Şimdi Ara

Aldığım Araç KM Düşürülmüş Çıktı. (EDİT) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
7.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: defiant82

Oha hem bol kronikli sorunlu 6 yaşında Opel alınmış hem de km deli düşmüş hem de deli paralar ödenmiş
    200 bine ö nerdiniginiz araç var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruined One

araba ne oldu?

Alıntıları Göster
    Aracı sattım Ford Fiesta 1.4.tdci idi ama bakımlı arabaydı evlat gitti

Aldığım Araç KM Düşürülmüş Çıktı. (EDİT)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önereceğim araba sana gelmez yalıtımlı dur konforludur diye almandir doook seslidir diye benim önereceğim sorunsuz masrafsız uzun ömürlü japonu napcan boşver benim önerilerimi alman iyidir eti etmisin devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Aracı sattım Ford Fiesta 1.4.tdci idi ama bakımlı arabaydı evlat gitti

Alıntıları Göster
    satarken km söuylediniz mi? ne kadar değer kaybettirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Önereceğim araba sana gelmez yalıtımlı dur konforludur diye almandir doook seslidir diye benim önereceğim sorunsuz masrafsız uzun ömürlü japonu napcan boşver benim önerilerimi alman iyidir eti etmisin devam
    ben tasarıma önem veriyorum, almandır tok sesidir değil.
  • Söyledim ilana yazmıştım bu yüzden 1.5 ayda sattım zaten , çünkü bir kez km düşürülmüş damgası yiyince araba millet diyor ki düşüren acaba kaç kez düşürdü ohooo vs

Anlatabildim mi 1 kez mı düşürmüş kullanan yoksa her sene mı? Kim bilecek bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruined One

ben tasarıma önem veriyorum, almandır tok sesidir değil.

Alıntıları Göster
    Olsun o da önemli tabi tasarım da önemli dağda bayırda piston kirsin kol çıkarsın motor blok çatlasın yağ eksiltsin bol bol rengarenk motor arıza ışıkları el ele dans etsin ama TASARİM çok önemli katılıyorum ve kararınızı saygı duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Söyledim ilana yazmıştım bu yüzden 1.5 ayda sattım zaten , çünkü bir kez km düşürülmüş damgası yiyince araba millet diyor ki düşüren acaba kaç kez düşürdü ohooo vs

Anlatabildim mi 1 kez mı düşürmüş kullanan yoksa her sene mı? Kim bilecek bunu?
    ne kadar değer kaybıyla sattınız?
  • Vallahi kardeşim değer kaybı çok göreceli , tramerde kaç tane hasar kaydından tut , boyası , değişeni , kilometresi yani sana şuan birşey söyleyemem ama alanda satanda memnun kaldı bu işten

Kilometre düşürülmüş araba satılmaz mı satılır ama zor olur çünkü alıcı düşünüyor bu işi yapan 1 kez mı yaptı acaba yoksa devamlı mı bilinmiyor bu yüzden herkes yanaşmıyor

• 187bin TL 2015 Astra 100binde ve 10-11 kez el değiştirmiş bilmiyorum ama ben o parayı vermezdim

Ha diyeceksin sen ne aldın , ben 2013 model Peugeot 308 1.6 HDI 92hp access 175bin km 85bin TL 2 parça boyalı sadece çok temiz içi dışı içime sindi

• Yapanlar müslüman değil mi ?

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-0-km-inci-beyaz-eat6-style-tech-cam-tavan-hayalet-tam-full-862973573/detay
    Benzinlisini 210-225 arasına bayilerde bulabilirsiniz. Ben olsam bunu alırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O adama servis parasını yedirme. Birincisi kendisinin bilmemesi bana inandırıcı gelmedi. Öğretmen maaşı ile 186k lık parayla alıp satmalık araba alıyorsa bu adamın bu ilk arabası değildir parayı buraya katlaya kadar 10 tane daha araba alıp satmıştır. İnandırıcı değil. Diyelim kendi de bilmiyordu öyleyse sıkıştır hocam memursa memurluğunu yapsın. Galericiyse galericiliğini yapsın. Hem işten anlamıyor hemde bu işe giriyorsa bırakın merhamet etmeyin. Mahkemeye verin her türlü kanıtlarsınız al satçı olduğunu. Siz 5000+ lirayı yolda bulmadınız böyle kendini uyanık zanneden tipik bir al satçıya yedirmenin lüzumu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Yapanlar müslüman değil mi ?
    Bolca allah diyorlar :) bende yeditepeyim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutBG

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-0-km-inci-beyaz-eat6-style-tech-cam-tavan-hayalet-tam-full-862973573/detay
    Benzinlisini 210-225 arasına bayilerde bulabilirsiniz. Ben olsam bunu alırdım.
    Saka mi bu Allah askina, sumugumu atmayacagin araba 276 bin. Bunu alana allah akil fikir versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Saka mi bu Allah askina, sumugumu atmayacagin araba 276 bin. Bunu alana allah akil fikir versin.

Alıntıları Göster
    Acıkcası bu arabalara bu parlaarı vermem..
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Ben 308 e 276 verilir diye bir laf etmedim. Sümüğümüzü atmaya layık gördüğünüz aracı çok merak ediyorum.

• Aracın benzinlisi 210-225 arasına satılmakta.

• quote:

Aracın benzinlisi 210-225 arasına satılmakta.
    hocam tasarım dili biraz eski değil mi arka kısım?
  • quote:

Ben 308 e 276 verilir diye bir laf etmedim. Sümüğümüzü atmaya layık gördüğünüz aracı çok merak ediyorum.
    Su dönemde arabam varsa degistirmem. Arabam yoksada gider en ucuzunu alirim, mesela egea.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.