğinin arkasında derin kesiği olan birini düşünün . Yara yıkanıp , tetanoz , antibiyotik verildikten sonra sinir , kas muayenesi yapılıp , aşil tendonu kesilmiş olarak görülebilir . ( geçenlerde karşılaştığım bir vaka idi trafik kazası sonucu ) . Hastanın açık yarası kapatıldı , daha fazla zedelenmemesi amacıyla sizinkiyle aynı işlem yapılıp hareket ettirmemesi istendi . Diğer günkü ameliyatına kadar o şekilde bekledi .

Bu yüzden kesinlikle uygun değil .

Şu an zaten zedelenmiş durumda olan dokunuz var . Üstüne bir darbe daha alınca 2-3 kemik kırığı veya eklemlerin yerinden çıkması sonucu sinirlerin zedelenmesi gibi durumlar yaşanabilir . Bu tarz riskleri almaya kesinlikle gerek yok .

Geçmiş olsun dilerim .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hangi ayağınız alçıya alındı?

Sol ayak ise ve otomatik vitesli arabanız varsa araç kullanmanızda sakınca yok bence.

Aksi durumda kullanmak çok tehlikeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.