Şimdi Ara

Alfa 156 alacam önerilerinizi bekliyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır araştırmalarım sonucu Alfa 156 almaya karar verdim. Alfa konusunda tecrübesizim. aşagıda bir iki lian var önerilerinizi bekliyorum fiyatlar normalmi yoksa eylül sonrasını beklemem daha mı mantıklı fiyatlar yüksek mi daha düşer mi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-bu-fiyata-alfa-yok-93786651/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-156-distinctive-89611404/detay

Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Teşekkürler, Saygılar..

• Zaten piyasa ortalamasından fazlasıyla düşük araçlara bakmışsınız. Fiyatlar düşmez, aksine bu fiyatların altında zaten mk2 almanız mümkün değil. Daha uygun fiyata daha temiz mk1 kasalardan almanız veya 147lere yönelmeniz daha mantıklı duruyor. Aksi takdirde bu fiyata alacağınız araçların muhtemelen daha fazla bakıma ihtiyacı olacağından yine ortalama fiyatlarda almış gibi olacaksınız.
  • eski kasa 2004 önceki 156 ları 2004 snrası yeni kasalara çevirme maliyeti ne kadar olur tampon, kaporta, farlar , yan çamurluk galiba deişecekler tahmini fiyat bilginiz varmı acaba.. Teşekkrler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: önumankilic

eski kasa 2004 önceki 156 ları 2004 snrası yeni kasalara çevirme maliyeti ne kadar olur tampon, kaporta, farlar , yan çamurluk galiba deişecekler tahmini fiyat bilginiz varmı acaba.. Teşekkrler.

O maliyete mk2 alırsınız zaten. Ayrıca mk1 ile mk2'nin dışındaki tüm farklılıklar ön tarafta değil. Arka tampon, stoplar, bagaj kapağı da farklı.

Bir de bu tip değişimler ikinci elde sıkıntı yaratacaktır. Çünkü genellikle önden kazalı araçları olan kişiler bu değişimlere gidiyor ve satarken iyi bir imaj oluşturmuyor.
  • bence baktığınız araçlar fiyat noktasında oldukça uygun. tabi ben bu makinaların kullanıcılarının diğer marka kullanıcılarına göre daha titiz insanlar olduğu yaklaşımıyla söylüyorum bunu. bir ALFA'yı standart kullanımla 300-350 bin km rahat kullanırsınız fakat şu var bir Alfayı da corolla kullanır gibi kullanmak biraz zordur, insanın kanını kaynatır bu aletler. ivmelenmesi,yol tutuşu, üst devirlerdeki motor sesi, kıvraklığı gibi kabiliyetlerini tanıdıkça daha performanslı kullanırsın, yani Alfa'da keyfin sonu yoktur.
    Gelelim piyasa meselesine, öncelikle şunu bil; her marka aracın müşterisi vardır. örneğin ben 2005 lancer kullandım aldığımda "piyasası yok satamazsın,zarar edersin" gibi yorumlar yaptı dostlarım ama ben 1 sene kullanım 1500 tl karla sattım hem de satışa koyduktan 3-5 gün sonra satıldı lancerim. işin aslı alfalar Türk piyasasında fazla değiller (renault,toyota,honda,ford gibi markalara kıyasla) ve bu bence dezavantaj değil avantaj oluyor. Çünkü gerçek alıcısı gelip seni buluyor, çünkü bir corollaya,civice,focusa nispetle alfa alıcısının alternatifi fazla değil.
    özet olarak 156 yı kesinlikle tavsiye ederim yeter ki temiz bir kullanıcı denk gelsin. servise baktır araç kazasızsa ve motor %85 ve üzeriyse gözü kapalı al, Alfa'ya bin arabaya biniyorum diyeceksin ve sonraki araban kesinlikle yine Alfa olacak. Ben de temizinden alfa alıcam bakıyorum şimdilik hakkımızda hayırlısı... ;)

• arkadaşlar teşekkürler. biraz daha bakmaya karar verdim. Temiz 156 denk geldiğinde kesinlikle Alfa alacam hayırlısı artık.
  • arkadaşlar 156 larda executive donanımda bose ses sistemi varmı?2004 ve önceki kasalar için soruyorum.2.0 ts olanlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cdmpf

arkadaşlar 156 larda executive donanımda bose ses sistemi varmı?2004 ve önceki kasalar için soruyorum.2.0 ts olanlar için

Mk1'lerde bose yok,sadece 2003 model dışı mk1 içi mk2 olan son dönem üretimlerde var.

