Şimdi Ara

Aldığım Araç KM Düşürülmüş Çıktı. (EDİT) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
7.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 model aracın 9. sahibi olacağımı bilsem yarı fiyatına alırdım vallahi iyicesaret 186 bin verip almak. Adam sizi oyalıyor gelmicek.
  • Bence değil ama bence tabii ki öznel bir durum. Fakat içinin astradan çok çok daha modern olduğunu düşünüyorum. Ayrıca 0km c segmenti 220k ya. Oldukça da dolu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko33

2015 model aracın 9. sahibi olacağımı bilsem yarı fiyatına alırdım vallahi iyicesaret 186 bin verip almak. Adam sizi oyalıyor gelmicek.
    Uçak bileitni attı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruined One

Alamıyoruz ki abi elimizde 220 bin tl vardı C sınıfı 0 araç alamıyoruz.

Alıntıları Göster
    Adamlar doğru bile söylemiş olsa 186 bine 97.000 km de astra alacağıma 200.000 lira liste fiyatı olan 0 km astrayı alırım.
    Olmuyorsa 162.000 lira olan 0km otomatik corolla vision alırım.
    Bayide yoksa bile sıraya girer 1 ay sonra alırım. Milletin 100.000 km binip hoşafını çıkarttığı araba yerine boş arabaya binerim 1 ay da beklerim 0 arabaya binerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 20 Eylül 2020; 0:20:14 >
  • quote:

Uçak bileitni attı hocam.

Alıntıları Göster
    kardeşim sana tavsiyem aracı inşallah verebilirsen 2020 1.6 boş corolla elantra vs al temiz temiz bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxmaster

Adamlar doğru bile söylemiş olsa 186 bine 97.000 km de astra alacağıma 200.000 lira liste fiyatı olan 0 km astrayı alırım.
    Olmuyorsa 162.000 lira olan 0km otomatik corolla vision alırım.
    Bayide yoksa bile sıraya girer 1 ay sonra alırım. Milletin 100.000 km binip hoşafını çıkarttığı araba yerine boş arabaya binerim 1 ay da beklerim 0 arabaya binerim.

Alıntıları Göster
    araba var mı alalım hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko33

kardeşim sana tavsiyem aracı inşallah verebilirsen 2020 1.6 boş corolla elantra vs al temiz temiz bin

Alıntıları Göster
    hocam ilk aracım, hb istiyorum op yüzden.
  • 10.el 5 yaşında araba 180.000 TL... Vay anasını...

• paranızı gerı wermesı guzel ınsallah werır gerı alacaksa dırek atla gıt bekleme nolmus bu arac fıyatları sıfır bı araba yok mu o paralara 190bın tl ye kafan rahat olur en azından
  • quote:

araba var mı alalım hocam..

Alıntıları Göster
    Hocam öncelikle kişisel görüşüm böyle bir dönemde hb olacak diye diretmeyin derim .Çünkü birinci öncelik temiz bir arabaya sorunsuz olarak binmek olmalı. Diğer herşey bunun arkasından gelir. Bir diğer kriterse eldeki bütçenin izin verdiği en kaliteli arabaya en uygun toplam sahip olma maliyetiyle erişmektir.

0 araç için bütçenize uygun seçeneklerde çevre illerdeki bayileri telefonla arayın araba varsa direkt alırsınız.Araba yoksa mecburen sıraya girersiniz.Dediğim gibi en fazla bayide araba yoktur sıraya girip gelene kadar beklersiniz.

Şimdilik önemli olan aldığınız aracı geri verebilmeniz. KM ile oynanmış olduğu ile ilgili raporunuz var zaten. Yasal olarak geri verme hakkınız var.

0 olarak benim f/p açısından makul bulduğum araçlar ise
    1)Astra gsline dizel otomatik 229.700 lira
    2)Corolla sedan 1.6 visin otomatik 162.000 lira
    Muhtemel bayiler 5 6 bin lira da aksesuardan giydirecektir ama yine de f/p olarak bu 0 araçlar mevcut 2. el piyasasıyla kıyaslandığında şahsi fikrimce daha avantajlı olacaktır.
    Başka f/p seçenekler de olabilir bu nedenle siz de bayileri gezerek bir araştırma yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 20 Eylül 2020; 0:47:29 >

• Hocam hiç araba bulamazsan Yeni corsa al bin sıfır sıfırdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sasirmadim
    Km düsürülmeyen arac yok zaten piyasada hic bir aracin km sine güvenilmez
    Adamlar her muayene öncesi sanayide 30-40₺ ye kmsini düsürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekspertiz yaptık.
    OTORAPOR'dan.
    Sadece orada çıkmadı.

