Şimdi Ara

ALDESA RSI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Arabam Dacia Solenza 1.4 Motor. Bu motor aynı zamanda Clio Sybollerdede kullanılıyor. Aracıma yeni Aldesa RSI marka sıralı sistem LPG dönüşüm kiti taktırdım. İlk gün aracta başlarda birşey yoktu, ama uzun süre kullanımdan sonra belli devirlerde kesiklik yapmaya başladı, bir atlama oluyor, montaj yaptırdığım yere tekrar götürdüm, bindirler arabada onlarda aynısını hissetiler, sonra bir ayar yaptılar bir şey değişmedi. Sabah kalktığımda arabayı çalıştırdım araba benzinle silkelenerek çalışmaya başladı ve eksoz gazı arızası yanıp yanıp sönmeye başladı, sonra yola cıktım biraz daha yol aldıktan sonra düzeldi, zaten 1 km gittikten sornada gaza geçti araç ısınana kadar kesinti olmadı ama araç nezaman iyice ısındı kesintiler yeniden başlamaya başladı 2000 devir ile 3000 devir arasında bir yerde yapıyor sonra düzeliyor, her viteste bunu hissediyorum. Hoplaya zıplaya gidiyoruz... :) Bu neden kaynaklanır? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Taktırdığım yer bujilerden kayankalanabilir dedi ama arabanın bujileri yeni değişti.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cubido32 -- 5 Haziran 2008; 13:31:41 >

• Arkadaşlar Selamlar Yİne,

Gelişmeleri bildireyim, araba bu sefer benzinde gaz yememe, benzinle calışırken sarsıntılı çalışma ve devamlı yanıp sönen eksoz gazı işareti mevcut. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımını istiyorum lütfen. Durum gittikçe kötüleşiyor anlayacağınız :(

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cubido32 -- 5 Haziran 2008; 20:11:10 >
  • Selam, Kendi Kendime Konuşmaya Devam ediyorum :)

Araç serviste bilgisayar bağlandı bir hata vermedi, ustanın yol testinde, araba yığılma yapınca araça bakıldı ve benzinde çalışırken 1 nci enjeksiyonun çalışmadığı fakat lpg ye geçince çalıştığı teshisi kondu tabiki bunun bağlantıdan kaynaklandığı söylendi soketlerin oradan kaynaklanıyor diye soketler ve bağlantılar yeinlendi lpg servisinde, bu arada atlatma (kesinti olalyınada) sıfır takılan enjektörlerden birisi ağrızalı olduğu icin sebebiyet veriyorumuş, aferin Aldesaya Neyse atlama kalmadı ama her sabah araba çalıştığında yine sarsıntılı çalışıyor ve 1 nci enjeksiyon çalışmıyor, buji kablosunu normalde çıkartığında yığılma oluyor diğer enjeksiyonlarda ama bunda olmuyor buradan anlıyor usalar enjeksiyonun çalışmadığını. 1 nci enjeksiyonun çalışmaması neden kaynaklanıyor olabilir ?

Saygılarımla,

• Selam

Arkadaşlar

Sabahleyin arabanın sarsıntılı bir şekilde çalışması, tek enjeksiyonun çalışmamasının sebebi. ECU nun bozuk olmasından kaynaklanıyormuş, sıfır üründe iki şey ağrızalı çıktı, sistemin kötü olduğunu düsünmüyorum ama, Aldesa'nın ürünlerin testini daha iyi yapıp piyasaya vermesi gerekiyor sanırım. Yinede Varolsun Türk malları

Saygılarımla
  • dostum kralsın wallahi :) kendi kendine hallettin İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider.
  • şu an araba sorunsuz çalışıyormu peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daewoo tekleme yardım
    16 yıl önce açıldı
    arızalı ducato yardım
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.