Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.900
Cevap
53
Favori
101.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otonom sistemin ben de biraz erken devreden çıktığını düşünüyorum. Ancak kullandığım iki tonale de de güneş v.s. nedenlerle park sensörü ile ilgili bir sorun yaşamadım.

Bu sene Denizli hayatımda görmediğim sıcak günler yaşadı bir çok bölge gibi. Sadece güneşin altında uzun sure beklediği bir gün ekran isinma uyarısı verdi ki gerçekten inanılmaz sıcaktı.
  • Fazla elektronik araçlarda yazılımla alakalı benzer sorunlar ortaya çıkabiliyor. Ama güncellemeler ile hızlı bir şekilde çözülüyor olmasi lazım.

Alfa Romeo son 5 yılda sorunsuzluk anlamında epey yol kat etti. Bu kadar satan bir modelde küçük büyük her hataya ciddiyetle yaklaşmaları gerekiyor.

Yoksa her yeni çıkan modelde çeşitli hatalarin ortaya çıkması zaten muhtemel bir durum.

Bir abimin mercedes eqs aracinin işletim sistemi serviste yazılım güncellemesi sırasında göçtü. Sorunun çözülmesi tam iki hafta sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witness -- 8 Eylül 2023; 7:19:6 >
  • Teknolojiyi çok istiyoruz haklı olarak ama malesef böyle yazılımsal sorunları açığa çıkarıyor bu durum. 2-3 gündür kullanıyorum gayet keyifli bir araç.

İlk defa yerden yüksek bir araç kullanıyorum, alışması ister istemez zaman alacak. Multimedya ve gösterge ekranları gerçekten hızlı çalışıyor.

Daha önce de bahsedilen gibi aracın direksiyonu biraz fazla hafif, ayarlanabilir bir sertlik olsaydı tadından yenmezdi.

Otonom sürüşü akşam deneyebildim. Şeridi ortalama ve öndeki aracı takibi konusunda başarılı bir performans sergiliyor.

Geri görüşteki kameranın görüntü kalitesi daha iyi olabilirdi ama kötü diyemem.

Kayıtlı radyo kanalları arasında geçiş olabilseydi o da güzel olurdu. Ben de biraz kurcaladım ama bulamadım.

Kolçak içi ve torpido içerisinde kaplama yok malesef. İçerisine birşey konulduğu zaman ses yapıyor. Eğer ölçülerine göre kestirebilirsem kaplama yaptırmayı düşünüyorum.

• bosnaktolga B kullanıcısına yanıt
    Hocam esasında bu önlemler "devrelerin karışmaması" ya da diğer bir deyişle, sistemin güvenilirliğinin korunması için yapılıyor. Hatta temelleri AB kanunlarına vs. dayanıyor da olabilir, tıpkı şuradaki gibi:
    The Fast Lane Caryoutube
    The TRUTH About Why The Dodge Hornet Failed On The TFL Slip Test
    https://www.youtube.com/watch?si=nedprMdPgQlMW58o&v=qRL7HHPOPJQ&feature=youtu.be

Ben hiç yaşamadım ama bagaj ile alakalı (muhtemelen yazılımsal) ters giden bir şeyler olduğu kesin. Şimdiye kadar dert etmemistim, en kötü arka koltukları indirir öyle hayatıma devam ederim demistim ama siz yangın tüpü diyince benim de aklıma takıldı şimdi

• mehmetipek63 M kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, var mı bir gelişme?

• Merhabalar bugün aracı zincirlikuyu servise bıraktım yol testi yaptık titremeyi gördüler. Aracınız bir süre bizde kalsın inceleyelim dediler kontrol edecekler ön düzende şüphelendikeri yerler var sanırsam ben tüm sıkıntıları kayda almıştım onları da paylaştım kendileri ile detay gelince bilgi vereceğim inşaalha çözülür

• mehmetipek63 M kullanıcısına yanıt

İkame araç verdiler mi hocam ?

