Şimdi Ara

Aldığım Araç KM Düşürülmüş Çıktı. (EDİT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
7.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

benim basima gelse bırak servis ücretini kabul etmeyi üstüne para alırım. zamanımı bosa caldığı için.

yola gelmiyorsa şikayetci olurum. forumda bir sürü konu var emsal şekilde. her turlu kazanırsınız rahat olun.

5700 tl sanki ciklet parası. para bol heralde vazgeçebildiğinize göre. yazık.

üstüne 300 400 tl tarcanlar almıştır zaten. onu da talep edin. harcadığınız herşeyin faturasını saklayın. şikayetçi olun. başkasını yakamasın bidaha. bir bedeli oldugunu hatırlasın.
    Hocam bende istiyorum ama 2 sene o parayı almadan nasıl yapacağız? aracı kullansak kaza yapsak ne olacak? 9. sahibiymişiz alabileceğimizm alum mu poarayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

çok el değiştirmiş araçlardan neden uzak durmalıyız? işte bu konuyu açan arkadaşın yaşadığını yaşamamak için. çok el değiştirmiş, al-sata düşmüş araçların seceresi bilinmez, km'si düşürülmüştür, motorda gizli kronik sorunları olabilir. ilk sahibinden araç bulursanız onu kaçırmayın. magandadan barzodan araç almamaya dikkat edin.
    iade kabul etmezse ne yapmamı önerirsiniz binip değer farkı mı alayım illa iade diye tutturayım mı? 140 bin km aşırı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruined One

iade kabul etmezse ne yapmamı önerirsiniz binip değer farkı mı alayım illa iade diye tutturayım mı? 140 bin km aşırı mı?

Alıntıları Göster
    valla hiç başıma gelmedi ki böyle bir şey. km düşürmenin azı çoğu olmaz. kandırılmak aldatılmak insana koyar. avukat bir yakının varsa, ona bir danış.
  • Binmeyin ileride satmak isterseniz başınıza patlar. Arkadaşlar avukat vs demiş ama ben olsam bulaşır mıydım emin değilim. Uzun bir süreç olacak. Realist olalım, paranızı kurtarın arabayı verin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 19 Eylül 2020; 21:6:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu otoraporda hicbir seye dogru düzgün bakmadan nasıl böyle isim yapmıs hayret
  • Bu saatten sonra o araca binilmez. Ya paranızı geri alacaksınız ya da mahkemeye gideceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah be kardeşim araç sahiplik durumu sms ile sorgulanabiliyorken resmen kazıklanmak için çırpınmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahkemeye götürürsen kazanırsın forumda benzer bir konu vardı.
  • öncelikle geçmiş olsun, 50bin₺ye araç alırken ruhsat fotosu isreyip, tescil tarihine bakıp, sigortacıma sahiplik geçmişini araştırtıp alım satıma yelteniyorken, iyi cesaret sizinkisi. anlaşmışsınız artık ekstra istekte bulınmak ne kadar etik olur diyeceğim de karşı tarafın yaptığıyla örtüşür aslında. masrafları da isteyip araç bedeliyle birlikte alın, hiç olmadı yarı yarıya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte abi devlet böyle kanıtlandığı zaman önceki araç sahibine ceza kesse ya da zorunlu iade falan olsa miss gibi olur. Sadece km durumunda değil şu aslında ağır hasarlı olup hatasız satılanlar var ya onlar da dahil. 3. Dünya üklesi gibiyiz devlet sadece vergi alırken halkı düşünür.

• Hocam iyi bir avukat ile otoraporu bile dava edip tazminat davası açabilirsin. Eğer 5bin TL senin için gözden çıkarılacak değerse banada göndersene 5bin tl

• Bilmediğim için soruyorum, bu km. tespit cihazını edinmeleri test merkezleri için çok mu zor, çok mu pahalı? Bir dünya para almayı biliyorlar, ne var km. kontrolünü tarcanlar gibi yapsa hepsi madem.
  • Witwickyyy kullanıcısına yanıt
    50772833'ü yalnız telefon numarası sandım en başta 😜

• Al- satcıya ne araba satılır ne de alınır

• Ben yetkili serviste boya yaptırdım, kötüydü, herkes yapacak birşey yok dedi. Gittim mahkemeye verdim, 3 yıl sonra 5binlik işi yetkili servise 10bin tlye patlattım. Haddini bildireceksiniz ki bir daha cesaret edemesinler. Herkes işini adam gibi yapsın.

• 180binde araba almıştım 2016 yılında , bir gün merak ettim şu 3bin TL tramerde ne değişmiş diye sorguladım , mesaj geldi bakarken bir şey dikkatimi çekti 2014 yılında olan kaza bilgilerinde km 230bin yazıyordu şok oldum iki muayene arası km düşürülmüş ve ben alıp 1 ay sonra muayeneye sokmuştum , buda bir tüyodur alacağınız arabanın tramerini sorgulayın km hareketlerini oradanda kontrol edebilirsiniz

bizim millet hakediyor bunu zaten

Bir tane yağ kaçağı bile olmayan çok bakımlı araba satıyorum abi kilometre 160bin çokmuş yeaa diyor , kardeşim git sıfır araba al o zaman? Yada 500bin verdiğimiz Mercedes 150bin km gelince çöpe mi atacağız?

Bu ülkede boya ve kilometre takıntılı cahiller çok bırakın millet yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Bilmediğim için soruyorum, bu km. tespit cihazını edinmeleri test merkezleri için çok mu zor, çok mu pahalı? Bir dünya para almayı biliyorlar, ne var km. kontrolünü tarcanlar gibi yapsa hepsi madem.
    Anlayamazsın kardeşim km düşürme işini , sadece çok çok pahalı araçlarda beyinden silinemiyor bazı işlemler ve cihaz bağlantı logları vs , km düşürülme işini anlamanın imkanı yok alet cihaz ile vs

• Oha hem bol kronikli sorunlu 6 yaşında Opel alınmış hem de km deli düşmüş hem de deli paralar ödenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

180binde araba almıştım 2016 yılında , bir gün merak ettim şu 3bin TL tramerde ne değişmiş diye sorguladım , mesaj geldi bakarken bir şey dikkatimi çekti 2014 yılında olan kaza bilgilerinde km 230bin yazıyordu şok oldum iki muayene arası km düşürülmüş ve ben alıp 1 ay sonra muayeneye sokmuştum , buda bir tüyodur alacağınız arabanın tramerini sorgulayın km hareketlerini oradanda kontrol edebilirsiniz

bizim millet hakediyor bunu zaten

Bir tane yağ kaçağı bile olmayan çok bakımlı araba satıyorum abi kilometre 160bin çokmuş yeaa diyor , kardeşim git sıfır araba al o zaman? Yada 500bin verdiğimiz Mercedes 150bin km gelince çöpe mi atacağız?

Bu ülkede boya ve kilometre takıntılı cahiller çok bırakın millet yapsın
    araba ne oldu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.