Alıntıları Göster
    Otorapor'a götüreceğinize kendiniz baksanız daha iyi . Tarcanlar keşke her şehire açılsa da böyleleri bitse.
  • Kimse doğru düzgün bir şey söylemeyip, sanki bir tekme daha atmış arkadaş belli ki bilmiyor bu işleri, ilk arabasıymış ki bilmek zorunda da değil gelmiş başına bir iş; yok o paraya o araba bilmem ne

Hocam ne yaparsanız yapın sizle ilgili eğer mahkemeye vermeyi mantıklı buluyorsanız bunu deneyin. Servis parası size kalmış evet haklısınız ama adamla da anlaşılmış artık servis parasını da ver diyemezsiniz deseniz adam yokuşa sürecek bence servis ücretini de vermesini vermez ise mahkeme yoluna gideceğinizi söylebilirsiniz. Bu noktada akıl vermek istemiyorum çünkü sizin kararınıza müdail olmak istemem. Başınıza kötü bir şey gelmiş. Büyük geçmiş olsun. Burada bir çok insanı ciddiye almayın gönlünüze göre araç alın ama tedbirli de olun bu olay tecrübe olsun size.
    Umarım başınız ağrımadan sorununuz çözülür. Buradaki insanların yaptığı yorumları da ciddiye almayın. Çoğu 15 yaşında çocuk gibi yorumlar yazmış ki bu kişiler benim abi diyeceğim yaştalar üzücü :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 20 Eylül 2020; 14:46:25 >

• Aracın KM sini düşürmekten dolayı ceza alan birçok insan var. Ben senin yerinde olsam aracı geri al masraflarımı öde yoksa savcılığa şikayet ederim, aracı yedi emin teslim ederim. Dava 2 sene sürerse binlerce lira otopark parası ödersin. Ceza alırsın hatta içeride yatarsın. Dava masraflarıyla arabanın 2 katı paraya mal olur falan der korkutur masrafımla birlikte hepsini ödemesini isterdim. Geri adım atma. Ben de zamanında bir araç aldım. Motor ve airbag işlemli çıkınca hemen noterden ihtar çektim iade ettim.
    Hocam şunu unutma. Öncelik iade talebini en kısa sürede yapmalısın yoksa dava açarsın mahkeme red verir çünkü aracın ayıbını öğrendiğin en kısa sürede talebini satıcıya iletmen bunu da kayıt altına alman lazım. 1 ay sonra dava açanın reddedildiğini biliyorum hatta adliyede katiptim bu kararı veren hakim anlatmıştı bana durumu.
    Öncelikle adamı ara. De ki telefonum ses kaydı yapıyor. Bana sattığın aracın kmsi ile oynanmış daha önceden söylemiştim ama kayıt altına almak için arıyorum. Aracı iade etmek istiyorum. Aracın km ile oynanması suçtur sen de biliyorsun. Aracın bedeli ile yapmış olduğum masrafı iade etmen gerekiyor. Aksi takdirde iade için dava açıcam ayrıca kmsini düşürdüğünüz için de savcılığa suç duyurusunda bulunucam. Sana ihtarımdır de. Kapat. Ondan sonra kendi yusuflar zaten merak etme. Bu söylediğim senin kurtuluş biletin. Mahkeme kısmı üzün sürebilir ama adam alıcam der seni bir ay oyalarsa mahkemeye verdiğinde adam derki arabanın bir şeylerini öğrenmek için arıyordu iade edicem demedi. Kanıtlayamazsın iade etmek istediğini. Sms whatsapp falan da iade için bir kanıt sayılabilir ama en iyisi kendi ses kaydı.
    Söylemedi deme seni oyalar araba elinde kalır...

• "Kol kırılır yen içinde kalır" bu değil. (Gerçi doğru anlamıyla bile saçma ve sakat bir dünya görüşü ama yine de sizin durumda hiç uymuyor)

• quote:

Bolca allah diyorlar :) bende yeditepeyim bu arada

Alıntıları Göster
    Benim çok oldu hocam mezun olalı. Okuyor musunuz şu anda ?

• Geri vermek yerine hakkınız olan ayıp oranında bedel iadesi hakkınızı kullanın . 5-10 bin alın binin . Ama 9. Sahiplik şüpheli nie o kadar el değiştirmiş araç ?

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 dakika şimdi noterde satış kağıdında bir kısım var "Aracı mevcut durumuyla görerek ve beğenerek alıyorum" gibisinden birşeydi ve sen bunun altına imza atıyorsun ve arabayı alıyorsun bu noktadan sonra dava açsan ne değişecek?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.