• suphion kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Paspas konusunu çözebildiniz mi acaba? Halı paspaslar kış aylarında kullanılmaz malesef. Ben instagram üzerinden bir hesaptan sipariş ettim. Fena gözükmüyor. Geldiğinde araçta deneyeceğim. Paspas görüntüsünü aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

Eğer memnun kalırsam bagaj havuzunu da aynı malzemeden almayı düşünüyorum.

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)

Rizlinenın şöyle bir ürünü var ama başka aracıma almıştım biraz kaba duruyor açıkçası. Sahlerinkileri daha çok beğeniyorum ama bizim araca uygun ürünü yok. Senin bulduğun paspasın fiyatı nedir acaba ?

• masterap M kullanıcısına yanıt

990 tl'ye(+kargo) almıştım geçen hafta. arkadaşım dün aldı 1150 tl. Bagaj havuzu yok içerisinde .

Görselini atmış olduğunuz paspas türlerinden bir önceki aracımda kullanmıştım. Bana çok kaliteli gelmemişti.

Aldıklarımın altlarına cırt yapıştırmışlar, kayma ihtimali sıfır gibi duruyor. 1 2 gün içerisinde gelecek, denedikten sonra görsel ve yorum olarak bilgi verebilirim.

@bosnaktolga Sizinkinin görsel çok güzel duruyor.

Malzemesi nedir acaba bir de nasıl oturuyor, gelince yorum yaparsanız sevinirim.

Gerçi ben @masterap  bahsettiği görseldekilerden aldım, bagaj havuzu dahil 1400 küsür bir şeydi (bagajsız 990 sanırım) Fiyat sizinkiyle aynı gibi.

Araca tam oturuyor, ancak dediğiniz gibi, kalite sağlamlık iyi olsa da görünüşü kaba biraz.

Ancak 2 çocukla, kış gelirken onu düşünmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 14 Eylül 2023; 12:48:47 >

• Merhaba.

Tonale phev için bir geri çağırma var. Batarya kurutuplarinda bir somunun kontrolü ile ilgili yaklaşık 50 dakika süren bir işlem olduğunu belirttiler. Yurtdışı bültenlerde olası bir yangın riskine karşı geri cagirmanin yapıldığı bilgisi var. Dolayısıyla phev kullanan arkadaşların vakit kaybetmeden servisten gün alip kontrol ettirmesi gerekiyor.

Ben kışlık paspaslari alfa romeo dan almıştım mopar marka. 2400 gibi bir fiyatı vardı. Tam oturuyor ve yumuşak malzemeden üretilmiş. Yanılmıyorsam yerli üretim.
  • witness W kullanıcısına yanıt

Opardır hocam o. Ürün bu sanırım

• Evet olabilir. Cumartesi günü resimlerini atayım

Merhaba , benim paspaslar geldi. Kesimi gayet güzel . Alt taraflarına cırt yapmışlar kaymıyor. Aşağıya görsellerini bırakıyorum .

• Çok şık görünüyor, güle güle çamurlayın
    Bir sonrakini ben de bundan alayım.
    Link vb var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 15 Eylül 2023; 19:52:36 >

Çok güzel gözüküyor hocam, iyi günlerde kullanın

Diğer aracıma da bakıyorum sanki aynı ürün bununla

Teşekkür ederimAlfa Romeo Tonale (Ana Konu) 

instagramda mattvip_tr diye hesap var. İçerisinde bir sürü araca ait örnekleri görebilirsiniz . Ben oradan aldım.

sadece arkadaşın kargoyu alıcı ödemeli olduğunu söylememesi beni rahatsız etti.

Hepsi aynı toptancıdan alıp kendisi kalıplayıp satıyor sanki. Hangi sayfadan baksam hep aynı ürün.

bu yüzden farklı yerlerden alımlarda değişiklik olacağını zannetmiyorum 🧐

İkame araç verdiler aracım orada hala

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.