Şimdi Ara

Alfa erkekler baksın hele :Kız görünce eli saçına giden erkek tipi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar ne tür canlı oluyor çok saçma bir hareket değil mi?
    7-8 Arkadas grubu olarak takılıyoruz aramızdaki bazı canlılar ortamda bi kız görse elini direkt saçına atıyor hani kızdan hoşlandı desem kızla da hiç muhabbet başlatmıyor ne zaman kızlara baksa kızlar da Ona baksa elini saçına götürüp düzeltiyor birkaç kere sordum sebebini söylemeyip alaya alıyorlar bu heriflerin amacı ney yani kızlar buna düşüyorsa ben de yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1A9D98C6 -- 16 Nisan 2019; 22:2:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızı Görünce Eli Saçına Giden Erkek Tipi: Neden Saçlarını Düzeltirler?

Bir kızı gördüklerinde saçlarını düzelten erkekleri fark etmiş olabilirsin. Bu davranışın arkasında çeşitli nedenler olabilir:

Görünüşünü Geliştirme:

• Erkekler, saçlarını düzelterek daha iyi göründüklerini ve daha çekici göründüklerini düşünürler. Saçlarını düzenli ve bakımlı göstermek, kendilerine güvenmelerini sağlar.

İlgi Gösterme:

• Bazı erkekler, bir kızı gördüklerinde saçlarını düzelterek ona ilgi göstermeye çalışırlar. Bu hareket, dikkatini çekmek ve onunla iletişim kurmak istediklerini ifade edebilir.

Heyecan Belirtisi:

• Saçını düzeltme, bir erkeğin bir kızı gördüğünde heyecanlandığını gösterebilir. Bu bilinçsiz bir hareket olabilir ve sinirlerini yatıştırmaya veya gerginliklerini azaltmaya yardımcı olur.

Sosyal Normlar:

• Bazı kültürlerde, saçlarını düzeltmek sosyal bir norm olarak kabul edilir. Erkekler, bir kızı gördüklerinde saçlarını düzeltmeyi sosyal olarak uygun bir davranış olarak görebilirler.

Özbakım Rutini:

• Saçını düzeltme, bazı erkekler için bir özbakım rutininin parçasıdır. Saçlarının düzenli ve bakımlı görünmesini sağlayarak kendilerini daha iyi hissedebilirler.

Farklı Nedenler:

• Bir erkeğin saçını düzeltmesinin başka nedenleri de olabilir. Örneğin, saçları rüzgarda dağılmış olabilir veya gün içinde tozlanmış olabilir.

Sonuç:

Bir erkeğin bir kızı gördüğünde saçını düzeltmesi, çeşitli nedenlere dayanabilecek yaygın bir davranıştır. Görünüşünü geliştirmekten ilgi göstermeye kadar, bu hareket bir erkeğin duygusal veya sosyal durumunun bir yansıması olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Belki ondan değildir ben mesela sürekli saçımı bozarım dağıtırım ederim yumuşacık olduğundan oynarım sürekli parmaklarımın arasındadır saçım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Belki ondan değildir ben mesela sürekli saçımı bozarım dağıtırım ederim yumuşacık olduğundan oynarım sürekli parmaklarımın arasındadır saçım.
    Ama sadece kız bakınca yapıyorlar bu hareketi düşüyor mu kızlar buna
  • Kızlar düşüyorsa bende de saç var bu hareketle tavlanır mi
  • Saç 3 No beni etkilemez
  • Kanka sebebi şu kız görünce saçları muhtemelen dağılmış halde oluyor hemen düzeltiyorlar kızdan etkilendikleri için değil bilinçaltı karşı cinse karşı hoş görünme çabası var bende yapıyorum.Saçımı böyle yukarı atiyorum falan alışkanlık sebebsiz.
  • beni gören kızlarda öyle yapıyor ben hepsi bu zamana kadar bana aşık zannediyordum ama bilmiyorum yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    170 ama yakışıklı Bi erkek?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçgüdüsel bir şey bence. Fazla kaale almaya ve bir sorun olarak görmeye gerek yok.
  • Tamamen istemsiz bir eylem
  • onu ben de yapıyorum.

sen de yapıyor musun hocam?
    @Kanatlandırmayan_Redbull
  • 1. İstemsiz gidiyo
    2. Arkadaşın cringe şekilde etkilemek için yapıyor
    3. Kıza bilerek seni beğendim mesajı verip geri dönüt almaya çalışıyor
  • İyide bunu kızlarda yapıyor.
  • Dostum adamlarda artık tik olmuş ondan öyleler
  • Temsili türk erkeği....
    Alfa erkekler baksın hele :Kız görünce eli saçına giden erkek tipi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

1. İstemsiz gidiyo
    Kız da Onu kaale almıyor sonra gıcık oluyorlar dimi kıza hahahahaha şimdi anladım sürekli bi kızın dedikodusunu yapıyor bu herifler yani sadece bu kıza odaklanmışlar öyle diyim sınıfta dalga falan geçiyorlar kız yüz vermediği için olsa gerek ki hepsi gıcık olmuş ben de diyorum aslında iyi bi kız yani bu kadar abartılacak ne yapmış da gıcık etmiş bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

beni gören kızlarda öyle yapıyor ben hepsi bu zamana kadar bana aşık zannediyordum ama bilmiyorum yani
    Hocam bu nece egodur bele
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrightSilence

İçgüdüsel bir şey bence. Fazla kaale almaya ve bir sorun olarak görmeye gerek yok.
    Yok hocam hele aralarında birkaç tip var ki dışı sinek görse peşinden gidecek
    Birde kıza öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar edep de yok heriflerde sürekli kıza bakıyorlar derste hoca bile çaktı durumu bunlar nere bakıyor diye derste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

1. İstemsiz gidiyo
    Seni beğendim diyip mesaj vermek yerine bunu kıza söylemeyi niye düşünmüyorlar kıza gidip hoşlanıyorum senden demek çok mu zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1A9D98C6

Seni beğendim diyip mesaj vermek yerine bunu kıza söylemeyi niye düşünmüyorlar kıza gidip hoşlanıyorum senden demek çok mu zor

Alıntıları Göster
    Herkes için gidip konuşmak kolay olmayabilir tabi çünkü red yeme korkusu falan olur ama o şekilde dönüt alırsa gidip konuşması kolaylaşır normal olarak. Amaç bu ise tabi. Kesişmelerin falan da amacı bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 16 Nisan 2019; 22:11:48 >
  • Gerçek alfalar kendini belli etsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.