Şimdi Ara

Alfa Romeo 145 mi yoksa Volkswagen Polo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu yaz bu iki araçtan birini almayı düşünüyorum. 145i çok seviyorum dizayn olarak. Hız, sürüş keyfi ve serilik açısından da poloya göre daha önde. Araçların her ikiside 97,98 model tek kapı 1.6. Beygir olarak alfa 125 polo 75. Ama parça sıkıntısı bakımından alfa sorunlu biliyosunuz. Pahalıdır zor bulunur falan deniyor. Ama servislere sordum sıkıntı olmaz dediler. Yinede sizlerden fikir almak istedim. Benim gönlüm 145 ten yana ama sizlerin bilgi ve önerilerinizle kararımı değiştirebilirim acele yanlış karar vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 8 Mayıs 2012; 17:41:19 >

• Herkes gönlünün götürdüğü yere gidemez bakalım sen başarabilecek misin?
  • Kalbinizin sesini dinleyin bence.Acikcasi ikisinin arasında masraf bakimindan uçurum olacağını düşünmüyorum.Tabi birazda şans işi.
  • polonunda o modeli pek sorunsuz denemez neticede eski model araç alıyosun yerinde olsam alfa romeo yu almakta düşünmezdim
  • Açıkçası çevremdeki nerdeyse herkes ''al da gör .....'' şeklinde şeyler söylüyorlar alfa için ama ben yinede düne kadar alfadan yanaydım :) Çünkü elin söylediğine bakarsan araba alamassın diye bir laf vardır :) Sonra patronum olm alman arabası polo, hiç sıkıntı çekmessin rahat rahat binersin alfa üzer seni birdaha düşün fln deyince kafam karıştı tekrar. o yüzden sizlerden detaylı bilgi almak itedim özellikle alfa hakkında bilgisi olanlardan.

Ama gönlüm alfadan yana kesinlikle bunuda düşünerek yazın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 8 Mayıs 2012; 11:51:55 >
  • her gün keşke alfa alsaydım demektense kafan kurtulur.
    koyun olmayın çoban olun
  • tam istediğim cvpları alıyorum iyi mi :D %90 alfa %10 polodayım şu an :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alfaların 2. eli pek iyi değil biraz zorlanırsın, performansına diyecek yoktur.polo sağlamdır nede olsa alman arabası ama performansı alfa kadar değil.yerinde olsam bunlardan başka araçlara yönelirdim
  • Eski konularıma bakmanı tavsiye ederim. Bende 6aylık arayıştan sonra Alfa'dan vazgeçtim daha doğrusu aile karşı çıktı ve istediğim modeli bütçeme uymuyordu.

Nisan'da Polo aldım tek kapı. Ama Alfa hala aklımın bi kenarındadır. Kısmetse ileride 156-159gibi gerçek Alfa ruhu taşıyan bir araç alabilirim

TS motorlu ve 2000 model makyajlı kasa tavsiye ederim 145
  • Bence Alfa Romeo alin. En azindan adini dogru yazabildiginiz bir marka.
  • Gönlünüz hangisini istiyorsa onu alın.Ayrıca o yılların 145'i Polo'ya göre daha derli toplu duruyor.

Ama 2012 modeller arası olsa kesinlikle POLO.
  • teşekkükr ederim. Peki boxer veya twin spark hakkında söyleyecekleri olan var mı? boxer twin sparka göre daha fazla yakar dediler bana sadece. onun dışında olumsuz bir şey duymadım. Ama burda genelde twin spark önerilmiş. Benim baktığım ilanlar arasında ilgilendiğim araçlar boxer hep. Twin Spark çok az var aralırnda. Mesela 1.6 bir boxer ve 1.4 bir twinspark var ilanlar arasında. 1.4 TS ortalama 1000 lira daha pahalı. Hangisi daha mantıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 8 Mayıs 2012; 17:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccocuk61

alfaların 2. eli pek iyi değil biraz zorlanırsın, performansına diyecek yoktur.polo sağlamdır nede olsa alman arabası ama performansı alfa kadar değil.yerinde olsam bunlardan başka araçlara yönelirdim

ortalama 8000 ile 10000 arasında bir bütçem var. ne öneririsiniz peki?
  • Kesinlikle TS al. Bunun için Alfa forumlarını incelemeni öneririm. Ancak 10bin altına düzgün dolu bir TS biraz zor bulunuyor
  • forumda millet öyle bi yazmış ki alırsan son sahibi olursun sanayide dost edinirsin kendine pişman olursun her dk problem çıkarır bilmem ne. korktum açıkçası kullanan biri de demiyo ki al veya alma diye :) kaldım yine kararsız
  • Alfa Romeo 145...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

forumda millet öyle bi yazmış ki alırsan son sahibi olursun sanayide dost edinirsin kendine pişman olursun her dk problem çıkarır bilmem ne. korktum açıkçası kullanan biri de demiyo ki al veya alma diye :) kaldım yine kararsız

Ne aldin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ne aldın inşallah alfa almışsındır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.