Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 alacağım acil yardım Lütfen!...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Alfa Romeocu dostlar bende aranıza katılmak istiyorum;

Aşağıda linkini verdiğim fiyatlarda alfa romeo 156 almak istiyorum. Bu araçlar kafama yattı fakat az olsa kafama takılan bir iki soru var bunlar içinde sizlerden yardım istiyorum,

Araçlardan bir tanesi 150000 km yapmış, 2003 model yazılanlara göre full+full ama fiyatı piyasasından düşük gibi geldi bana (3. link)

bir tanesi de 2001 model ama kilometresi 105 binde

Sizce bu linkini verdiğim araçlardan hangisi daha uygun olur benim için. Yıllardır para biriktiriyorum, çocukluk hayalim alfa 156 diyebilirim, şuanda 18 - 19 bin liraya kadar çıkabilirim. Kendime ait ilk arabam olacak o yüzde çok titizleniyorum, tecrübelerinizi paylaşıp fikir verirseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2511355

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sinifinin-en-fullu-45571414/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-orjinal-full-temiz-alfa-156-2003-model-sahibinden-fb-plakali-48616009/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-156-1-6-ts-modelinin-en-temizi-45884678/detay/

• Dostum 19 bin vermişken 1-2 bin lira daha ayarla da 2004 al, yeni makyajlı olanlar daha iyi. Ben de 156 hastasıyım. Geçen hafta 21.750' ye aldım 2004 boyasız, kazasız 96 binde. içi dışı her şeyi çok farklı. Zaten 156' nın üretilen en son kasası. Deri direksiyonu, vites topuzu, direksiyondan müzik sistemi kumandası falan var. Ben alırken bu eski kasalara da bakmıştım. içine oturunca gerçekten çok fark ediyor. Zaten hastasıysan alıp kullanacaksın bir süre. Aldıktan sonra da keşke dememek için birkaç bin daha ayarla almışken son kasa al ve distinctive al derim ben
  • Hocam merhaba;

Tavsiyenizi dinledim, bende hemen hemen aynı fiyata 2004 model makyajlı kasa bir alfa bulmuştum, onu incelettim beğendim kaçırmayıp satın aldım, ilginize ve mesajınıza teşekkürler, inşallah hep birlikte iyi günlerde kullanırız...

quote:

Orijinalden alıntı: ceyarr

Dostum 19 bin vermişken 1-2 bin lira daha ayarla da 2004 al, yeni makyajlı olanlar daha iyi. Ben de 156 hastasıyım. Geçen hafta 21.750' ye aldım 2004 boyasız, kazasız 96 binde. içi dışı her şeyi çok farklı. Zaten 156' nın üretilen en son kasası. Deri direksiyonu, vites topuzu, direksiyondan müzik sistemi kumandası falan var. Ben alırken bu eski kasalara da bakmıştım. içine oturunca gerçekten çok fark ediyor. Zaten hastasıysan alıp kullanacaksın bir süre. Aldıktan sonra da keşke dememek için birkaç bin daha ayarla almışken son kasa al ve distinctive al derim ben

• hayırlı olsun, güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrkmz

Hocam merhaba;

Tavsiyenizi dinledim, bende hemen hemen aynı fiyata 2004 model makyajlı kasa bir alfa bulmuştum, onu incelettim beğendim kaçırmayıp satın aldım, ilginize ve mesajınıza teşekkürler, inşallah hep birlikte iyi günlerde kullanırız...

quote:

Orijinalden alıntı: ceyarr

Dostum 19 bin vermişken 1-2 bin lira daha ayarla da 2004 al, yeni makyajlı olanlar daha iyi. Ben de 156 hastasıyım. Geçen hafta 21.750' ye aldım 2004 boyasız, kazasız 96 binde. içi dışı her şeyi çok farklı. Zaten 156' nın üretilen en son kasası. Deri direksiyonu, vites topuzu, direksiyondan müzik sistemi kumandası falan var. Ben alırken bu eski kasalara da bakmıştım. içine oturunca gerçekten çok fark ediyor. Zaten hastasıysan alıp kullanacaksın bir süre. Aldıktan sonra da keşke dememek için birkaç bin daha ayarla almışken son kasa al ve distinctive al derim ben

güle güle kullanın

• güle güle kullanın darısı başımıza ÖLÜMÜNE ALFAAAAAAAAAAAAA
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar, hep birlikte güzel günlerde kullanalım inşallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.