Bence bose sistem olup olmaması araç seçimi için kriter olmamalı diye düşünmekteyim.

Ayrıca 156 alıyorsan da kaç model alırsan al,2 lt 155hp'lik model olmalı.
  • maliyet ne kadar olur bilginiz varmı peki çıkma parçalarda oluyr sdce bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

quote:

arkadaşlar 156 larda executive donanımda bose ses sistemi varmı?2004 ve önceki kasalar için soruyorum.2.0 ts olanlar için

Mk1'lerde bose yok,sadece 2003 model dışı mk1 içi mk2 olan son dönem üretimlerde var.

Bence bose sistem olup olmaması araç seçimi için kriter olmamalı diye düşünmekteyim.

en dolusu executive olanlar mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

quote:

en dolusu executive olanlar mı?

2'liklerde evet executive,ama genel anlamda fabrika çıkışı opsiyonlu nasıl alınmışsa ona göre değişir donanım.
    Kiminde sunroff olmaz,k,minde far yıkama,kimi deri istemez,kimi 2 kimi 4 airbagli felan filan ,denk gelmeli yani.

• valla arkadaşım ben de senin gibi oraya sor, buraya sor, ondan fikir al, bundan fikir al derken arabayı aldım. 2006 model alfa 156 distincive. BRC lpg si var. 99 binde. ve full orijinal. hiçbiryerinde el kadar boya yok. araba ilk elden. çok iyi kullanılmış. senin baktığın araçlar fiyat olarak oldukça düşük. o fiyata hala daha satılamayan alfayı sen hesapla artık. benim araba 27000 TL den satışa çıktı. kavga döğüş 25000 e aldım. ve anladım ki bu arabanın asla ucuzuna bakmayacan. 3-4 bin daha sıkıcan kendini temizini alıcan. alfa alıp masrafı ile uğraşmayı göze almak bence büyük risk. kötüsünü alıp cefasını çekeceğine, iyisini alıp sefasını sür. keyfini çıkar. böyle bi arabaya binmek kesinlikle bi ayrıcalık. inşallah alırsın ve ayrıcalığı sen de farkedersin
  • alfa alırken ucuza almayacaksın araştırıp iyisini al.
    ben 27000TL ye 156 2004 model(jamara siyahı) 27000km de sunroof deri koltuk(vişne çürük kırmızı) "her şey full" aldım ve arkadaşımdan aldım. arkadaşım sadece şehir dışında kullanmıştı şehir içi az yakan babasının arabasıyla dolaşmış.
    tabi alalı 10 ay oldu 42000KM ye geldim. bir 7-8 sene daha binerim çünkü sürüşü çok güzel.
    az yakmıyor(8 litre ortalama) ama lpg ile motoru yıpratmak istemiyorum. uzun süre binmek istiyorum çunku.
    Bu araba bu fiyata çok iyi bir sürüş zevki veriyor. 50-60bin TL lik arabalardan bence daha iyi.
    bakımını aksatma şahane araba.
    2.0 motor tabiki daha iyi, 1.6da ozellikle klima ile kullanırken kalkışlarda performans düşüşü hissediliyor. ama daha az yakıyor.
  • benim tavsiyem ne yap et bir ust mesajdaki parcali nin arabasini al :) saka bir yana dikkat etmen gereken en onemli husus sahibi. alfalar nazik araclar oldugundan onunla ilgilenen , seven bir sahibinin olmasi en buyuk etken. apaciler ne yazikki bu araclarin gucune kapilip hasat edebiloiyorlar. mk2 yerine temiz bir mk1 i tercih ederim. onlarda daha bir alfa ruhu var. mk2 ler ise bu ruhtan uzak. gene alfa ruhu dedim kizacak gene birileri simdi :)
  • bekleyın delı bır 156 ılanı verecegım ınsaallah
  • daha dolusu varsa lutfen ılanı gonderın ınceleyım yarın aktıf olacak ılan.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sunroofderikoltukdgtal-klmhiz-sbt-brc-daha-dolusu-yok-102097590/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiruysal -- 12 Ekim 2012; 11:46:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.