Şimdi Ara

Alfa Romeo 147 alcam yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1Arkadaşlar alfa romeo 147 alcam ama piyasada kmsi düşük pek yok yüksek kmli almak zorundayım ama alfaların motorları maksimum kaç bin kmye kadar dayanıyo bununla ilgili bilen arkadaşlar cevaplarsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler

• temiz kullanılmışsa 300.000i rahatça geçebilir bana göre ama temiz kullanılıp kullanılmadığını bilemediğiniz için 2.elde 100.000 üzerine pek bakmazsanız iyi olur derim
  • 12 bin kilometrede çatlıyor patlıyor gümlüyor zortluyor ... böyle konu mu olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

12 bin kilometrede çatlıyor patlıyor gümlüyor zortluyor ... böyle konu mu olur ya

+1
  • parçası zor bulunan cinsten bir daha düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyh10

1Arkadaşlar alfa romeo 147 alcam ama piyasada kmsi düşük pek yok yüksek kmli almak zorundayım ama alfaların motorları maksimum kaç bin kmye kadar dayanıyo bununla ilgili bilen arkadaşlar cevaplarsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler

Dostum bende vardı 70000 de gecen sattım 20000 civarı piyasası çok temiz olmasına rağmen lanet olsun dedim 16000 e bıraktım galeriye uğraşmamak icin sıfır qq aldım.. Neyse demem o ki sana uzak dur alfa romeo dan..inanılmaz bir arabadir alfa sürüsünden aldığın keyfi hiç bir arabadan alamazsın öyle keyiflidirki anlatamam arabayla bütünleşirsiniz ama tek sorun araba Türkiye'nin yollarına uygun bir araba degil..asfalt arabası bu bozuk yollarda durmadan alt takımı değiştirirsin...o nedenle kesinlikle uzak dur....o ayarda alabileceğin en iyi oto ww golf ya da Polo al eski model ....yani uzak dur abidim alfadan.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo GT Çok Mu Yakar?
    5 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo 156 alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.