Şimdi Ara

Ali Koç neyi bekliyor hala

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim 2 senedir başarısizsin hala aynı adamlari dinlemeye devam ediyorsun

Sportif direktör Emre dediler, daha anlaşmanın kesin olmadığını gördük.

Hoca Erol Bulut,sol bek Caner-,Novak dediler,Emre ile farklı düşünenler olduğundan hala ikilem yaşıyorlar.

Başkanların ve yöneticilerin transferlere müdahale etmesi kabul edilemez.

Emre sportif Direktör olacaksa;
    Transfer işine karışmayacaksın.

Samandıra planlamasını sadece o yapacak.

Yönetimden bazıları istiyor diye vasat oyuncularla sözleşme yenilemeyeceksin.

Caner transferine tepki verenler kadar,Hasan Ali'yi istemeyenler olduğunu unutmayacaksın.

Hasan Ali ile sözleşme yenileyip, Emre'nin öyle ya da böyle istediği oyuncuları veto edersen ve ligin başlarında başarısız olursan kongreye kadar herşey hem sana hem bize kabir azabı olur başkan.

Bak bunları Emre'yi zerre sevmeyen ve Ersun Yanal'ın kuyusunu kazdığını düşünmeme rağmen yazıyorum.
    Burası Fenerbahçe.

Biz diktatörlüğe son vermek için oy verdik,kendi diktatörümüz başa gelsin diye değil.

Ueww salahattin baki ama sheffielda yöneticiydi diyenler ulan adam bu sene başi geldi sanki 2 senedir burda bu Ali koçla beraber Faletteyi iteleyen de buydu

Ali koç dutbolu bilmiyorsun zaten bari futbolu bilen adamları dinle

Habertürk yayınında yönetim sorusu soruldu gittin yönetimi savundun

Amaaan neyse zaten bu senede burnunun dikine gidip yanlış kisileri dinlersen başarısız olacaksın

Erken bir kongre kararı alınıp gideceksin istediğin kadar para vermiş ol Murat Ülker bu takıma başkan olmadan 90 m dolar verdi 5 sene önce

Elbet birileri elini taşın altına koyar burası bjk değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zamanlarda iyice ortadan kayboldu. Seçim var diye ceza yemek istemeyen Aziz bile bu kadar ortadan kaybolmamıştı.
  • tatildedir adam. sizinle mi uğraşacak. Kusura bakmayında adam sizin gibi fenerbahçe ile yatıp fenerbahçe ile kalkmıyor. daha cok ararsınız ortalarda yok diye
  • sen bize laf atacağına git takımına bak, şampiyonluk diyip 6.7. olan takımsınız bide utanmadan bize laf atıyo
    başkanınız bi gitsin görürüm ben sizi sıcak paranız kesilsin bakıyım bizden beter olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

sen bize laf atacağına git takımına bak, şampiyonluk diyip 6.7. olan takımsınız bide utanmadan bize laf atıyo
    başkanınız bi gitsin görürüm ben sizi sıcak paranız kesilsin bakıyım bizden beter olursunuz
    Raad ol bizde çıkar birileri elini koyar taşın altına

Siz daha SMS toplayamiyorsunuz kendi başkanınız ağlamayıpta ne yapayım diyor hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

sen bize laf atacağına git takımına bak, şampiyonluk diyip 6.7. olan takımsınız bide utanmadan bize laf atıyo
    tff mhk tarafından yapılanların yarısı size yapılsa ilk 10 a giremezdiniz sms lazımsa atalım çünkü bjk taraftarı sms atmamış takımına
  • Ali koçun önder özen-serkan reçber gibi futboldan anlayan ve tecrübeli adamları getirmesi gerekiyor.Emreyi direkt sportif direktör yapmak çok riskli bir iş tecrübesi yok adamın.Emreye akıl verecek tecrübeleriyle yol gösterecek bu tarz adamlar gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamil koç nasıl bir firma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    katılıyorum serkan reçber ile anlaşıldı haberleri çıkmıştı ama ne oldu ne bitti bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

tatildedir adam. sizinle mi uğraşacak. Kusura bakmayında adam sizin gibi fenerbahçe ile yatıp fenerbahçe ile kalkmıyor. daha cok ararsınız ortalarda yok diye
    Şu gsliler yorum yapmasin yallah

• adjustik kullanıcısına yanıt
    ya onunla anlaşılsa ne olacak ki? yıllardır sahada yoksun. bu saatden sonra çimlere ayak basıp kaleci mi yetiştireceksin? td mü olacak veya, st mi olacaksın? fi zamanda oğlu burak bile florya yolunu tutmuştu. o zaman fenerbahçe alt yapısını uygun göemediler. sonra da ben küçükken gs'liydim açıklaması yapacak. hızını alamayıp 2018 mi ne zamandı bilemedim şimdi sonra oğlu da tekrar fenerbahçe alt yapısına dönecek ve dönmeden önce de ben fenerliyim açıklaması yapıp, gs li taraftarlardan tepki alacaktı. hiç gelmesin. barcelona'ya gitmesi de bjk'ye gitmesi de hata. arda turan halleri kabaca. şu takımda tuncay şanlı vardı ya. bunu da düşünemiyorlar. oğuz desen o da kayıp. bir ara milli takımda vardı. yani geçmişe dönüp bakınca çok adam var da bugün bakıyorsun, bollukta hala adam bulamıyorlar, çok ilginç. ben diyorum bu yeni başkan takımı oynatmaya değil, oynattırmaMAya gelmiş olmalı diye. işte yine yazdım. bu takımdan kimse sonuç beklemesin. ruh yok çünkü. kayıp.

"MA" eklendi. elim sürçmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 30 Temmuz 2020; 22:42:41 >

• ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    rüştü reçber ile karıştırıyor olabilirmisin ?
  • olabilir değil, tamamen karıştırmışız.

kim acaba bir şeyler yazsaydın bari. dur ben bakayım kim. soyadı tamamen benzerlikten kaynaklanıyor galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.