10 gun once vodafon hat aldım tasımaya basvurdum 10 gunde tasınmayınca avaea bayiye gittim sordum baskası uzerine dediler o yuzden tasınmadı dediler aldıgım sehirde degilim ne yapabilirim simdi
hat senin adına açılmış olsaydı bile, hemen taşıma başvurusu yaptığın için vodafone tarafından kapatılacaktı.
quote:Orjinalden alıntı: ikincimurad nasıl yani kc gun beklemem lazım o konu tam olarak belli değil. birkaç ay içinde taşımak istesen bile kapatırlardı. bugünlerde böyle.
gecenlerde bi tane sıfır kontorlu vodafon alıp bankadan 20 kontor yukledim sonra o 20 kontoru harcadıktan sonra aveaya gecirdim sorun cıkmadı quote:Orjinalden alıntı: piri.reis hat senin adına açılmış olsaydı bile, hemen taşıma başvurusu yaptığın için vodafone tarafından kapatılacaktı.
vallahi yapabileceğin hiç bir şey yok.. bazen bayiler böyle uyanıklık yapıyorlar sözüm meclisten dışarı.. senin aldığın hat başkası üzerine çıkabilirken haberin olmadan senin üzerine de bir sürü hat olabilir.. onları da başkası kullanıyordur .. anlamanın en iyi yolu müşteri hizmetlerinin vereceği fax numarasına üzerinize kayıtlı telefon numaralarının bilgisini isteyebilirsin ama üzerinize açılmamış olan o hat için bir hak iddia edebileceğini sanmıyorum