beyler 12 aralıkta orda olacağım nasıl bir yerdir bilen duyan orda yapan varmıdır? birde nasıl gidicem ben oraya?
Devre olucaz galiba :)
quote:
Orijinalden alıntı: pesimistim11
Devre olucaz galiba :)
Benim de burası. Bakalım neyle karşılacaz.
quote:
Orijinalden alıntı: nikbinn
Benim de burası. Bakalım neyle karşılacaz.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ben de oradayım kısmetse görüşürük :) de burayla ilgili bilgi yok denecek kadar az . var mı bir bilgisi olan. ?
quote:
Orijinalden alıntı: ufulii
Arkadaşlar ben de oradayım kısmetse görüşürük :) de burayla ilgili bilgi yok denecek kadar az . var mı bir bilgisi olan. ?
Alıntıları Göster
Bende oradayım, hakkında iyi diyorlardıda adres çok açıklayıcı olmuş sağolsunlar :D bide araçla nasıl gidilir bilen ist anadolu yakasında oturan arkadaşlar yardımcı olursalar çok sevinirim. Hepimize şimdiden hayırlı teskereler.
quote:
Orijinalden alıntı: osmözdmr
Bende oradayım, hakkında iyi diyorlardıda adres çok açıklayıcı olmuş sağolsunlar :D bide araçla nasıl gidilir bilen ist anadolu yakasında oturan arkadaşlar yardımcı olursalar çok sevinirim. Hepimize şimdiden hayırlı teskereler.
Alıntıları Göster
varmı gidecek tertibim 357.dönemden konuyu Hortlattım ama :)
quote:
Orijinalden alıntı: asvel21
varmı gidecek tertibim 357.dönemden konuyu Hortlattım ama :)
Alıntıları Göster
Benimde Acemi Alemdağ 1.grup.
udb12U
kullanıcısına yanıt
burası tam olarak nerede :D benimde burası, 5 kasım teslim
buraya nasıl gideriz acaba, bir yardımcı olun
serkan_119S
kullanıcısına yanıt
Bende tam olarak bilmiyorum. Fakat aşağıdaki linkte bir arkadaş hem anlatmış hem nasıl gidilir taif etmiş.
benimde alemdağ da ama hakkında pek bilgi denk gelmedi =( 2. celp
Adam ist acemi birligi ist cikmis minibusle eve gidip geliyor
sessiz olS
kullanıcısına yanıt
hayırlısıyla aralık da gideceğim ama hakkında pek bilgi bulamadım. biraz anlatabilir misin?
Alemdağ komando birliği çekmekoy taşdelen yakınlarında bir birlik.Öncelikle buraya düşenler çok şanslılar bunu bilsinler.komutanları bir kaç kişi dışında hepsi çok iyi ve anlayışlılar.koğuşlar 4 kişilik ve geniş yeni yapılmış tek katli bir bina yemekleri ne söylenecek bir laf yok lokanta dan farksız içerisinde tv internet cafe masa tenisi bilardo voleybol basketbol gibi vakit geçirebileceğiniz yerler bulunmakta.devrecılik yok sıracilik var ve gerçekten çok rahat bir askerlik yapacaksınız emin olun.bana girişte alemdağ tatil köyüne hoşgeldin demişlerdi dalga geçiyola diye pek umursamamıştım ama dedikleri kadar varmis yani ıstanbulda olmasıda bir avantaj herkes buranın kıymetini bilsin yardımcı olabildiysem ne mutlu yeni gördüm konuyu anılarım canlandı birden herkese hayırlı teskereler.
2019 kasım-36b varsa bana ulaşabilir :)
GGRY
kullanıcısına yanıt
Mart 2019 benim ki
LichtenbergL
kullanıcısına yanıt
Haydaa bu bildiğin bedelli işte :D 4 kişilik koğuşlar internet cafeler :D
Mayıs 2019 da benim.
en ballı yerlerden birine düşmüşsünüz ya :D İstanbul'dasınız hacı daha ne istiyosunuz :D
quote:
Orijinalden alıntı: Jokeriss
Haydaa bu bildiğin bedelli işte :D 4 kişilik koğuşlar internet cafeler :D
Uzun dönemlere o 4 kişilik koğuş imkanı sunuluyor kardeşim Bedelliler büyük ihtimalle 1. Tabur binası Kalır 100 kişilik koğuşlar