Şimdi Ara

Aldığım Araç KM Düşürülmüş Çıktı. (EDİT) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
7.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu biz almayı düşündüğümüz her araca km sorgusu yapıyoruz 7 8 lira bisey zaten, sigortadan sorduruyoruz. Üstüne ciddi oldugumuz her araca gezenadam gonderiyoruz 250 300 lira verip. Sonuçta az değil 180bin lira. Umarım tatsızlık çıkmadan çözülür. Ama km düşüren belli ise masrafınızı ondan alın. Arabayı yaptırıp veriyorsunuz çünkü... Ha araba temiz ben buna boyle binerim ama satarken nolacak diyorsanız km yi esko haline geri yükseltin (dusurme varsa yukseltme de vardir 😅)

Bu arada mahkeme ile sorununuz mutlaka çözülür. Oyle yillar süreceğini de sanmıyorum. Takibini yaparsaniz en gec 1 senede sonuc alirsiniz bence. En azindan icinize su serpilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 20 Eylül 2020; 17:18:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 yaşında 100 bin km aracı 186 bine alıyorsunuz, üstüne üstlük 10 gün sahipliği olmayan birinden.

Yazık valla bu paralar nerelere gidiyor böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biizm bir tanıdıkta da çıkmıştı

bu gibi şeyleri yapanlara ağır ceza gelmesi şart
  • Mahkemeye ver diyen arkadaşlar için önemli not !!!!!!!!!!!!!

İş arkadaşımın aldığı megane 2 aracı km düşürülmüş çıktı, satan kişi ilk başta haberim yok vs dedi şimdi arazi modunda telefonları iptal. Tam 2 yıl önce savcılığa verildi şikayetçi olundu Çok acıdır hala sonuç yok adalet sisteminin hızı hakkında bilginiz olsun diye yazıyorum....
  • Araba geri verilebilirse plaka ifşalanacaktır; geri verilmezse benim elimde patlamasın, başkasına kazıklayım diye ifşalanmayacaktır

• kardeşim bak bende audi mercedes leon fr veya astra excellence çok sevdiğim bir araç alabilirdim lakin gittim sıfır egea aldım sırf bu ülkedeki insanlar yüzünden güven problemi dolandırıcılar çok fazla geçmiş olsun
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    araç alırken boya-değişen durumunu sormadan önce bu dediğiniz soruyu sorarım hep.

alacağım aracın en az bir yıl aynı kullanıcıda kalması benim için önemli. çünkü bindiğin aracı 1 yılda anca tanıyorsun tüm sıkıntılarını biliyorsun. Al-satcıdan alacağın araç hakkında km/motor anlamında net bir cevap alamazsın. al satcılardan sadece boya-değişen durumunu öğrenirsin :) motor şanzıman sıkıntısız yazarlar genelde :)
  • Öncelikle geçmiş olsun.

Hırsızın tabiki suçu var,ve siz 6 bin TL zarar edebilirseniz bu işten kendinizi şanslı hissedeceksiniz ,bu sizin probleminiz bişey diyemem .yaşamayan bilemez.

Sözüm burayı okuyan araç alma arifesindeki arkadaşlara.arac alırken hepi topu uyulması gereken 4-5 kural var.50 TL ye t shirt almıyorsunuz .gozunuzu döndüren nedir?yer gök araba.o olmazsa başkası olur.birde sahibi evle takasa girmiş.hep öyle olur zaten.hic bir al satıcı ben al satciyim demez

• Araç almayı düşünen kişinin yapması gerekenler,

- Sigortacısı varsa (yoksa bir tanıdığı vasıtasıyla) aracın kaç sahibi olduğunu görebilir. Sigorta yaptıran kişi ve kurum sayısı sistemde gözükür..

- Servise giriş çıkış yaptığı kilometreleri ve yazılı bakım sayısı kontrolü yapılmalı.. (15 bin kilometrede bir bakım ise araç 90 bin kilometrede ise 6. bakımına girmiş veya girecek olmalı..)

- Tramer kaydını geçtik artık Airbag kontrolü gözle bakılmalı, ciddi bir kaybınızı önler..

Bu 3 konu dışında aracın diri olması, içinize sinmesi ve arabayı buldum alıp gidelim dememek lazım..
  • bihepciğim eskiden e devletten en son ne zaman el değiştirmiş bilgisine bakılıyordu şerefsizler onuda bitirdi,kapattı. Araç en son ne zaman satılmış,el değiştirmiş gözüküyordu. Sonuç ne oldu ? Adam parayı verdi mi ?
  • Burada suç arabayı alanda satanda değil. bunca olaya rağmen ekspere sokulmadan araba alınır mı ?
  • Kardeşim aynı duruma bende düştüm. Avukatların dünya para istemesi mi, mahkemenin yıllar sürmesi mi. Ben 5 bin 10 bin zarara da razıyım. Eşekten düşenin halinden elekten düşen anlar.en ucuz ve en kolay kurulma yolu hangisi ise onu seç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir avukata, km düşürüldüğünü belgeli ispatıyla beraber zararınızın tazmini için ihtar çektirmelisiniz. Belki tırsıp bir ortayol bulunur.
    Aracın km sini de düzelttirin diyeceğim ama neye faydası olur bilmiyorum.

• Lee-on! kullanıcısına yanıt
    Hakaret davası bile 1 yılda sonuçlanmazken bu dava en az 2 yıl sürer.hele ki süreci uzatmak için her türlü dalavereyi yapan karşı avukat olursa yandınız.

• bu nedenle plastik direksiyonlu boş paket sıfırların peşinde koşuyoruz.
  • Arabayı iade ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Burada suç arabayı alanda satanda değil. bunca olaya rağmen ekspere sokulmadan araba alınır mı ?
    Dostum tek akıllı sizsiniz, ekspere soktuğumu söyledim zaten. Şu kücümseyici tarzdan vazgeçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

bihepciğim eskiden e devletten en son ne zaman el değiştirmiş bilgisine bakılıyordu şerefsizler onuda bitirdi,kapattı. Araç en son ne zaman satılmış,el değiştirmiş gözüküyordu. Sonuç ne oldu ? Adam parayı verdi mi ?
    İade ettim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

araç alırken boya-değişen durumunu sormadan önce bu dediğiniz soruyu sorarım hep.

alacağım aracın en az bir yıl aynı kullanıcıda kalması benim için önemli. çünkü bindiğin aracı 1 yılda anca tanıyorsun tüm sıkıntılarını biliyorsun. Al-satcıdan alacağın araç hakkında km/motor anlamında net bir cevap alamazsın. al satcılardan sadece boya-değişen durumunu öğrenirsin :) motor şanzıman sıkıntısız yazarlar genelde :)
    Bu dönemde kimsede 1 yıl kalmıyor araçlar maalesef.
    Herkes al satçı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Öyle bir ortam ki;

100.000 e şunu alacağıma teneke diye 150.000 e şunu alırım diyorsun sonra 150 buna vereceğime şuna şunu veririm diyorsun
    200e dayandım öyle öyle
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.