Şimdi Ara

alfa 156 (2004-2005 model) almak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdaki bütün yazılanları okudum. ancak bu 156 lar hakkında kimi aşırı derecede iyi şeyler söylüyor. kimide aman yaklaşma ölürsün bitersin türünden yazılar yazmışlar. nedir bu işin aslı. kullanıpta normal masrafları haricinde masraf çıkarmadan binen arkadaş yok mu? almayı kafaya koydum ama aklımda karışmadı değil hani. bir bilen etraflıca açıklarsa benim gibi düşünenlere yardımcı olur sanırım.

• Ben daha 1 ay olmadı 2005 156 aldım kötü anlatanlara kulaklarımı tıkadım şimdi kötü anlatanlar ağızlarının sular akarken bakıyolar :) Ben memnunum aabayı keyif için kullanıyorsan şiddetle tavsiye ederim Henüz servisle işim olmadı ama araştırmalarım parçalarının bir çok arabadan daha ucuz olduğu servis masrafıda Hondadan daha ucuz olduğunu gördüm.Bir arabaya bakarsan onu üzmezsen oda seni üzmez . Tüm arabalar için geçerlli bir kural bu tabi.Çok kalite dediğimiz Audi lerin (yüksek modelleri hakkında bir fikrim yok) kronik ve mekanik bir çok arıza yüzünden servislerden çıkmadıklarını iyi biliyorum .ve Servis maliyetleri çok yüksek.En azından bir gün Alfaya bin ondan sonra karar ver derim.Birde atıp tutanlara bir sor önce Alfa kullandınmı yada bir Alfa sahibi oldunmu diye bak ne diyecekler sana.Hiçmi sorun yok vardır tabi sorunsuz araba varmı ama bir çok şeyi onun direksiyonuna oturduğunda unutacağından eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: heawen

Ben daha 1 ay olmadı 2005 156 aldım kötü anlatanlara kulaklarımı tıkadım şimdi kötü anlatanlar ağızlarının sular akarken bakıyolar :) Ben memnunum aabayı keyif için kullanıyorsan şiddetle tavsiye ederim Henüz servisle işim olmadı ama araştırmalarım parçalarının bir çok arabadan daha ucuz olduğu servis masrafıda Hondadan daha ucuz olduğunu gördüm.Bir arabaya bakarsan onu üzmezsen oda seni üzmez . Tüm arabalar için geçerlli bir kural bu tabi.Çok kalite dediğimiz Audi lerin (yüksek modelleri hakkında bir fikrim yok) kronik ve mekanik bir çok arıza yüzünden servislerden çıkmadıklarını iyi biliyorum .ve Servis maliyetleri çok yüksek.En azından bir gün Alfaya bin ondan sonra karar ver derim.Birde atıp tutanlara bir sor önce Alfa kullandınmı yada bir Alfa sahibi oldunmu diye bak ne diyecekler sana.Hiçmi sorun yok vardır tabi sorunsuz araba varmı ama bir çok şeyi onun direksiyonuna oturduğunda unutacağından eminim.

bende ekleme yapayım kul yapısı sonucta sorunsuz arac yoktur.oncelıkle kronık sorun evet var varyator suan sıfır varyator 605 lıra takma ucretı acmısken trıgerde degıstıreyım dedınmı 1.000-1.200 lıra masraf tabı bu 50.000 de bır yapılıyor artık oda nasıl varyator tamırı yapılıyor bozuldugunda dızel sesı alıyosun arac soguk calıstıgında 4-5 sanıye oluyor oda sonra kesıyor ama bır sure sonra canını sıkıyor bu ses ınsanın sole bsıey 55.000 de aldım aracı 65000 de ses almaya basladım 55000 de agır bakımalr varyator degıstırdıgım halde ama sonradan orendımkı sabahları yada arabaya ılk bındıgınde rolantıde 1 dk calıstırcaksın sonra hareket edıceksın kesınlıkle gaz vermıceksın rolantıde calsıırken.bolece omru uzuyor varyatorun.tamır ettırdıgındede 10-20 bın arası ses almıyosun tamırıde 100-125 lıra 2 tamır olsa zaten agır bakım zamnı gelıyor.bu arada bende 147 var forumu takıp ettıysen solemısımdır muhakkak.alfaya bıneceksen kucuk tıkırtılara kulagını tıkayacaksın bıde kafana takılan olursa en dogru bılgı kullananlardadır sorabılırsın.bide on alt takım cok cabuk yıpranıyor cok dıkkatlı kullanmak lazım.istersen iyi yanlarınıda yazayım vırajda megane ların yada astraların gırdıgı vıraja 90 la ben 120 le gırıyorum tık dıye cıkıyorum ama bı meganla kapısmıstım ılk aldıgımda pis bır vıraja gırdık 120 le gırdım oda aynı megane basladı savrulmaya zor topladı tabı ben uzadım vırajda full donanımlı 156 mk2 147 de eskı yenı kasa her full donanımında var asr-vdc var bunalrda senı yoldan cıkarmaz kesınlıkle tabı lastıklerın ıyı olucak.esp yanılmıyorsan donanımsız modellerındede var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 24 Mart 2010; 11:00:23 >

• herkese teşekkürler. temiz 2004-2005 model 156 arayışım sürüyor.
  • bende arıyorum ama bulmak zor, 2006 156
  • 2004 156 sahibiyim arabamın 3. sahibiyim tercihimi Alfa'dan yana kullandığım için hiçte pişman değilim, fakat tek pişman olduğum nokta (Aslında biraz kısmet işi, biraz da maddiyattan dolayı) şimdiki kullandığım 156'ımın ilk sahibi olamamak, ama olsun bunada şükür :)
  • arayıslar ne durumda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.