Şimdi Ara

Aldığım Araç KM Düşürülmüş Çıktı. (EDİT) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
7.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Faizde bekleyeceğim galişba
  • Bakim ve noter ucretlerini alabildiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu devirde ya ilk sahibinden alıcaksın .yada 20-30 bine ayağını yerden kesecek, tamiri parçası ucuz araba alacaksın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis ücreti ve exper ücretlerinide geri alabildiniz mi yoksa sadece araç ücretinimi aldınız ? Zararınız oldu mu ?

• Hocam öncellikle geçmiş olsun ama araç almadan önce en azından şunlar yapılması gerekiyor

1) sigortam 360 diye bir sbm sitesi var telefon kısa mesajlaDa oluyor bu anlattığım .Oradan ilk sahibi mi yada kaç Yıldır o kişide sorgulatın.
    Benim kriterim ilk sahibi olması yada araç eski ise min 2-3Yıldır onda olması..

Burda detay sorgusunda kaskolu olup olmadığı yazar. Ben kaskosuz kullanılan ikinci el araba almam. Çünkü büyük bir hasar olmuşsa büyük olasılıkla kaskodan yaptıracaktır,

2) şase no ruhsat bilgisini alabilirseniz sigortacınıza danışıp kaçıncı sahibi ve bundan önce kaç sahip değiştirmiş öğrenebilirsiniz.

3) sahibinin ne iş yaptığını Google dan yada sosyal medyadan aratın.
    4) ptt Avm dem km sorgusu yaptırın . Her iki yıldaki artış düzenli mi kontrol edin. Örneğin 2 yılda 45.000 sonraki iki yıl 10.000 yaptıysa ben şüpheye düşerim,
    5) Yüksek rakam vereceksem 200 bin vs yetkili servis bakımlı olmasını beklerim buradan da km sorgulaması ve servis geçmişini araştırırım.
    6) Ekspertiz haricinde bir de mekanik olarak yetkili servis yada özel servise baktırırım.

Bunlar benim düşüncem normal hayatımda da kimseye güvenmem, O nedenle sıfır aldım araçlarımı ve onları da boya ölçer ile kontrol ettim.
    Aracımı bir kaç al satçıya satmayıp . Az biraz üstüne şirkette çalışan birine sattım. Ha evet bekledim uğraştım ama sonunda kafam rahat oldu..
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstranger09 -- 27 Eylül 2020; 12:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Servis ücreti ve exper ücretlerinide geri alabildiniz mi yoksa sadece araç ücretinimi aldınız ? Zararınız oldu mu ?
    Eksperden aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

Bu mesaj silindi.
    Özelden atarım hocam isterseniz.
  • Zararınız olmadı o zaman süper :) experede ders olmuştur umarım .

• Ne yaptınız hocam aracınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Ne yaptınız hocam aracınızı.
    İade ettim hocam.
  • Bakım ücretini bırakmazdım. Sonuçta mahkeme sürecinde de araç sizde olacaktı.

• Haftaya kalmaz servis bakimlari tam,son bakimda 5700 tl masraf ettim deyip,15 bin fazlasina ilana koyarlar

• Masrafınızı almadınız mı 🧐

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.